Ollaanko kuolleita?

(1/4) > >>

Juhowee:
No ehkä huono otsikko, onhan sentään voorumilla eloa. Mutta kuitenkin ihan pakko (kahden kuukauden odottelun jälkeen) kysyä, että missä vaiheessa koulutusjärjestelmän rakentelu menee, meinaan vaan, että koskahan noita uusia lentäjiä otettaisiin taas vastaan? Muistaakseni piti niillä näkymin aueta jo heinäkuussa, mutta näköjään venyi...

Missä vaiheessa menään?

Venttaillen...

Superfinnair:
Haku tulee varmaan sitten kun Sami kerkeää laittaa kaikki asiat kuntoon. Edellä taitaa olla FSN:n ulkoasun päivitys ennen tuota, mutta eiköhän se sitten tule aikanaan.

Juhowee:
Eli toimintaa on kokoajan. Pelkäsin jo, että innostus on lopahtanut, mitä olisin kyllä ihmetellyt, kun ootte jo ainakin 7 vuotta VFää pyärittäny.

sami:
aika harvoin tuo etusivu päivittyy, mutta taustalla toiminta kuitenkin rullaa koko ajan. Ja tuossa Markus oikeastaan jo vastauksen tiivistikin noin muuten.

TimoP:
Terve!

Uusille lentäjille vinkiksi: kannattaa lennellä läpi ne FS2004:n omat flying lesson oppitunnit, sekä lueskellä läpi teoria matskuja. Ei sitten tule ongelmia VF:n koulutuksessa. Ikävän moni on viimeisten lentäjähakujen aikana lopettanut kesken - ja hylätyt koetulokset ovat käytännössä ainoa mikä voi johtaa karsiutumiseen. Siitä, että 50% koulutuksen aloittavista lopettaa kesken, ei hyödy kukaan. Ja varsinkin tässä tilanteessa, kun VF:llä ei ole mahdollisuutta järjestää koulutuksia hakijamäärän vaatimaan tahtiin, kannattaa se kerta kun pääsee panostaa kunnolla.

Järki kuitenkin käteen, ei täällä mitään ammattitasoa vaadita - oikeastaan päin vastoin!
Siispä treenailemaan ja lykkyä pyttyyn kun VF:n haku aukeaa!

-Timo

Navigation

Up one level

Next page