FSnordic.net
Home Help Rules Login Register
Welcome, Guest. Please login or register.
19.09.17, 13:38

Login with username, password and session length
+  FSnordic.net Forums
|-+  Finnish Discussion / Lentosimulaattorit
| |-+  Yleinen simulaattorikeskustelu (Moderators: Juha Kalli, Mikko Maliniemi, Janne Sinkkonen, Ilkka Portti, Mikko J Köykkä)
| | |-+  AI liikenne
:  

« previous thread next thread »
Pages: 1 2 [3] 4 5 ... 17 Reply Print
Author Topic: AI liikenne  (Read 49882 times)
Jani Salo
Offline Offline

Posts: 9814
Date Registered: 05.07.01

Re: AI liikenne
« Reply #40 on: 08.03.07, 19:07 »

Eiköhän tuolla ole ihan tarkoitus olla "korvaava" kone, kunnes joku AI valmistaja tehnee 757/W version.

Tupolev 204 on kuin Nintendon ja 757:n risteytys  Grin

Jani

Jani Salo
"No flying machine will ever fly from New York to Paris." -- Orville Wright
"My soul is in the sky." -- William Shakespeare
Espoo, 02230
http://openflights.org/user/777-300ER
Kasimir Torri
Offline Offline

Posts: 1818
Date Registered: 28.05.07

Re: AI liikenne
« Reply #41 on: 28.06.07, 09:44 »

Lisätäänpä vielä yksi sivu:
http://worldoftraffic.de.ki/
Koneet löytyy ainaskin helposti.
Juho Vastapuu
Offline Offline

Posts: 2196
Date Registered: 23.03.06

Re: AI liikenne
« Reply #42 on: 28.06.07, 09:51 »

Hyvältä vaikuttava sivu  thmbup
Risto Partanen
Offline Offline

Posts: 4281
Date Registered: 07.01.07

Re: AI liikenne
« Reply #43 on: 28.06.07, 10:20 »

Onko kokemuksia, millainen on maksullinen My Traffic X paketti? http://secure.simmarket.com/product_info.php?products_id=2072. Kattaako koko maailman pääpiirteittäin ja etenkin EFHK:n yleisimmät yhtiöt?

Ainahan se on mielessä! Paitsi kerran kun putosin avantoon niin se unohtu sekunniksi..
Kasimir Torri
Offline Offline

Posts: 1818
Date Registered: 28.05.07

Re: AI liikenne
« Reply #44 on: 28.06.07, 10:37 »

Säästäähän se aikaa mutta kun plaaneja ja koneita saa ilmaiseksikin, niin ei ehkä ole kovinkaan hyödyllinen.
Pontus Lindroos
Offline Offline

Posts: 1143
Date Registered: 03.08.06

Re: AI liikenne
« Reply #45 on: 28.06.07, 11:03 »

Säästäähän se aikaa mutta kun plaaneja ja koneita saa ilmaiseksikin, niin ei ehkä ole kovinkaan hyödyllinen.
Ja ei ole mitään hienoja painttejäkään. thmbdn Suosittelen tekemään omat liikenteet.

//P.L

HJK & Tottenham Hotspur
My Computer: AMD Athlon II X2 240 2.8 GHz - 4GB RAM - ATI Radeon HD 4350 - Windows Vista Home Premium 64bit -- Parempi vielä harkinnassa..
Risto Partanen
Offline Offline

Posts: 4281
Date Registered: 07.01.07

Re: AI liikenne
« Reply #46 on: 28.06.07, 17:40 »

Ja ei ole mitään hienoja painttejäkään. thmbdn Suosittelen tekemään omat liikenteet.

//P.L

Ookoo.. Päteeköhän Janin ohjeet miten hyvin FSX:ään tai löytyykö mistään muualta ohjeita?

Ainahan se on mielessä! Paitsi kerran kun putosin avantoon niin se unohtu sekunniksi..
Mika Kujanpää
Offline Offline

Posts: 330
Date Registered: 07.01.07

Re: AI liikenne
« Reply #47 on: 06.07.07, 07:21 »

Nyt kaipaisin tämän manuaalisen ai-liikenteen tietäjiltä neuvoja. Eilen aloin laittamaan ensimmäistä kertaa itse tuota liikennettä simuun (FS9). Linkit koneisiin, paintteihin ja plaaneihin löytyi jo tuossa ylempänä olevan http://worldoftraffic.de.ki/ -sivuston kautta ja sieltä Itävaltaan Austrian Airlines, Lauda Air ja Austrian Arrows -liikenne. Jokunen tuntihan siinä meni ja loppujen lopuksi LOWW-kentällä oli hirmuinen määrä Tyrolean- koneita samalla rekkarilla sekä jokunen pienempi AUA-väreissä oleva kone, mutta isommat Laudan ja AUA:n koneet puuttui kokonaan vaikka muutin kellonaikaa kentällä useasti. Uskoisin tietäväni ongelman tuohon useaan Tyrolean koneeseen, mutta miksi nuo isommat koneet ei näy...? Toki jos tietoa suoraan löytyy mikä tuossa Tyrolean konejutussa mättää niin saa kertoa... Grin Varma tieto on aina parempi kuin itse arvuutella ja sekoittaa pakkaa lisää.

Jokaiselle konetyypille tein simun aircraft-kansioon oman kansion jonne aina paintteja laitoin jne. Koneiden kansiot nimesin valmistajan mukaan, että ne olisi helppo myöhemmin löytää esim. AIA b737-800, EVOAI a320 jne. Voiko kansiot nimetä noin vai millä nimellä ne pitää laittaa, että simu löytää tarvittavan koneen TAI jos nimeän kansiot itse noin niin tuleeko jonnekkin muuttaa tuo kansion nimi? Minne? Toimivat koneet ovat nimittäin esim. PAI-installerilla asennettu ja niihin vain lisäsin paintit ja tiedot aircraft-tiedostoon.

Tulipas pitkä teksti, mutta toivottavasti siitä saa selvää.

-Mika K.

Hyvää yötä ja huomentaa-aa...!
Otto Nieminen
Offline Offline

Posts: 7596
Date Registered: 06.02.06

Re: AI liikenne
« Reply #48 on: 06.07.07, 08:17 »

Siis kulkivatko nuo Tyrolean koneet samalla rekisterillä ATC:n kanssa, vai oliko joka koneen kyljessä sama rekkari? Ei nimittäin välttämäti jaksa paintin tekijä jokaiselle koneyksilölle tehdä omaa rekkariaan painttiin.
Mika Kujanpää
Offline Offline

Posts: 330
Date Registered: 07.01.07

Re: AI liikenne
« Reply #49 on: 06.07.07, 08:29 »

Siis kulkivatko nuo Tyrolean koneet samalla rekisterillä ATC:n kanssa, vai oliko joka koneen kyljessä sama rekkari? Ei nimittäin välttämäti jaksa paintin tekijä jokaiselle koneyksilölle tehdä omaa rekkariaan painttiin.

Niin tosiaan kyllä ne kaikki omia yksilöitä olivat. Tuo rekkarihomma nyt ei niin häiritse jos siinä vaan tuosta on kyse. Samanlaisia koneita oli vaan kenttä puolillaan joten tuli mieleen menikö kaikki ihan putkeen...  Grin

Suurin ongelma tässä nyt taitaa olla se miten nuo eri koneet kannattaa nimetä ja laittaa sinne aircraft-kansioon(tekijä, malli), että simu ymmärtää ja itse olisi helppo lisätä sinne tavaraa myöhemmin.

-Mika K.

Hyvää yötä ja huomentaa-aa...!
peltipurkki
Former member
Re: AI liikenne
« Reply #50 on: 06.07.07, 09:28 »

Suurin ongelma tässä nyt taitaa olla se miten nuo eri koneet kannattaa nimetä ja laittaa sinne aircraft-kansioon(tekijä, malli), että simu ymmärtää ja itse olisi helppo lisätä sinne tavaraa myöhemmin.
Niiden aircraft-kansioiden nimillä ei ole mitään väli, kunhan vain aircraft.cfg:n ja niiden plaanien AC# -kohdat ovat samanlaiset. Kannattaa kansiot nimetä vaikka tyyliin "AI_AIA_B747-400"

Esim. Eilen asensin Air Tungaryn vuoden -83 plaanit ja tarvittava kone oli 727-100.

Koneen aircraft.cfg näytti tältä:
Quote
[fltsim.11]
title=AIA Air Tungaru 727-100
sim=aia_727_100
model=
panel=
sound=
texture=Air Tungaru
kb_checklists=
kb_reference=
atc_id=
atc_id_color=0xffffffff
atc_airline=Air Tungaru
atc_flight_number=
ui_manufacturer=Boeing
ui_type=727-100
ui_variation="Air Tungaru"
atc_heavy=0
visual_damage=0
atc_parking_codes=TUN
atc_parking_types=GATE
description=AI Aardvark 727-100

Eli tämä boldatun kohdan laitoin Aircraft-airtungary83 -tekstitiedostoon.
Tiedosto näytti aluksi tältä:
Quote
AC#1,200,"Air Tungaru 727-100"
Niimpä tämä alleviivattu kohta korvataan tuolla boldatulla tekstillä:
Quote
AC#1,200,"AIA Air Tungaru 727-100"

P.S. Tosin itse en ole saanut konetta näkymään kentillä, mutta vika taitaa piillä afcadeissa. Embarrassed
Mika Kujanpää
Offline Offline

Posts: 330
Date Registered: 07.01.07

Re: AI liikenne
« Reply #51 on: 06.07.07, 21:25 »

No niin... Tein homman uusiksi ja nyt toimii. Alkoi liikennettä jo kummasti näkymään esim LOWW:lla sekä parilla muulla kentällä euroopassa mitä katsastin  thmbup .

-Mika K.

Hyvää yötä ja huomentaa-aa...!
Lassi Rinne
Offline Offline

Posts: 266
Date Registered: 13.03.06

Re: AI liikenne
« Reply #52 on: 02.08.07, 09:18 »

Mistä saa Finnairin A340 paintin ja modellin?  Embarrassed



Edit; lisätään listaan.
AC#7,200,"Finnair Embraer ERJ-170"
AC#8,200,"Finnair Embraer ERJ-190"
AC#10,200,"Finncomm Airlines ATR-42-500"
AC#11,200,"Finncomm Airlines ATR-72-500"
AC#12,200,"Finncomm Airlines Embraer ERJ-145"
AC#13,200,"Golden Air Saab 340A"

Tarvis noi...
Kun Project ai ei toimi, niin edellisen sivun linkki ei toimi...
« Last Edit: 02.08.07, 09:31 by Lassi Rinne »

Juhana Suhonen
Offline Offline

Posts: 428
Date Registered: 22.06.06

Re: AI liikenne
« Reply #53 on: 02.08.07, 09:36 »

Finnair Airbus A340-300
AC#7,200,"Finnair Embraer ERJ-170"
 AC#10,200,"Finncomm Airlines ATR-42-500"
AC#11,200,"Finncomm Airlines ATR-72-500"
AC#12,200,"Finncomm Airlines Embraer ERJ-145"
AC#13,200,"Golden Air Saab 340A"

 Täältä saa ainakin Finnairin ja Finncommin koneet: http://worldoftraffic.de.ki/
 Painat avautuvalta sivulta Englannin lippua. Sitten ylhäältä "Flightplans", sitten avautuvalta sivulta "Europe", sitten "Finland" (tai Sweden Golden Airille) ja listasta Finnair (/Golden Air). Kun selaat sivua alaspäin, löytyy sieltä Finnairin kaikki koneet (texturet) sekä alempaa myös Finncommin ja Aeron koneet.
Näihin tarvitset vielä itse konemallit, jotka löytyvät joko FSP:n, AIAadvarkin tai PAI:n sivuilta. Etsi noilla nimillä Googlesta, niin löytyy sivut.

Edit: Lisätty ohjeita, sekä Golden Air:in polku
« Last Edit: 02.08.07, 11:45 by Juhana Suhonen »
Joona Nurmi
Offline Offline

Posts: 363
Date Registered: 25.05.07

Re: AI liikenne
« Reply #54 on: 02.08.07, 17:57 »

Haittaako jos asentaa esim. ATR 72-200:n sijasta ATR 72-500:n?
Tai käykö FS2000-koneet FS2004:ään?
Mikko Suomela
Offline Offline

Posts: 3846
Date Registered: 21.04.06

Re: AI liikenne
« Reply #55 on: 02.08.07, 18:15 »

eivät yleensä.

Killerhangar
Lassi Rinne
Offline Offline

Posts: 266
Date Registered: 13.03.06

Re: AI liikenne
« Reply #56 on: 02.08.07, 19:09 »

Nyt on koneet löytyny, mutta lisää ongelmaa pukkaa:
Aircraft_PAI.txt
Airports_PAI.txt
FlightPlans_PAI.txt
Missä nuo ovat?

Kuinka voin poistaa P:ai paketteja?

Kiitos. Grin

Ilkka Portti
Body Monkey
Moderator
Offline Offline

Posts: 13574
Date Registered: 31.07.01

WWW
Re: AI liikenne
« Reply #57 on: 03.08.07, 08:47 »

Nyt on koneet löytyny, mutta lisää ongelmaa pukkaa:
Aircraft_PAI.txt
Airports_PAI.txt
FlightPlans_PAI.txt
Missä nuo ovat?

Avaa traffic tools, valitse PAI:n traffic .bgl filu ja paina decompile. Tämän jälkeen mainitsemasi tiedostot ovat käsiteltävissä siinä kansiossa mihin olet polun määrittänyt.


My photos @ Airliners.net                           My photos @ Jetphotos.net
                                       www.flyfinland.fi
Tuomas Virtanen
Offline Offline

Posts: 243
Date Registered: 28.10.06

Re: AI liikenne
« Reply #58 on: 10.08.07, 11:50 »

Kertokaapas mistä löytyy FSX:n Ai koneet ja tiedostot?
Mistä saa lisää Ai koneita ja miten ne asennetaan FSX:n? En ainakaan löytänyt tästä keskustelusta tietoa. Kannattaisko ostaa semmonen valmispaketti ai liikennettä vai onko netistä löytyvien tiedostojen asentaminen sen veran helppoa, että semmonenkin osaa joka sitä ei ennen ole tehnyt?


Kiitos!

En tee mitään siksi, että muut tekevät niin.

Risto Partanen
Offline Offline

Posts: 4281
Date Registered: 07.01.07

Re: AI liikenne
« Reply #59 on: 10.08.07, 12:27 »

Kertokaapas mistä löytyy FSX:n Ai koneet ja tiedostot?
Mistä saa lisää Ai koneita ja miten ne asennetaan FSX:n? En ainakaan löytänyt tästä keskustelusta tietoa. Kannattaisko ostaa semmonen valmispaketti ai liikennettä vai onko netistä löytyvien tiedostojen asentaminen sen veran helppoa, että semmonenkin osaa joka sitä ei ennen ole tehnyt?

Hyvin vähän löytyy.. Paras on rakentaa samanlainen sekasikiö mikä meikäläisellä; mitä se sitten ikinä tarkoittaakaan  Smiley Tässä http://www.fsnordic.net/discussion/index.php/topic,66442.20.html yksi keskustelu aiheesta mutta tarkoittamasi maksullinen paketti on ihan jees.

Ainahan se on mielessä! Paitsi kerran kun putosin avantoon niin se unohtu sekunniksi..
Pages: 1 2 [3] 4 5 ... 17 Reply Print 
« previous thread next thread »
Jump to:  

1