Fly-in lauantaina 5.8.: Lentojen varaaminen

<< < (5/6) > >>

eskelto1:
Hello!
Miehistö 6 tänne. (HEL-RVN-HEL)

Pöntinen ja tiedoksi Koso:

Tulin jumpperilla Lontoosta, koska tarvitsen "lisäkoulutusta" lähestymisiin seuraavaa tyyppilentoa varten EGLL-EKCH.

Hyppään jumpperilla taasen takaisin Lontooseen kun "lisäkoulutus" on suoritettu. Jatkan tyyppikoulutus lentoja edelleen sitten eteenpäin Lontoosta.

Terveisin Tomppa
FIN0128

Axu:
Terve... Tässä nyt taas kömmähdettiin. Joudun omalta osaltani perumaan tuon lennon. Täällä  Tolosen luona ollaan ja aamulla kun päätimme lentää Kittilä-Helsinki, päätti kone olla inahtamattakaan. Virtanapista kun painaa, niin ei tule muuta kuin paha mieli. Kaikkea ollaan kokeiltu, mutta kone pysyy vaiti. Epäillään, että virtalähteestä on jotain mennyt.(Makean sähköiskun sieltä kyllä sain).

Nyt tällä Tommin "kakkoskoneella" joudun tämän kirjoittamaan. Kyllä tähänkin simu kokeiltiin asentaa, mutta ei siitä mitään tullut.

Hemmetin huonoon paikkaan tämä sattui, ei voi muuta sanoa ja suunnattomasti ottaa päähän. Koetan vielä saada jonkun lentämään nuo meikäläisen lennot.

0510:
Tarttis dösäkuskin!

0510:
Kaikille tiedoksi, että lentosuunnitelmat, OFP:t, säät ja NOTAM:it tulevat sähköpostilla noin 1h ennen lennon lähtöä.

TimoP:
Hyvää huomenta ja ruuhkaisaa flaikkaripäivää!

Aamulla starttasin kohti New Yorkkia as FIN005 ja tuttuun tapaan 22R käytössä, nousun jälkeen "up to FL70" ja "direct TOGMI"! Seurailen VF:n tapahtumaa vähän sivummalta, mutta hengessä mukana! Hauskaa lentopäivää!

-Timo

[ Attachment not found - or removed ]

Navigation

Up one level

Next page

Previous page