FSnordic.net
Home Help Rules Login Register
Welcome, Guest. Please login or register.
15.10.19, 12:16

Login with username, password and session length
+  FSnordic.net Forums
|-+  Finnish Discussion / Lentosimulaattorit
| |-+  Yleinen simulaattorikeskustelu (Moderators: Mikko Maliniemi, Janne Sinkkonen, Ilkka Portti)
| | |-+  AI liikenne
:  

« previous thread next thread »
Pages: 1 ... 13 14 [15] 16 17 ... 19 Reply Print
Author Topic: AI liikenne  (Read 69037 times)
Flightsimuilija
Former member
Re: AI liikenne
« Reply #280 on: 24.07.09, 08:05 »

Onko tosiaan noin? Ja jos on, niin mistä se johtuu? Eiväthän siinä plaanit ole sen kummempia kuin noissa muissakaan, jotka toimivat kyllä sekä FS2004:ssa että FSX:ssä. Onko venäläisten (RATS) AI-koneiden tekstuureissa kenties jotain sellaista, että ne koneet eivät näy oikein FSX:ssä?

Pekka

Kyllä ainakin itselläni toimii RATS:in liikenne moitteettomasti fsx:ssä, eiväthän ne poikkea mitenkään muusta liikenteestä... Vai tarkoittiko hän ettei tuo MRAI asennusohjelma toimi suoraan fsx:n kanssa? Siitä en tiedä, kun en ole koittanut.
Antti Havukainen
Offline Offline

Posts: 1650
Date Registered: 04.04.04

Re: AI liikenne
« Reply #281 on: 24.07.09, 09:43 »

Kyllä ainakin itselläni toimii RATS:in liikenne moitteettomasti fsx:ssä, eiväthän ne poikkea mitenkään muusta liikenteestä... Vai tarkoittiko hän ettei tuo MRAI asennusohjelma toimi suoraan fsx:n kanssa? Siitä en tiedä, kun en ole koittanut.

Tarkoitin juurikin tuota MRAI:n asennusohjelmaa, joka ei millään suostu löytämään FSX:ään asennettuja koneita FS9:n ja FSX:n erilaisesta kansiorakenteesta johtuen. Toki olen itsekin saanut asennettua noita RATS:n flightplaneja ihan "perinteisellä menetelmällä" TToolsin kautta, mutta se vaan tuppaa olemaan aika tuskallisen hidasta ja hermoja raastavaa hommaa.

Edit: En sitten tiedä ratkeaisiko homma siten, että tekisi FSX:n pääkansioon Aircraft-nimisen kansion ja kopioisi SimObjects/Airplanes -kansiosta kaiken sinne. Tosin itselläni on tuolla Airplanes-kansiossa yli 7,5 gigaa tavaraa joten enpä taida jaksaa kokeillakaan, kun kuitenkin sen verran harvoin noita tulee asenneltua.
« Last Edit: 24.07.09, 09:57 by Antti Havukainen »
Kim Eriksson
Offline Offline

Posts: 3113
Date Registered: 05.12.06

Re: AI liikenne
« Reply #282 on: 24.07.09, 12:10 »

Tee se Aircraft kansio fsx pääkansioon, sitten lisää fsx.cfg tiedostoon [Main] kohtaan muiden samanlaisten perään SimObjectPaths.x=Aircraft  (ja x on siis seuraava numero jonossa) En ole varma toimiiko, mutta sitten simulaattori tunnistaa kaikki lentokoneet jotka sijaitsee Aircraft kansiossa.

Asrock Z87 Pro4|Intel i5 4670k @4.4GHz|Palit GTX780|Crucial Ballistix 16GB 1600MHz CL9|
TLinkku
Former member
Re: AI liikenne
« Reply #283 on: 26.07.09, 13:54 »

Moi

Jos mie ostan Ultimate trafficin niin voinko lisätä siihen sitten vaikkapa Suomen GA AI-paketin lisäksi? Ja FiAF paketin myös?

Teemu
Joni Rantala
Offline Offline

Posts: 1393
Date Registered: 04.05.04

Re: AI liikenne
« Reply #284 on: 26.07.09, 14:08 »

voit lisäillä mitä vaan.

TLinkku
Former member
Re: AI liikenne
« Reply #285 on: 26.07.09, 16:17 »

Voi voi.

Ostin Ultimate Trafficin ja tähän tökkäs eikä toimi - ei liiku eteen ei taakse - jumii. Löytyskö apuja - apuva  thmbup



[ attachment removed / expired ]


LND
Joni Rantala
Offline Offline

Posts: 1393
Date Registered: 04.05.04

Re: AI liikenne
« Reply #286 on: 26.07.09, 16:27 »

Mikäs simu sulla on?

ToniH22
Former member
Re: AI liikenne
« Reply #287 on: 26.07.09, 17:21 »

Voi voi.

Ostin Ultimate Trafficin ja tähän tökkäs eikä toimi - ei liiku eteen ei taakse - jumii. Löytyskö apuja - apuva  thmbup


LND
Oletko yrittänyt uudelleen asennusta?
Pekka Holopainen
Offline Offline

Posts: 5437
Date Registered: 14.12.05

Re: AI liikenne
« Reply #288 on: 26.07.09, 17:25 »

Minä lukisin mukana tulleet ohjeet tarkasti ja yrittäisin uudelleen.

...tai ettei vain kyseessä olisi taas joku "Visva-ongelma"?

Täältä: http://ultimatetraffic.flight1.net/forums/ voi myö lukea/kysellä ongelmista.

Pekka

« Last Edit: 26.07.09, 17:33 by Pekka Holopainen »

"Olen eri mieltä kanssasi, mutta taistelen loppuun asti oikeudestasi olla toista mieltä" - Voltaire
TLinkku
Former member
Re: AI liikenne
« Reply #289 on: 26.07.09, 18:55 »

No niin. Pekan antamalta sivulta löytyi ohje, nyt toimii - koneita on niinkuin pitääkin. Olen huomannut, että Vista tökkii monessa yksinkertaisessa asiassa... Seuraavat taistelut käyn sitten kun yritän asentaa FiAF ja GA-paketteja. Sitten pikkuhiljaa alkaa tuo FS9:n säätäminen olla valmis.

Näköjään viikko menee, kun nää perusjutut laittaa kuntoon maisemineen kaikkineen. Raskasta... :-)  Onneks mylly sentään vääntää...

Lnd
Pinkkari
Former member
Re: AI liikenne
« Reply #290 on: 05.08.09, 02:01 »

Joo, woai:lta saa GA koneita, jotka lentelee ympäri muoilimaa, ja GAFIN paketti toimii myös FSX:ssä.  thmbup

Mitenkäs hyvin tuo GAFIN toimii FSX:ssä? Siis löytääkö koneet pienillekkin kentille? Tuossa paketissa suositellaan lataamaan FINN AFCADS 2004 paketti lisäksi. Toimiiko tuo myös FSX:ssä?
ToniH22
Former member
Re: AI liikenne
« Reply #291 on: 05.08.09, 06:22 »

Mitenkäs hyvin tuo GAFIN toimii FSX:ssä? Siis löytääkö koneet pienillekkin kentille? Tuossa paketissa suositellaan lataamaan FINN AFCADS 2004 paketti lisäksi. Toimiiko tuo myös FSX:ssä?
Juu, toimii ihan samalla tapaa kun FS9:ssä. Itselläni on se käytössä.
zokkeri
Former member
Re: AI liikenne
« Reply #292 on: 12.08.09, 11:32 »

Mikäs muuten olisi paras ohjelma noiden lightmappien koon muuttamiseksi, jos itsekkin laittaisi kaikista tuollaisia 512x512? Vai joutuuko tekemään yksi kerrallaan?
dc10-30
Former member
Re: AI liikenne
« Reply #293 on: 12.09.09, 06:24 »

Onko AI liikenteelle mahdollista tehdä välilaskuja? Eli vaikka EFHK-EFTU-ESSA.
zokkeri
Former member
Re: AI liikenne
« Reply #294 on: 12.09.09, 07:41 »

Onko AI liikenteelle mahdollista tehdä välilaskuja? Eli vaikka EFHK-EFTU-ESSA.

Onhan se. Tekee plaaniin lennon EFHK:lta EFTU:lle ja siihen perään samalle koneelle EFTU:lta ESSA:lle.
dc10-30
Former member
Re: AI liikenne
« Reply #295 on: 12.09.09, 08:52 »

Ei se toimi noin. Koska koneen lähtökenttää ei valita erikseen vaan se on sama kuin paluukenttä. Eli lähtökenttää ei edes merkitä. Näin muistaisin.
akos
Former member
Re: AI liikenne
« Reply #296 on: 12.09.09, 15:07 »

Ei se toimi noin. Koska koneen lähtökenttää ei valita erikseen vaan se on sama kuin paluukenttä. Eli lähtökenttää ei edes merkitä. Näin muistaisin.
Siis plaaniinhan ei lähtökenttää laiteta, koska se lähtee aina siltä kentältä minne edellinen lento saapui, luonnollisesti. EFHK-EFTU-ESSA(-EFHK?)-lento pitäisi siis merkitä tiedostoon kolmena eri lentona näin: -> EFTU -> ESSA -> EFHK.

Oskari
dc10-30
Former member
Re: AI liikenne
« Reply #297 on: 12.09.09, 16:15 »

Siis plaaniinhan ei lähtökenttää laiteta, koska se lähtee aina siltä kentältä minne edellinen lento saapui, luonnollisesti. EFHK-EFTU-ESSA(-EFHK?)-lento pitäisi siis merkitä tiedostoon kolmena eri lentona näin: -> EFTU -> ESSA -> EFHK.

Oskari
Oli hyvä ja toimiva neuvo  thmbup Olen jo kauan tehnyt noita plaaneja käsin, mutta en ole tuota hoksannut.
Kim Tuominen
Offline Offline

Posts: 1159
Date Registered: 10.12.08

Re: AI liikenne
« Reply #298 on: 25.09.09, 12:49 »

Mistä johtuu että AI liikenne näkyy ilmassa, mutta noin 2000ft ne katoavat näkyvistä ja vain valot jäävät näkyviin?
Antti Havukainen
Offline Offline

Posts: 1650
Date Registered: 04.04.04

Re: AI liikenne
« Reply #299 on: 25.09.09, 12:53 »

Mistä johtuu että AI liikenne näkyy ilmassa, mutta noin 2000ft ne katoavat näkyvistä ja vain valot jäävät näkyviin?

Kokeilepa ottaa asetuksista koneiden varjot pois käytöstä. Eli ruksi pois kohdasta "Aircraft casts shadows on the ground".
Pages: 1 ... 13 14 [15] 16 17 ... 19 Reply Print 
« previous thread next thread »
Jump to:  

1