Track Ir eli tirri

<< < (5/6) > >>

Rutilus:
Moi!

Tervetuloa sitten jäykkäniskaisten kerhoon Ei tosiaan. Pari viikkoa voi mennä että niskat on hieman kipeänä, koska jököttää pallilla kuin hyvät olisi housuun tulossa. Äkkiä siihen tottuu ja sitten ihmetteleekin miten on voinut lentää ilman mokomaa vekotinta.

arttula:
Juu, no nyt tuo testattu. Huikea kokemus !! Miksiköhän en ole tätä aiemmin tullut hankkineeksi ??! Aivan uskomaton tunne on, kun kurkottaa kaulaa, ja kykenee näkemään paremmin glareshieldin yli. Tai päätä siirtämällä pääsee kurkkaamaan tuulilasin palkin taakse - aivan kuten oikeassakin elämässä. Suosittelen ehdottomasti kaikille simuilijoille !

Arttu

Bumerangi:
olishan se hieno kapistus... jos vain saisi kaasuvivun ja polkimet jostain... Freelookia olen kokeillut joka on Tirrin tapainen.

arttula:
Hei, mikä on tuo TrackIR Pro ? Itse tilasin ja sain TrackIR 4:n. Onko tuo jokin VIELÄ parempi systeemi, vai vanhempiin TIRreihin liitettävä upgrade ?

Arttu

Rutilus:
Jaa-a. Muistelisin että oli TIR3 Pro. Kolmoseen ei sisältynyt se Vector Expansion ja se piti erikseen ostaa jolloin tuli tuo pro. Voi olla tietty muutakin mutten kyllä nyt tähän hätään ainaskaan muista...

Edit. Eiköhän sulla vaan se pro malli ole kaikkesta huolimatta.

http://www.virtualpilots.fi/feature/artikkelit/trackir/

Navigation

Up one level

Next page

Previous page