FSnordic.net
Home Help Rules Login Register
Welcome, Guest. Please login or register.
25.07.17, 12:48

Login with username, password and session length
+  FSnordic.net Forums
|-+  Finnish Discussion / Muut aiheet
| |-+  Vapaa keskustelu
| | |-+  Tiedotteet ja kehitysideat (Moderators: Sami Puro, Juha Kalli, Mikko Maliniemi, Janne Sinkkonen, Ilkka Portti, Mikko J Köykkä)
| | | |-+  Foorumi avaa Acrobatin?
:  

« previous thread next thread »
Pages: [1] Reply Print
Author Topic: Foorumi avaa Acrobatin?  (Read 3532 times)
Mikko Kallas
Offline Offline

Posts: 1918
Date Registered: 28.06.02

Foorumi avaa Acrobatin?
« on: 15.08.06, 11:09 »


Kun avaan (tai päivitän) keskustelufoorumin pääsivun, niin samalla aukeaa myös Acrobat.  Onko tähän joku järkevä syy?  "Ongelma" ilmaantui tänään eikä uudelleen käynnistäminen korjannut tilannetta.

NT4.0, IE5.5 (ja jos ainut neuvosi on "vaihda käyttistä/selainta/molempia", niin olen jo kuullut sen enkä mahda asialle mitään).

MikkO
Sami Puro
Moderator
Offline Offline

Posts: 15342
Date Registered: 03.07.01

Re: Foorumi avaa Acrobatin?
« Reply #1 on: 15.08.06, 11:23 »

öhh??  Ei todellakaan havaintoa asiasta.

Oletko päivittänyt acrobatin viime aikoina uuteen versioon?  Tuleeko ongelma vain etusivulla vai myös alasivuilla?


Manage your own airline: AirwaySim - the Airline Game
Ilkka Portti
Body Monkey
Moderator
Offline Offline

Posts: 13573
Date Registered: 31.07.01

WWW
Re: Foorumi avaa Acrobatin?
« Reply #2 on: 15.08.06, 11:29 »

Hei, huomasin muuten saman asian, kun avasin täällä työpaikalla foorumin etusivun! En kiinnittänyt siihen aluksi huomiota, sillä luulin epähuomiossa avanneeni myös acrobatin koneelle kirjautuessani. Acrobatia ei tietääkseni ole päivitelty ja tuo bugi ilmeni ainoastaan etusivulla ja vain kerran.


My photos @ Airliners.net                           My photos @ Jetphotos.net
                                       www.flyfinland.fi
Mikko Kallas
Offline Offline

Posts: 1918
Date Registered: 28.06.02

Re: Foorumi avaa Acrobatin?
« Reply #3 on: 15.08.06, 11:40 »

öhh??  Ei todellakaan havaintoa asiasta.

Oletko päivittänyt acrobatin viime aikoina uuteen versioon?  Tuleeko ongelma vain etusivulla vai myös alasivuilla?

Mitä ne uudet versiot on?  Wink  (Acrobat Exchange 3.01)  "Vapaa keskustelu" ei avaa Acrobatia, mutta "Tiedotteet ja kehitysideat" samoin kuin tämä ketju avaavat. Täytynee kokeilla hiukan konttorin muillakin koneilla...

MikkO
Lauri Räsänen
Offline Offline

Posts: 1401
Date Registered: 01.04.06

Re: Foorumi avaa Acrobatin?
« Reply #4 on: 15.08.06, 11:50 »

Mulla sama juttu. Tosin alussa vaan vilahtaa semmonen Acrobatin avaussivun tapanen ja sit se häipyy... Undecided

A30B A319 A320 A321 A332 A333 A343 A359 A388 AT75 B712 B736 B737 B738 B744 B752 B763 B772 B77W B789 CRJ7 CRJ9 DC3 DC10 DH8D E170 E190 F50 F70 MD11 MD82 MD87 MD90 RJ85 SB20
Sami Puro
Moderator
Offline Offline

Posts: 15342
Date Registered: 03.07.01

Re: Foorumi avaa Acrobatin?
« Reply #5 on: 15.08.06, 11:54 »

IE kaikilla?

Otin mainokset pois päältä, auttoiko asiaan?


Manage your own airline: AirwaySim - the Airline Game
Mikko Kallas
Offline Offline

Posts: 1918
Date Registered: 28.06.02

Re: Foorumi avaa Acrobatin?
« Reply #6 on: 15.08.06, 11:59 »

Otin mainokset pois päältä, auttoiko asiaan?

Auttoi ainakin täällä.  www.fsnordic.net -sivu pompsauttaa acrobatin vielä hereille, mutta siellä näytti myös olevan mainokset...

MikkO
Sami Puro
Moderator
Offline Offline

Posts: 15342
Date Registered: 03.07.01

Re: Foorumi avaa Acrobatin?
« Reply #7 on: 15.08.06, 12:01 »

ok, se voipi sitten olla, että joku mainos (Google tai Nebula, jotka ladataan ulkopuoliselta serveriltä) on jollaintapaa hajalla ja tarjoilee vääränlaista header-tietoa selaimelle ("hei tämä on pdf tiedosto, avaa se") ja se aiheuttaa tuon. Tutkin vähän lisää.

Hakkaapa reloadia hitusen ja kerro mitä mainoksia näet kun se aukeaa. Ja mitä näet kun se ei aukea.


Manage your own airline: AirwaySim - the Airline Game
Mikko Kallas
Offline Offline

Posts: 1918
Date Registered: 28.06.02

Re: Foorumi avaa Acrobatin?
« Reply #8 on: 15.08.06, 12:10 »

Hakkaapa reloadia hitusen ja kerro mitä mainoksia näet kun se aukeaa. Ja mitä näet kun se ei aukea.

Eipä tuolla etusivulla muita mainoksia tule kuin flightsimshop.se, "adsbygoogle" ja nebula.

MikkO
Sami Puro
Moderator
Offline Offline

Posts: 15342
Date Registered: 03.07.01

Re: Foorumi avaa Acrobatin?
« Reply #9 on: 15.08.06, 12:16 »

heh, siinähän ne kaikki mainokset melkein onkin.  Wink

Mutta joo, Googlen mainos tuon tekee jostain syystä, se selvisi testaillessa.


Manage your own airline: AirwaySim - the Airline Game
Mikko Kallas
Offline Offline

Posts: 1918
Date Registered: 28.06.02

Re: Foorumi avaa Acrobatin?
« Reply #10 on: 15.08.06, 12:20 »

Mutta joo, Googlen mainos tuon tekee jostain syystä, se selvisi testaillessa.

Okei, kyllä tän kanssa nyt toistaiseksi pärjäilee. Kiitoksia nopeasta reagoinnista.  thmbup

MikkO
Sami Puro
Moderator
Offline Offline

Posts: 15342
Date Registered: 03.07.01

Re: Foorumi avaa Acrobatin?
« Reply #11 on: 15.08.06, 12:49 »

Tuo on joku Googlen bugi... Kokeilepa esim. airliners.net etusivua jossa on myös google-mainoksia. Se avaa myös minulle acrobat.exe:n tuonne windowsin tehtävälistaan ....

Ilmoitus lähti jo tuosta niille ja nuo mainokset lähti myös pois toistaiseksi.


Manage your own airline: AirwaySim - the Airline Game
Mikko Kallas
Offline Offline

Posts: 1918
Date Registered: 28.06.02

Re: Foorumi avaa Acrobatin?
« Reply #12 on: 15.08.06, 13:01 »

Kokeilepa esim. airliners.net etusivua jossa on myös google-mainoksia. Se avaa myös minulle acrobat.exe:n tuonne windowsin tehtävälistaan ....

[ attachment removed ]

Oliko muuta?  Huh  Smiley

MikkO
Sami Puro
Moderator
Offline Offline

Posts: 15342
Date Registered: 03.07.01

Re: Foorumi avaa Acrobatin?
« Reply #13 on: 15.08.06, 13:14 »

by the way ... minkäsmoiset acrobatin versiot teillä on?  Normaali reader vai ihan se pdf:iä tekevä versio?


Manage your own airline: AirwaySim - the Airline Game
Mikko Kallas
Offline Offline

Posts: 1918
Date Registered: 28.06.02

Re: Foorumi avaa Acrobatin?
« Reply #14 on: 15.08.06, 13:39 »

by the way ... minkäsmoiset acrobatin versiot teillä on?  Normaali reader vai ihan se pdf:iä tekevä versio?

Acrobat Exchange eli lukee ja muokkaa (kun Acrobat Distillerillä ensin pulautan pdf:n).

MikkO
Sami Puro
Moderator
Offline Offline

Posts: 15342
Date Registered: 03.07.01

Re: Foorumi avaa Acrobatin?
« Reply #15 on: 15.08.06, 21:35 »

Google-ongelma pitäisi olla korjattu, kertoo Google.

Jos pomppii esille vielä, niin cachen tyhjennys pitäisi auttaa asiassa, jotta uusi mainoksen lataava skripta latautuu.


Manage your own airline: AirwaySim - the Airline Game
Pages: [1] Reply Print 
« previous thread next thread »
Jump to:  

1