AI liikenne

<< < (65/67) > >>

Hake:
WOAI plaanit poistetaan samalla ohjelmallla kuin ne asennetaan.


Hannu

pho201:
...tai sitten "hard way" kuten Toni tuossa kertoi.

Jos sen trafficxxxx.bgl-tiedoston poistaa scenery-kansiosta (oletuskansio on ...\scenery\world\scenery), lakkaa kyseiseen plaaniin liittyvä liikenne näkymästä, vaikka koneet vielä ovatkin konekansiossa.

joni757:
Hei
Onkos täällä ketään enään kuka päivittelee AI liikennttä?Itse olen vuoden verran tehnyt puhtaalta pöydältä kaikki ja koossa on jo 900 yhtiötä.Olisi kiva tietää jos koku tätä tekee ja miten.

mk04:
Käsin naksuttelussa AIG:n foorumi on aikalailla ehdoton. Sitä seuraamalla pysyy kartalla tuoreimmista julkaisuista. Vaatii rekisteröitymisen.
http://www.alpha-india.net/forums/index.php#1

Suunnitelmat ja halutessaan maalauksetkin asentuvat kätevästi AIFP:llä. Etenkin AIG:n lentosuunnitelmat tukevat suoraan AIFP:tä. Maalaukset saa halutessaan ladattua ja asennettua muutamalla klikkauksella.
http://stuff4fs.com/open.asp?Folder=AIFP&JS=TRUE

ACA 2013 on ehdoton AI-asennuksen huoltamisessa, löytää monenlaisia virheitä:
http://aifs2.pvdveen.net/

Ja loput löytää tällä, FS AI aircraft texture checker (vaatii rekisteröitymisen):
http://www.alpha-india.net/forums/index.php?topic=12616.0

jussi57:
Ongelma taas...
Latasin Steamiin muutaman lentoyhtiön WOAI-installerilla...konvertoin  vielä kaiken varmuuden välttämiseksi tiedostoihin fsx päätteet.
Nyt kun käynnistän koneen alkaa Simun latautuessa esiintyä vaatimuksia, joissa kerrotaan, että.... There are multiple objects with the same title name. They must have unique title names.

Eli heikolla lontoolla olen tulkitsevani, että lisäämilläni koneilla on sama nimi ja ne pitäis muuttaa uniikeiksi...tätä se vaatii jokaisen 50 koneen kohdalla.
Kertokaa joku viisas vanhalle pökijölle miten se tehdään...mikä nimi muutetaan ja missä?

yst. Jussi

Navigation

Up one level

Next page

Previous page