Videot nordicin palvelimelle?

(1/1)

hennri:
Kun tässä on videoita itse kullakin niin simuilusta kun oikeasta lentokenttäelämästä ja moni haluaisi jakaa videot foorumilla käyvien kesken, mutta ongelmaksi tulee se että ei ole paikkaa mihin videot uppaisi, kun ei ole omia kotisivuja tai niissä ei ole tilaa ja kun ei haluaisi ostaa netistä sitä sivutilaa, koska ei ole sivuille muuta käyttöä kun niiden parin videon näyttäminen.
Tästä tuli mieleen kun on ollut puhetta, että FSN:llä on tilaa on paljon tilaa serverillän tjs. Niin olisiko mitenkään mahdollista saada näitä omia videoita Nordicin palvelimelle? Tietenkin niille voisi tulla kokoraja ja ne olisivat jaossa vain kuukauden tai kaksi?

Superfinnair:
Ennenhän FSN:llä oli oma video-osasto tuolla tiedostokirjastossa, mutta muistelmien mukaan se suljettiin siksi, että videoita ladattiin niin paljon.

sami:
Juu näin oli. Nuo videolataukset muistaakseni lähes tuplasivat palvelimen siirtämän datamäärän, ja se on paljon se... Siksi, mieluummin ei.

FIN1979:
Quote

Kun tässä on videoita itse kullakin niin simuilusta kun oikeasta lentokenttäelämästä ja moni haluaisi jakaa videot foorumilla käyvien kesken, mutta ongelmaksi tulee se että ei ole paikkaa mihin videot uppaisi,


tänne: http://www.youtube.com

 

Juuri videota sinne uppaamassa.

Jani

woordi:
Nebula tarjoaa myös edullisesti 1G tilaa kuville tai videoille, sekä tiedostoille.  http://www.1g.fi/

http://www.1g.fi/ominaisuudet.html

Navigation

Up one level