Yleistä palautetta foorumin toiminnasta

(1/37) > >>

sami:
Kertokaapa vapaasti omia kokemuksia ja mielipiteitä foorumin toimivuudesta ja laadusta. Niin teknisesti kuin sisällönkin kannalta.


Esimerkiksi:
 + Toimiiko foorumi nopeasti aina, onko foorumin alueiden jako hyvä, onko alueita tarpeeksi (vai liikaa?)?
 + Ylläpidon ja palstojen valvojien toiminta ja aktiivisuus?
 + Miltä foorumin "henki" tuntuu yleisesti, ja mitä tämän suhteen voisi kehittää?
 + Entäs sitten itse foorumien sisältö eli viestit ja niiden sisältö - onko sitä sisältöä mikä sinua kiinnostaa?
 + Löytyykö foorumin kautta vastaus haluamaasi asiaan helposti?
 + Millä mukaan saisi vielä enemmän käyttäjiä kirjoittamaan?
 + Miten haluaisit parantaa palstaa teknisesti? Uusia aluieta tai kenties jotain uusia ominaisuuksia (tai jotain pois) foorumiohjelmasta, tai muutoksia ulkonäköön..?
 + Jos ei teknisiä parannuksia, niin tarvitaanko muutoksia johonkin muuhun osa-alueeseen?

....Tai mitä tahansa muuta mieleen tulevaa.


Eli lyhyesti, kerro "miten meillä menee ja mitä voisi parantaa". Kerro samalla vaikkapa, että kuinka usein foorumissa vierailet ja käytätkö foorumia Flightforum.fi:n vai FSnordic.net:n kautta.


Haukut ja hurraat saa antaa myös yksityisviestillä, jos et tässä halua kommentoida 


Äänestykseen voit antaa myös arvosanan - yleisarvosanan - koko palstan toimivuudesta ja kiinnostavuudesta. 1 on huonoin ja 5 paras arvosana.


(ps. Jos äänestät eli annat arvosanan, niin laita myös viestillä kommentteja .. niitä haen enemmän kuin pelkkää numeroa) 

Pe7e:


Foorumi on hyvä näin.. (<- pakko kokeilla  ) Se oli hyvä uudistus(?) että jos joku (oma) viesti poistetaan niin että siitä tulee se että miksi se on poistettu. Toivottavasti siitä pidetään kiinni..  muuta ei nyt tähän hätään keksi koska muutenhan tää on hyvä..

4½ siksi että ainahan täytyy jättää varaa parantamiselle.. ? 

Lauri:
Ulkoasun ja käytettävyyden puolesta foorumi on ihan huippuluokkaa!
Melko usein (viime aikoina enemmänkin) tosin tulee asiallisiin kysymyksiin ns. "paskaa silmille".. Joten ehkä yhteishengessä olisi sitä kohentamista.

FSN:n kautta selaillaan, 3½.

tuomoseppala:
Kannan korteni kekoon ja annoin arvosanan 4.  

Mitä tulee kysymyksiin ja mielipiteisiin niin äkkiseltään ei tule mitään äärimmäisen pahaa mieleen.

Foorumilta löytyy oikeastaan AINA vastaus varsinkin simulaattoireihin liittyvissä asioissa, kuten lisäkoneista, niiden asennuksesta ja mahdollisista ongelmista. Olen erittäin tyytyväinen tähän hyvään henkeen joka foorumilla vallitsee, jos esimerkiksi haluaa kysellä muiden käyttökokemuksia laitteista tai lisäosista.

Viestittely oikealla nimellä on myös mielestäni todella suuri plussa, sillä se tuo selkeyttä ja luotettavuuden tunnetta foorumin sisältöön. Mielestäni yksi toimivan foorumin edellytyksiä on oikealla nimellä kirjoittaminen. Tai tokihan taiteilijanimeäkin voi käyttää, mutta sama luotettavuuden tunne säilyy silti.

Teknisesti foorumi toimii mielestäni erittäin hyvin ja on nopea. Käytän fsnordiccia ja luen foorumia päivittäin useita kertoja, ja kirjoittelen mielipiteitäni ja omia neuvoja. Kait tämä on vähän addiktion puolelle hurahtanut , mutta sama se oli jokunen vuosi sitten Muropaketin suhteen. Individuaalien käyttäjien kirjoittama sisältö on mielenkiintoista luettavaa.

Jos jotakin negatiivista pitäisi löytää niin jossain vaiheessa alkoi tuntumaan siltä että foorumin käyttäjien keski-ikä alkaa pudota 12 vuoden tasolle ja pelkäsin hieman hyvän foorumin puolesta. Olen kuitenkin huomannut että hyvän hengen kautta nuoremmatkin käyttäjät ymmärtävät olla floodaamatta, ja osannevat paremmin käyttää foorumin search-toimintoa. Tämä on tietysti sellainen asia jota on vaikea kehittää, mutta uskon että yhteisen yhteisön kautta saadaan parempaa aikaan.

Moderaattorien toiminnalle annan hyvää palautetta kanssa. Sananvapaus säilyy, ja moderaattorisedät ovat toiminnallaan ansainneet sopivan kunnioituksen jonka voi huomata esimerkiksi asiallisen viestin perässä olevasta kommentista:
"Jos on jo käsitelty tai offtopic, modet poistakoon ", joka on kuitenkin lähes aina kieli poskella kirjoitettu. Moderaattoreita kunnioitetaan mutta ei pelätä.

Mitäpä vielä muuta. Ei kait kummempaa. Thumps Up, ja samaan malliin jatketaan!  

Sen verran vielä muistutan kaikkia, että mielestäni hyvän foorumin muodostaa sen käyttäjät, eivätkä pelkät modet tai tekniikka. Eli hatunnosto myös "meille"  

-tuomo

topgun:
Juup, muuten tosi tyytyväinen mutta sen mainosbannerin vois ottaa pois joka mainostaa flight forumia..Ite selailen noordikin kautta niin tietyin väliajoin se aina pongahtaa esille. Joskus jopa useita kertoja päivässä.

Navigation

Up one level

Next page