Kadonneet tuotteet

<< < (25/57) > >>

niko korpela:
Quote

-Intro ja se toinen musiikkilehti...oliko se Help?
 -Kähmy


Help, oli myös Stara ja OK-lehtikin, jotka musiikkia käsitteli 

Ilkka:
Lopettanut musiikkilehti on myös 60-luvun "Stump", jota julkaisi Ilkka Sysimetsä a.k.a. Frederik. Stumpin "karvapäälista", missä pistettiin suomalaiset bändit suosiojärjestykseen, on tavallaan legenda. Meidänkin silloinen bändi (Ricky & the Saints) pääsi listalle.

Introa hoiti mm. Markku Veijalainen. Aivan loppuaikoina siinä ei ollut musiikkiasiaa kuin YHDELLÄ sivulla, loppu oli ihan muuta epämääräistä nuorisohöpinää.

Ja Soundin toimitus jakautui 70-luvulla kahtia, ja toinen puoli julkaisi vähän aikaa "Musa"-lehteä, joka lopetti parin vuoden kuluttua.

andy1:
Eiköös Suosikissakin tavannut olla "Karvapäägalleria"? Sieltäkö ovat nimi-idean pöllineet? 70-luvun Suosikeissa oli sentään moottorin pärinää ja pauketta sekä rokkenrollia. Sitten tuli diskoa ja dingoa ja kaikki meni pieleen  Jos lehti sittemmin muuttui Katja Ståhlin näköiseksi, siitä ei ainakaan voinut hyvää tulla... Erkki Pekka J. Helle ja Bees&Honey taitaa sentää olla vieläkin tarjolla!

-A-

Ilkka:
Kenen idea, enpä tiedä, hyvät ideat pöllittiin aina...

Stump-lehdestä ei kovinkaan paljon tietoa löydy netistä, mutta Roosters-bändin historiikista löytyy jotakin, koska Sysimetsä/Frederik soitti (aika surkeita ruotsalaisia) urkuja siinä bändissä jonkin aikaa.

http://www.backtothesixties.org/roosters.htm (kelaa noin puoleenväliin)

MUSA-lehteen kirjoitin itsekin muutaman jutun v. 1976, kun toimituksessa oli tuttuja kavereita.

Jufernaut:
HK:n salmiakkipossukin ehti valitettavasti kadota
ennenkuin se ehti kunnolla edes levitä kauppoihin.

Navigation

Up one level

Next page

Previous page