IL2- koodi "murrettu"

(1/2) > >>

OPe:
Persus, kauan tuo kestikin.    Jos tuo p-homma tulee yleistymään, niin eipä julkisilla servuilla ole järkeä lentää tulevaisuudessa.

http://www.simhq.com/simhq3/sims/boards/bbs/ultimatebb.php?ubb=get_topic;f=144;t=005391

NTRK-file
http://forum.sukhoi.ru/attachment.php?attachmentid=57823&d=1151413795

motojuzzi:
Err, onko tuo 4.07 siis kolmas maksullinen lisäosa, vai ilmainen pätsi? Jos olisi maksullinen, niin tuohan olisi oiva tapa lisätä kysyntää.. 

Rutilus:
Onhan ne lahnat tunnetusti yypereitä mutta tuo menee jo hieman yli Jos Illu nyt ylipäätään on murrettu ja jos tuo homma yleistyy eikä Oleggi tee siihen vastamyrkkyä niin loppuu Online lentäminen taatusti, korkeintaan suljettuja sessioita luotetussa porukassa.

Tuleehan se BoB sitten joskus mutta kun se taitaa olla sitä 109 vs. Spit touhua mikä ei meikäläiseen juurikaan kolise. Ehkäpä totisesti on aika harkita kuukausimaksullisia simuja.

OPe:
Quote

Err, onko tuo 4.07 siis kolmas maksullinen lisäosa, vai ilmainen pätsi? Jos olisi maksullinen, niin tuohan olisi oiva tapa lisätä kysyntää.. 


Jep onhan tuo maksullinen. Eniten huolestuttaa hommassa se asia, että jos tulevan 4.07-päivittyksen SFS-filua on päästy peukaloimaan, niin lienee myös mahdollista nykyisten 37 sfs-tiedoston sörkkiminen? Kohta jengillä on superaseet ja lentomallinnus.

Erkki:
Jeps.. Toivottavasti korjaavat SFS-sörkintäbugin. Tai ainakin lisäävät jonkinlaisen tarkistusohjelmiston servereille huijaajien tunnistusta varten...

Maksullisuus ei sinänsä haittaa, sillä vain UbiSoft kärsii - nimittäin piratismista. Tuotakaan en aio ostaa, voin pistää sen vaikkapa jakeluun kotisivuilleni ( tietenkin siitä yleisesti toitottamatta ).

Navigation

Up one level

Next page