Artikkeli Virtuaalipilottien sivulla

(1/1)

tepe:
Onko meitä enemmänkin

http://www.virtualpilots.fi/feature/artikkelit/virtuaalilentamista_suomessa/

Rutilus:
Tottahan toki. Emme ole yksin

Erkki:
FSNS ei taida olla edes yksi suurimmista illua pelaavista suomalaisporukoista..

Suomalaislaivueita... Äkkilseltään näin suurinpiirtein jossakin järjestyksessä: LLv26, 34, 24,  30, 52, FSNS, leosk, PT, PRKL, ja AAFG/FSH nyt ainakin, ja monta monta pienempaa yms. joita ei akkiseltaan suomalaisiksi huomaa... Onhan meita. 


EDIT: laitetaan samaan viestiin sitten toinenkin juttu...  Voisiko FSNS-foorumille luoda oman aiheensa ns. taisteluraporteille, joihin voisi sitten kuka tahansa kirjoitella, mistä tahansa sodasta? LLv26silla on tällainen sivusto, jostain tuolta löytyy raportit-aihe. 

Itse koetan saada php/java -pohjaista raportointihommaa(oma käyttis ja statsit sisällä ) toimiin PTn sivuille, mutta valitettavasti en oikein osaa hommaa ( vielä ) ja juttu on hieman kesken... Joskin idea ja toimintaperiaate kirkkaana mielessä eteenpäin! 

tepe:
Joo ei olla suurin eikä kauneinkaan... 

Lensit hienosti eilen siinä AF War:n tehtävässä sillä LA-7:lla  . Päästiin Ingermanin kanssa Zoomaamaan melkoisen monta kertaa, mutta hyvin väistelit kun ei saatu kunnon osumia (pari kertaa tais vähän osua) Asiaa ei helpottanut yhtään se että tuli tuhlattua tykin ammukset niihin pommikoneisiin ja siinä meidän väännön alkuvaiheissa sarjoihin huonoista paikoista.

Arvattiin kyllä että kavereitahan sieltä pohjoisemmasta lähdit hakemaan ja kyllähän ne ehtikin sitten lopulta paikalle. Ingerman putosi kai lopuksi siihen että sille tuli vuoto bensatankkiin ja bensa loppui melkein samantien. Oltiin siinä vaiheessa kaarreltu sun kanssa jo hyvä tovi.

Meikäläinen otti Ingermanin hypyn jälkeen ns. "Ritolat" ja loivan syöksyn omaa kenttä kohti jotta toisaalta ette pääsisi perään ja toisaalta olis sitten vauhtia jos gaso loppuu. Onneksi se riitti juuri ja juuri ja pääsin ehjänä kentälle.

Ei muuta kuin iso S lennosta

Erkki:
Nooh... Mulla oli se ongelma, etta La7 vie tolkuttomasti löpöä, hinasin kaasua tilanteen mukaan 50% ja täyden välillä säästösyistä(otin 100% bensaa ja lisätankit, jotka tiputin kuitenkin lähes heti lähdön jälkeen, kun toiminta alkoi jossain lähellä... En kuitenkaan löytänyt enää Ju88eja enkä mersuja, joita Morok ja kumppanit kurittivat...). Hiinasin itseni sitten taistelupaikalta yhdellä magneetolla, jäähdytin kiinni, tehot 40% ja lapakulmat 65%, ja bensaa jäikin puolisen litraa laskun jälkeen.. 

Saitte kyllä koko homman aikana yhden osuman: jompikumpi teistä pääsi jossain välissä hyvin lähelle, ja yksi kuti napsahti vasemmassa siivessä... Oli kyllä koko ajan kädet täynnä... Tirri ois jees?


Ja joo... Äs...

Navigation

Up one level