Mobiiliversio sivustosta?

(1/3) > >>

jallu:
Olen nykyään lukenut sivustoa joskus kännykällä, kun on ollut ylimääräistä aikaa eikä tietokonetta käytössä. Kyllähän se ihan hyvin nytkin onnistuu (Nokia e60), mutta esim. sarakkeet vastaukset ja luettu on turhan leveitä. Olisiko mahdollista että sivusto tunnistaisi selaimen resoluution ja lähettäisi kapeamman version mikäli mahdollista?

Tietysti kuvistakin voisi olla pienemmät versiot, mutta se taitaa olla jo hankalampi toteuttaa. En siis tarkoita mitään 'pelkkä teksti'-versiota, vaan kyllä pienet kuvat ja muotoilut näkyy ihan hyvin. Lähinnä tuo sivun leveys/näytön kapeus aiheuttaa joskus ongelmia.

Esa:
Katsoitko mobiiliversiota wap.fsnordic.net vai tätä tavallista?

jallu:
Quote

Katsoitko mobiiliversiota wap.fsnordic.net vai tätä tavallista?


Jaa, tuollaisesta en tiennytkään. Tätä tavallista olen käyttänyt. Uusissa puhelimissa ei kuitenkaan taida olla wap-selainta, joten tuo ei näissä tietääkseni auta.

Esa:
Eiköpä ne näytä myös wappia edelleen, vaikka osaavat webbiäkin. Ainakin Nokia 6630 toimii näin, enkä näe syytä, miksi uudemmat Symbian-puhelimet olisivat siinä suhteessa erilaisia. Kokeile!

sami:
wap2.fsnordic.net / wap2.flightforum.fi on se uusimpien puhelimien tukema wappiversio, jonka kautta voi myös lähettää viestejä.


Lukee muuten tuolla "lue ensin" ketjussa yleisellä foorumilla 

Navigation

Up one level

Next page