AI liikenne

<< < (49/67) > >>

Flightsimuilija:
Kuinkas tuolta Russian ai trafficin sivuilta oikein ladataan, kun koitan painaa download kohtaa, aukaisee vain uuden ikkunan sen sivun etusivulle, eikä mitään muuta, ja tämä aina kun tuolta yrittää ladata, vai ovatko kenties linkitetty avsimiin?

lentäjä32:
Quote

Kuinkas tuolta Russian ai trafficin sivuilta oikein ladataan, kun koitan painaa download kohtaa, aukaisee vain uuden ikkunan sen sivun etusivulle, eikä mitään muuta, ja tämä aina kun tuolta yrittää ladata, vai ovatko kenties linkitetty avsimiin?Käytätkö Exploreria ja  Firefoxia? Minulla kun painoin sitä Downloadia, niin aukasi heti sen latauslinkin. Ja firefoxia käytän.

pho201:
Ja Russian Air Traffic Systems plaanit on parasta asentaa MRAI-asennusohjelmalla. Siinä asennetaan ensin AI-lentokoneet ja käynnistetään sen jälkeen MRAI-installeriohjelma, joka etsii sopivimmat koneet ja ehdottaa niitä asennettaviksi. Ehdotukset joko vahvistetaan tai hylätään. Hyvä puoli siinä on se, että on helppoa korvata kone toisella, jos jotain tiettyä konetta ei ole onnistunut mistään löytämään.

Flightsimuilija:
Quote

Käytätkö Exploreria ja  Firefoxia? Minulla kun painoin sitä Downloadia, niin aukasi heti sen latauslinkin. Ja firefoxia käytän.

Asennin mozillan, nyt toimii.

zokkeri:
Alpha India Gropuilta tullut ensimmäinen satsi kesän 2009 plaaneja ulos ja ne on saatavilla heidän kotisivuiltaan.

Muutenkin kaikki AIG:n tuotokset pitäisi olla viimeistään lähiaikoina saatavilla myös heidän omilta kotisivuiltaan nyt kun Avsim on poissa pelistä. Myös sitä on ilmeisesti suunniteltu että myös muut saisivat laittaa painttejaan AIG:n sivuilta ladattaviksi.

Navigation

Up one level

Next page

Previous page