FSnordic.net
Home Help Rules Login Register
Welcome, Guest. Please login or register.
22.06.17, 11:56

Login with username, password and session length
+  FSnordic.net Forums
|-+  Finnish Discussion / Lentosimulaattorit
| |-+  Yleinen simulaattorikeskustelu (Moderators: Juha Kalli, Mikko Maliniemi, Janne Sinkkonen, Ilkka Portti, Mikko J Köykkä)
| | |-+  AI liikenne
:  

« previous thread next thread »
Pages: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 17 Reply Print
Author Topic: AI liikenne  (Read 48633 times)
Kasimir Torri
Offline Offline

Posts: 1818
Date Registered: 28.05.07

Re: AI liikenne
« Reply #120 on: 13.09.07, 14:48 »

Eikö!? Minä olen aina elänyt siinä uskossa että sitten hamassa tulevaisuudessa kun teen Afrikan kiertomatkan viidessä päivässä, niin pääsen sitten kätevästi Air Bombasan lennolla Zsurupiin. Mutta ei sitten, nyt kyllä menee reissu suunnitelmat ihan uusiksi. Grin
Nytpähän tiedät, Zuruh-Magluthan ampui se ritsallaan alas, ja kone on maadoitettu. Grin

Taidan asentaa...käsin + WOAI. thmbup
Printattuna on 26 sivuinen nipuska jossa on kaikki maailman lentoyhtiöt. Tongue (siihen sitten merkitsen, minkä aikakauden plaanit on kyseessä.)
Mutta, voisihan sitä kokeilla väsätä jonkinlaisen ohjelman PHPllä, jolla tuota AIta voisi aina järjestää. Roll Eyes
Sitten tulevaisuudessa... Wink
Osku Leskinen
Offline Offline

Posts: 3937
Date Registered: 08.06.07

Re: AI liikenne
« Reply #121 on: 21.09.07, 14:42 »

[ attachment removed ]
Mistäs tommonen mahtaa johtua? Kyseessä on WOAI:n traffic paketti ja toi kenttä mille tuo aikoo laskeutua on TNCM. Tuo kone siis aina laskeutuu n. 1nm siitä kentästä.

Jani Salo
Offline Offline

Posts: 9814
Date Registered: 05.07.01

Re: AI liikenne
« Reply #122 on: 21.09.07, 15:31 »

Vika on varmaan maiseman ILS-säteessä (?) sillä itsellänikin varsinkin AIAardvarkin koneet tekevät tuota joillekkin lentokentille. Koskettavat siis maanpintaa paljon ennen kiitoradan alkua.

Jani

Jani Salo
"No flying machine will ever fly from New York to Paris." -- Orville Wright
"My soul is in the sky." -- William Shakespeare
Espoo, 02230
http://openflights.org/user/777-300ER
Jerome Parviainen
Offline Offline

Posts: 929
Date Registered: 31.08.06

Re: AI liikenne
« Reply #123 on: 22.09.07, 03:12 »

Ei välttämättä koska mulla on kerran käynyt noin EFHK:lla, mutta sitä teki vaa pari konetta.
Osku Leskinen
Offline Offline

Posts: 3937
Date Registered: 08.06.07

Re: AI liikenne
« Reply #124 on: 22.09.07, 12:24 »

Ei välttämättä koska mulla on kerran käynyt noin EFHK:lla, mutta sitä teki vaa pari konetta.

Itselläkin tänään Lufthansan A320 laskeutui jonnekkin keskustan ja vantaan väliselle peltoalueelle.

Olli-Pekka Viitaharju
Offline Offline

Posts: 64
Date Registered: 28.05.06

Re: AI liikenne
« Reply #125 on: 24.09.07, 13:52 »

Elikkäs mikä on se paras maksullinen AI-lisäosa FS 2004:ään? Huh Olen katsellut joitain netissä ,mutta olisi kiva tietää minkä laatuisia ne ovat ja miten Finskin koneet on mallinnettu?

Olli-Pekka Viitaharju
Oliver Martinez
Offline Offline

Posts: 648
Date Registered: 09.09.07

Re: AI liikenne
« Reply #126 on: 24.09.07, 15:26 »

joo kaiken tänkin jälkeen en tajua käyttää ttoolsia vaikka kuinka lukisin ohjeet Embarrassed Olen ladannut jostain european flights su2005 ja se toimii loistavasti eikä tarvinnut muuta kun dropata lentokoneet aircraft-kansioon ja traffic.bgl niminen tiedosto pelin scenery/wordl/scenery-kansioon. SE OLI HELPPOA....TÄMÄ LIIAN VAIKEAA!!!! Onneksi joku on kehittelemässä juuri dropattavia AI-liikennettä joten se joku joka myös olit tässä keskustelussa PLIIS TEE SE NOPEASTI!!!

FSX: Amd Athlon 64 X2 6000+ 3GHz, MSI/ASUS DDR II atx, 4096 (2*2048) DDR II 800MHz, Atx 400W, Ati Radeon HD3650 1024Mt DDR

Virtual Norwegianin lentäjä. Pilot ID: NAX2803. Profiilini
Kasimir Torri
Offline Offline

Posts: 1818
Date Registered: 28.05.07

Re: AI liikenne
« Reply #127 on: 24.09.07, 15:59 »

Kukas se semmoisia oli tekemässä? Cheesy
Miten niin Ttoolsin käyttö voi olla vaikeaa?Eihän siinä ole kuin yksi namuska jota painaa. Tongue
Oliver Martinez
Offline Offline

Posts: 648
Date Registered: 09.09.07

Re: AI liikenne
« Reply #128 on: 24.09.07, 16:13 »

Kukas se semmoisia oli tekemässä? Cheesy
Miten niin Ttoolsin käyttö voi olla vaikeaa?Eihän siinä ole kuin yksi namuska jota painaa. Tongue


No ei tainnu tässä olla mut jossai joku kerto kehittelevänsä sellasta...
Ja sen ohjelman käyttö on vaikeeta en tajuu mitä mun pitää millonkin avata ja mitä mun pitää purkaa ja minne mun pitää laittaa KAIKKI OHJEET LIIAN YLIMALKAISIA!!!!!!!!

LISÄYS:
TÄÄ KOKO AI-LIIKENNE ON LIIAN SEKAVAA!!!!!!
« Last Edit: 25.09.07, 12:52 by Oliver Martinez »

FSX: Amd Athlon 64 X2 6000+ 3GHz, MSI/ASUS DDR II atx, 4096 (2*2048) DDR II 800MHz, Atx 400W, Ati Radeon HD3650 1024Mt DDR

Virtual Norwegianin lentäjä. Pilot ID: NAX2803. Profiilini
Nakuttaja
Former member
Re: AI liikenne
« Reply #129 on: 25.09.07, 09:43 »

Tere!

Pieni kysymys tiistaille, mites kun nyt olen nyt asentanut fs04 PAI:n ai-liikenteen jo koneelle mutta nyt hommattuani ultimate trafficin haluaisin sen sinne?
Miten käytönnössä homma hoituu, pitääkö pai:t poistaa jos pitää miten?
Vai voiko ultimaten heittää päälle.

Anteeksi sekava kirjoitus.

Niko

Ezku
Former member
Re: AI liikenne
« Reply #130 on: 25.09.07, 11:09 »

Tere!

Pieni kysymys tiistaille, mites kun nyt olen nyt asentanut fs04 PAI:n ai-liikenteen jo koneelle mutta nyt hommattuani ultimate trafficin haluaisin sen sinne?
Miten käytönnössä homma hoituu, pitääkö pai:t poistaa jos pitää miten?
Vai voiko ultimaten heittää päälle.

Anteeksi sekava kirjoitus.

Niko


Ei tarvitse poistaa.
Nakuttaja
Former member
Re: AI liikenne
« Reply #131 on: 25.09.07, 12:05 »

Vetääkö se siis käytännössä yli esmes pai:n finnairit? Vai tuleeko niin että tulee kaksi finnairia sinne eli tekijöiltä.
Millanen paketti toi ultimate traffic muuten on? syökö enempi framei kun pain? tuleeko tuiflyt yms ?
Tyhmä tietysti kysyä ko. paketin hommattua mutta parempi myöhään ku ei milloinkaan vai mites se meni Smiley

Terv. Niko
Ezku
Former member
Re: AI liikenne
« Reply #132 on: 25.09.07, 12:20 »

Vetääkö se siis käytännössä yli esmes pai:n finnairit? Vai tuleeko niin että tulee kaksi finnairia sinne eli tekijöiltä.
Millanen paketti toi ultimate traffic muuten on? syökö enempi framei kun pain? tuleeko tuiflyt yms ?
Tyhmä tietysti kysyä ko. paketin hommattua mutta parempi myöhään ku ei milloinkaan vai mites se meni Smiley

Terv. Niko
Öö... Kaksi Finnairia jää. Framet riippuu koneiden määrästä, mutta voisin sanoa, että Ultimate Traffic vie vähemmän frameja (Tästä en ole aivan 100% varma) .
Ja kyllä siinä TuiFly on.  Smiley
Matias Hurtta
Offline Offline

Posts: 1133
Date Registered: 10.01.07

Re: AI liikenne
« Reply #133 on: 01.10.07, 14:00 »

Mikäs nyt? Viitiskö, joku vähän helppiä?

[ attachment removed ]
Toni Heikkinen
Offline Offline

Posts: 939
Date Registered: 11.11.06

Re: AI liikenne
« Reply #134 on: 01.10.07, 14:16 »

kysymys skai trafficista.mistä sen saa ladattua.laittakaa linkki. Smiley

Olympus SP590uz                                                                                                                                                                        
Canon EOS40D, EF-S 18-55mm, EF-S 55-250mm, Sigma 120-400mm

Ultrapilotti.
Ilkka Portti
Body Monkey
Moderator
Offline Offline

Posts: 13571
Date Registered: 31.07.01

WWW
Re: AI liikenne
« Reply #135 on: 01.10.07, 14:33 »

kysymys skai trafficista.mistä sen saa ladattua.laittakaa linkki. Smiley

Pari-kolme sivua takaperin on puhuttu asiasta.


My photos @ Airliners.net                           My photos @ Jetphotos.net
                                       www.flyfinland.fi
Toni Heikkinen
Offline Offline

Posts: 939
Date Registered: 11.11.06

Re: AI liikenne
« Reply #136 on: 01.10.07, 14:43 »

Olisi pitänyt katsella vähän aienpiakin sivuja. Grin
Mutta kun se on torrent tiedosto niin miten se sitten asennetaan simulaattoriin. Huh

Olympus SP590uz                                                                                                                                                                        
Canon EOS40D, EF-S 18-55mm, EF-S 55-250mm, Sigma 120-400mm

Ultrapilotti.
Niklas Kivinen
Offline Offline

Posts: 1650
Date Registered: 12.10.06

Re: AI liikenne
« Reply #137 on: 01.10.07, 15:12 »

Olisi pitänyt katsella vähän aienpiakin sivuja. Grin
Mutta kun se on torrent tiedosto niin miten se sitten asennetaan simulaattoriin. Huh


Torrent tiedostot voi purkaa/ladata koneellensa erillisellä siihen tarkoitetulla ohjelmalla vaikkapa esim. BitTorrent ohjelmalla, jonka uusimman version saa alla olevasta
linkistä:

http://www.download.com/BitTorrent/3000-2196_4-10745530.html?tag=lst-0-4

Niklas.K -Finland Kanta-Häme
Ezku
Former member
Re: AI liikenne
« Reply #138 on: 01.10.07, 15:12 »

Se on .rar tiedosto. Lataat sen vain torrenttina.
Kasimir Torri
Offline Offline

Posts: 1818
Date Registered: 28.05.07

Re: AI liikenne
« Reply #139 on: 31.10.07, 11:24 »

Herätetäänpäs vähän,
Tässä olisi pari onkelmaa, eli rekisteröidyin tuonne PAI:n sivuille, kun sieltä saa modellit, mutta ei ole S-postia ilmestynyt pariin tuntiin. Tongue
Toinen ongelma on sitten että mihin on hevit kadonnu EFHKlta?Kun on kunnon AFCADkin asennettuna, mutta ei näy läskimädäriä eikä Airbus A340tää.
Eikä ACA 2005:kään löytänyt mitään vikoja näihin liittyen...
Pages: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 17 Reply Print 
« previous thread next thread »
Jump to:  

1