Äänestys VF:n seuraavasta suuremmasta VATSIM-tapahtumasta

(1/3) > >>

0510:
Viitaten ketjuun: http://www.fsnordic.net/discussion/index.php/topic,55306.0.html

Seuraavana VATSIM-tapahtumana olemme ajatelleet hieman sen tyylistä, mitä Timo tuossa toisessa ketjussa ehdottikin. Tässä äänestys, että mikä vaihtoehdoista olisi VF:n lentäjien mieleen. VATSIM-koulutustapahtumia ei tähän äänestykseen kuulu, sellainen tullaan todennäköisesti järjestämään tämän suuremman tapahtuman jälkeen.

Myöskään Embraer 170 -konetyyppi ei tässä ole omanaan vielä mukana johtuen tämänhetkisestä vähäisestä lentäjämäärästä. Kaikkia lentoja, jotka äänestyksessä ovat ei varmastikaan saada operoitua, mutta tavoitteeksi sen voisi asettaa.

Äänestysaikaa on alustavasti tämä viikko, joten ei muuta kuin kaikki äänestämään ja kertomaan mielipiteitänne!

Terv,
Mika + muut VATSIM-koordinaattorit

sami:
Yhden päivän ATR-lennot tai Bussilennot ei varmasti tällä miehityksellä onnistu ...

I dare you to try 

0510:
HV

Flyer:
Quote

Yhden päivän ATR-lennot tai Bussilennot ei varmasti tällä miehityksellä onnistu ...
Onnistuu, jos haluaa oikein kovasti..

TimoP:
Päiviä!

Kuten statistiikka näyttää, koko Suomi - koko laivasto on saanut eniten kannatusta. Tämä on mielestäni siinäkin mielessä järkevin, että kaikille halukkaille annetaan mahdollisuus osallistua. Jos on pelkkä ATR-flaikkari, niin mitä tekevät innokkaat emppu ja a320 kuskit?

Suomen sisäisistä reiteistä kannattaisi tehdä lista ja sieltä jokainen vaan varaamaan omaansa (tuttu menettely flaikkareissa). Lisäksi taivaalle voi tulla kurvailemaan muutamia 757-lentäjiä lähtiessään legille jostain muualta kuin Helsingistä!

Vatsim-koordinaattorit, hommaa eteenpäin!

p.s. Niin ja vielä lisäksi. Tulevaan flaikkariin on ehdottomasti saatava samanlainen konekierto + lennonsuunnittelu systeemi kuin mitä oli silloin MD80-flaikkarin kanssa! Mika hoiti homman sillon hyvin, revanssin paikka!

-Timo

Navigation

Up one level

Next page