IL-2 Complete Edition

(1/2) > >>

kenkku:
Morjens,

On alkanut tuo taistelulentopuoli kiinnostaa yhä enemmän ja huomasin tuossa tuollaisen IL-2 Complete Editionin. Jos ostan tämän, pääsenkö FSNS:n servulle pelaamaan?

Saa myös kertoa syitä, miksi minun EI pitäisi ostaa tätä

tepe:
Moi vaan,

Kyllä tuolla paketilla FSNS servulle ja monelle muullekin pääsee. Tämän paketin etuna on asentamisen helppous verrattuna yksittäisten pelin osien ja patchien hankkimiselle ja asentamiselle.

Kohtapuoliin on peliin tulossa vielä päivitys, joka on ajanmyötä tod.näk hankittava jos haluaa lennellä netissä. Vastaava edellinen päivitys maksoi 15€. Lisäksi loppuvuodesta on lupailtu pariakin päivitystä, joista ainakin toinen on maksullinen. Niiden jälkeen tulee sitten kokonaan uusi version koko IL-2 sarjaan, eli Batlle of Britain (BOB) joka tulee olemana sitten ihan oma juttunsa ja lopettaa nykyisen IL-2:n ylläpidon.

IL-2 sarja on tällä hetkellä yksi suosituimmista lentotaistelusimuista - joka ilta Hyperlobbyssa on satoja pelaajia. Negatiivisia asioita pelissä on varmasti, mutta ainakin itse sillä säännöllisesti lentävänä ne myönteiset asiat ovat niskan päällä, eli pahasti koukussa ollaan ...

OPe:
IL-2 Complete Edition sisältää 4.04 version. Lisäksi tarvitset Pe-2 päivityksen, eli versio on 4.05. Tuo maksaa n.15€, mutta ei ole kuin netistä ladattavissa.

Toinen mahdollisuus on ostaa Ultimate Edition ubistoresta. Jännästi hinnat hinnat näköjään vaihtelee. Saksan sivuilla on 34,95€ ja ranskan puolella 39,90€  . Kauppa on kuitenkin sama.


http://shop.ubi.com/Prod_ExtDesc.asp?catalogid=396&id=97

tepe:
Hyvä että huomasit OPex - oletin automaattisesti ettei Ubi ole julkaissut kuin yhden kokoelman Il-2 sarjasta.

sami:
Tulipa ostettua IL-2 Ultimate Edition ...     Uusi kompuutteri niin nyt voisi vähän pelatakin jotain.

Kätevää tuolta ubin verkkokaupasta, maksu suoraan Nordean pankkitunnuksilla (36.6 eur) ja samantein lataukseen.

Navigation

Up one level

Next page