Ongelmia asetuksissa

(1/1)

humiru68:
Miten saan liitettyä logon viestien perään sinne missä allekirjoitus(signature) tulee? Ei siinä ole muuta kuin palkki jossa merkkejä 380. Apuja, jos tietäviä, monella on näköjään logoja omista firmoista, lentoyhtiöistä sun muuta.

piitu:
Laita siihen näin:
Code:

[img]http://kuvan.osoite.tahan[/img]

humiru68:
edellen vaan sama ongelma. mikä se "Kodstycke: on?? pitääkö sekin kirjoittaa siihen kenttään? mitä sinne oikeesti pitää kirjoittaa?? logo löytyy osoitteesta www.pilottrainingmalmi.fi...news/logo.gif

Esa:
Vain tuo mitä tuossa lukee, eli ne img-tagit ja niiden väliin kuvan koko osoite alkaen http://www... ja päättyen ...logo.gif
Lisäksi:
- Olethan varma, että tuolta pilottrainingmalmi-sivustolta saa linkittää kuvia ulos ja että saat käyttää kyseistä kuvaa allekirjoituksessasi? Ensimmäinen voi olla palvelimen ylläpidon taholta estetty teknisesti ja jälkimmäinen on tekijänoikeuskysymys.
- Mahtuuhan kuva säännöissä määritellyn maksimikoon puitteisiin? Säännöt: "Jos lisäät profiiliisi allekirjoituksen, pidä se kohtuullisen kokoisena. Allekirjoituksen leveys ei saa ylittää 500 pikseliä ja korkeus 100 pikseliä, suurin sallittu tiedostokoko on 40 kB. Allekirjoituksen, kuten myös kaiken muun tiedon profiilissasi, tulee olla paikkaansapitävää ja asiallista."

Navigation

Up one level