FSnordic.net
Home Help Rules Login Register
Welcome, Guest. Please login or register.
01.04.20, 01:35

Login with username, password and session length
+  FSnordic.net Forums
|-+  Finnish Discussion / Lentosimulaattorit
| |-+  Yleinen simulaattorikeskustelu (Moderators: Mikko Maliniemi, Janne Sinkkonen, Ilkka Portti)
| | |-+  AI liikenne
:  

« previous thread next thread »
Pages: 1 ... 12 13 [14] 15 16 ... 19 Reply Print
Author Topic: AI liikenne  (Read 70726 times)
Antti Havukainen
Offline Offline

Posts: 1650
Date Registered: 04.04.04

Re: AI liikenne
« Reply #260 on: 14.07.09, 08:50 »

Olen aloitteleva FSX pelaaja ja asentelin eilen Finskin sekä Blue1:in sekä Ryanairin AI paketit (WOAI).

Ryanair näyttää olevan ok, Dublinin kenttä vilisee 737:ia ja EFTP:llä vierailevat näkyvät mutta Finnairin sekä Blue1:in kanssa on EFHK:lla erikoinen ongelma. Koneet eivät nimittäin näy, valot näkyvät ja laskeutuessa savut kyllä mutta itse koneet ovat näkymättömiä.

Osaisiko joku auttaa asian kanssa?

Kokeilepa ottaa asetuksista koneiden varjot pois käytöstä. Eli ruksi pois kohdasta "Aircraft casts shadows on the ground".
Temezki
Former member
Re: AI liikenne
« Reply #261 on: 21.07.09, 17:21 »

Kannattaako muuten FSN:än sivuilta hankkia AI Liikenteen FSXään?
matskupu
Former member
Re: AI liikenne
« Reply #262 on: 21.07.09, 17:23 »

Kannattaako muuten FSN:än sivuilta hankkia AI Liikenteen FSXään?

WoAI lienee paras vaihtoehto.
Pekka Holopainen
Offline Offline

Posts: 5487
Date Registered: 14.12.05

Re: AI liikenne
« Reply #263 on: 22.07.09, 08:09 »

Ja jos Venäjälle haluaa kunnolla liikennettä, niin RATS: http://www.trafficsystem.ru/eng/files.php

Pekka

Edit:

RATS-liikenne lienee helpointa asentaa MRAI-setup-ohjelmalla, jonka saa täältä: http://aifs.pvdveen.net/download.htm
Sen käyttö poikkeaa hieman muiden AI-asennusohjelmien käytöstä. AI-koneet pitää nimittäin hakea ja asentaa manuaalisesti ennen MRAI-ohjelman käyttöä. Hyvä puoli siinä on se, että ellei löydä juuri oikeaa konetta, sen tilalle voi asentaa jonkun muunkin (omasta konekansiosta löytyvän), jota setup-ohjelma tarjoaa. Ohjeita löytyy esimerkiksi täältä: http://www.flightsimworld.com/forums/index.php?showtopic=13425 (ensimmäinen viesti, toinen kappale).

« Last Edit: 22.07.09, 08:25 by Pekka Holopainen »

"Olen eri mieltä kanssasi, mutta taistelen loppuun asti oikeudestasi olla toista mieltä" - Voltaire
kille
Former member
Re: AI liikenne
« Reply #264 on: 22.07.09, 08:34 »

Ultimate Traffic kakkosesta saatavana myös demo joka toimii parilla kentällä.

http://www.flight1.com/products.asp?product=ut2
Antti Havukainen
Offline Offline

Posts: 1650
Date Registered: 04.04.04

Re: AI liikenne
« Reply #265 on: 22.07.09, 10:17 »

RATS-liikenne lienee helpointa asentaa MRAI-setup-ohjelmalla, jonka saa täältä: http://aifs.pvdveen.net/download.htm

Joka tosin toimii ainoastaan FS2002/2004:ssa.
Temezki
Former member
Re: AI liikenne
« Reply #266 on: 22.07.09, 11:49 »

WOAI ei nyt näytä toimivan, mikä voisi olla syynä? yritän ladata tuota Installeria niin tulee tämmöinen ''The page you're looking for wasn't found.'' Mutta se linkki kyllä menee AVsimin tiedostokirjastoon, eli se hakkerointikin voi olla syynä?
Antti Havukainen
Offline Offline

Posts: 1650
Date Registered: 04.04.04

Re: AI liikenne
« Reply #267 on: 22.07.09, 11:52 »

WOAI ei nyt näytä toimivan, mikä voisi olla syynä? yritän ladata tuota Installeria niin tulee tämmöinen ''The page you're looking for wasn't found.'' Mutta se linkki kyllä menee AVsimin tiedostokirjastoon, eli se hakkerointikin voi olla syynä?

Avsimin tiedostokirjasto on edelleen nurin, mutta ne kaikki paketit löytyvät myös Flightsim.comista. Suorat latauslinkit sinne löytyvät siitä sivun oikeasta reunasta.
Hake
Former member
Re: AI liikenne
« Reply #268 on: 23.07.09, 11:49 »

Joka tosin toimii ainoastaan FS2002/2004:ssa.


AI Flight Plannerilla sen voi kääntää FSX versioksi.


Hannu
Temezki
Former member
Re: AI liikenne
« Reply #269 on: 23.07.09, 15:24 »

Entäs tuolta FSnordicin tiedostokirjastossa nämä AI routes AI-liikenne tiedostot, eikö sieltä kannata ladata jos vaikka haluaa ainoastaan Suomen lentokentille AI-liikenteen? Vai olisiko kuitenkin se WoAI helpompi vaihtoehto?
dc10-30
Former member
Re: AI liikenne
« Reply #270 on: 23.07.09, 15:27 »

Entäs tuolta FSnordicin tiedostokirjastossa nämä AI routes AI-liikenne tiedostot, eikö sieltä kannata ladata jos vaikka haluaa ainoastaan Suomen lentokentille AI-liikenteen? Vai olisiko kuitenkin se WoAI helpompi vaihtoehto?

Tuon fsnordicin kirjaston liikenne ei ole ajantasasaista.
Pekka Holopainen
Offline Offline

Posts: 5487
Date Registered: 14.12.05

Re: AI liikenne
« Reply #271 on: 23.07.09, 16:27 »

Jos haluaa kentille sotilaskoneliikennettä, niin sen "Mekka" on Military AI Works: http://www.militaryaiworks.com/  .

Löytyy jokunen paketti myös Suomen kentille.

Pekka

"Olen eri mieltä kanssasi, mutta taistelen loppuun asti oikeudestasi olla toista mieltä" - Voltaire
Temezki
Former member
Re: AI liikenne
« Reply #272 on: 23.07.09, 19:37 »

Tuon fsnordicin kirjaston liikenne ei ole ajantasasaista.

Joo, testaan vaikka ensin sieltä jotain, mutta onko samat latausohjeet kuin WoAIn latausohjeet?
Ezku
Former member
Re: AI liikenne
« Reply #273 on: 23.07.09, 19:41 »

Suosittelen koittamaan WOAI:ta ensin. Suurin osa noista FSNordicin AI-liikenteestä on manuaalisesti asennettavia. WOAI:lla asennus tapahtuu ohjelmalla joten se on paljon helpompaa.
Temezki
Former member
Re: AI liikenne
« Reply #274 on: 23.07.09, 20:32 »

Joo, siinä on vaa yksi onglema. Minulla ei ole siinä oikeassa reunassa niitä Flightsimin latauslinkkejä, niin voisko joku lähettää ne tänne?  Sad
Joni Rantala
Offline Offline

Posts: 1397
Date Registered: 04.05.04

Re: AI liikenne
« Reply #275 on: 23.07.09, 20:44 »

itse latailen parasta aikaa WOAIn paketteja ja kyllä mulla ne sielä näkyy.Eli sinulla ei näy sielä oikeella esim:WOACCAv1.zip  tuollaista kohtaa?

Temezki
Former member
Re: AI liikenne
« Reply #276 on: 23.07.09, 20:49 »

Joo ei löydy tuollaista, missäs tämän pitäisi olla?
Temezki
Former member
Re: AI liikenne
« Reply #277 on: 23.07.09, 20:53 »

No nyt löyty jotenki ihmeellisesti, ei tullut enään sitä virheraporttia. Nyt se vaan latas sen FlightSimin latauspaikkaan  Shocked
Joni Rantala
Offline Offline

Posts: 1397
Date Registered: 04.05.04

Re: AI liikenne
« Reply #278 on: 23.07.09, 21:08 »

 hyvä thmbup

Pekka Holopainen
Offline Offline

Posts: 5487
Date Registered: 14.12.05

Re: AI liikenne
« Reply #279 on: 24.07.09, 07:34 »

Joka tosin toimii ainoastaan FS2002/2004:ssa.

Onko tosiaan noin? Ja jos on, niin mistä se johtuu? Eiväthän siinä plaanit ole sen kummempia kuin noissa muissakaan, jotka toimivat kyllä sekä FS2004:ssa että FSX:ssä. Onko venäläisten (RATS) AI-koneiden tekstuureissa kenties jotain sellaista, että ne koneet eivät näy oikein FSX:ssä?

Pekka

"Olen eri mieltä kanssasi, mutta taistelen loppuun asti oikeudestasi olla toista mieltä" - Voltaire
Pages: 1 ... 12 13 [14] 15 16 ... 19 Reply Print 
« previous thread next thread »
Jump to:  

1