FSnordic.net
Home Help Rules Login Register
Welcome, Guest. Please login or register.
22.10.20, 11:28

Login with username, password and session length
+  FSnordic.net Forums
|-+  Finnish Discussion / Lentosimulaattorit
| |-+  Yleinen simulaattorikeskustelu (Moderators: Mikko Maliniemi, Janne Sinkkonen, Ilkka Portti)
| | |-+  Liian herkkä joystick
:  

« previous thread next thread »
Pages: [1] Reply Print
Author Topic: Liian herkkä joystick  (Read 741 times)
Snadee
Former member
Liian herkkä joystick
« on: 08.08.06, 05:53 »

Moikka.   Embarrassed

Yritin (HUOM. YRITIN) tänään lennellä, mutta kun tikku on noin yhden millin oikealle, niin koko kone heittää volttia.
Tikkuna mulla on "LOGITECH EXTREME 3D PRO". Mistähän sen saisi kuntoon?

Terveisin,
Santeri
Tuomas Kuosmanen
Offline Offline

Posts: 10500
Date Registered: 18.06.02

WWW
Re: Liian herkkä joystick
« Reply #1 on: 08.08.06, 06:14 »

Kalibroi uudelleen windowsissa.

//T
Mikko Maliniemi
Nik Kammiomieli
Moderator
Offline Offline

Posts: 33498
Date Registered: 05.07.01

WWW
Re: Liian herkkä joystick
« Reply #2 on: 08.08.06, 06:19 »

Kalibroi tikku ensin Windowsin peliohjainasetuksissa (löytyy ohjauspaneelista tai pääsee sinne suoraan simustakin) ja sen jälkeen säädä vielä tarvittaessa simun Controls -> Sensitivities valikosta herkkyydet kohdalleen...

                                Entinen hiihtäjä, nykyisin raitis

                                 My photos on Airliners.net
Matti Mäki
Offline Offline

Posts: 213
Date Registered: 01.10.05

Re: Liian herkkä joystick
« Reply #3 on: 08.08.06, 07:52 »

Tikun mukana ainakin mulla tuli erillinen installointiromppu. Kai oot asentaut tikun oikein? Mulla tuo toimii varsin mainiosti.
OttoPOI
Former member
Re: Liian herkkä joystick
« Reply #4 on: 08.08.06, 07:54 »

Minä en pidä tuota Logitechin mikä lie ohjelmaa päällä kun pelaan. Framet siinä vaan tippuu. Olen ollut ihan tyytyväinen kun olen tuolta simun sensitives-kohdasta säädellyt kaikki kohdilleen  thmbup
OttoPOI
Former member
Re: Liian herkkä joystick
« Reply #5 on: 09.08.06, 07:53 »

Miksi sen edes tarvitsisi olla päällä Huh
Että ne ohjain-asetukset ja komennot toimisi kuten siihen ohjelmaan on asetettu. Nääs, ne ei toimi jos se ohjelma on pois päältä. Mutta samat säädöt pystyy tekemään simustakin niin mitä sitä ohjelmaa päällä pitämään. Grin
Tumi Hämäläinen
Offline Offline

Posts: 3581
Date Registered: 28.07.06

WWW
Re: Liian herkkä joystick
« Reply #6 on: 09.08.06, 12:33 »

Minulla on tuo samainen Logitech Extreme 3D Pro. Sensitives-säädöistä olen saanut sen pelaamaan jotakuinkin mielekkäästi. Siinähän voi säätää myös "klappia", eli vapaata aluetta, missä ohjain ei vielä heti reagoi. Sitä olen laittanut hiukan joka suuntaan.

"Pää pilvissä, jalat maassa."
Pages: [1] Reply Print 
« previous thread next thread »
Jump to:  

1