Oulunsalon simuviikonloppu 3. - 5.11.2006

(1/4) > >>

MasterBaziz:
Koulut ja työt alkavat olla tasapuolisesti käyntiin pyörähtäneet ja päivän lyhetessä on perinteisesti vietetty aikaa mukavan ilmailuhenkisen porukan kesken Oulunsalon nuorisotalolla, heti Oulun kupeessa, SVIL ry:n simuviikonlopun merkeissä. Niin tänäkin vuonna, sillä SVIL kutsuu simuilijat vanhaan tuttuun paikkaan 3. - 5.11.2006.

Lisätietoja ja ilmoittautuminen osoitteessa http://www.svil.fi/simuvkl_oulu06/ .


Hallituksen puolesta uudet ja vanhat naamat tervetulleeksi toivottaen,
Joonas Häkkinen

PS. Vaikka kaava on periaatteessa joillekin jo vanhaa kauraa, luettehan kuitenkin tietopakettisivun läpi!

odo:
Itse tänäkin vuonna tarjoan kyytejä todennäköisesti lentoasemalta ja juna-asemalta tapahtumapaikalle, mutta varmistan tämän lähemenä tapahtumaa.

Ja sitten vielä painotan tätä erästä info-sivun kohtaan ettei kenelläkään tule sanomista tästä:

Alkoholin tuonti ja nautiskelu, kuin myös humaltuneena oleskelu tapahtumapaikalla tai sen välittömässä läheisyydessä on kielletty!

Toivottavasti tulee yhtä kiva tapahtuma kuin aikaisempina vuosina.

drdoom:
Ja varatkaa taas vähän käteistä mukaan, uskoisin että nälkää siirretään viimevuotiseen tapaan taas isohkolla pizzalla (tai parilla sellaisella jos nälkäisiä on enemmänkin). )

-Tommi-

odo:
Joo, Romeon hyperkunkku viimeksi meni aika näppärästi, voisi tällä kertaakin pari semmoista hommata. Mut sitten tarvii 2 autoa...

MasterBaziz:
Quote

Joo, Romeon hyperkunkku viimeksi meni aika näppärästi, voisi tällä kertaakin pari semmoista hommata. Mut sitten tarvii 2 autoa...


Pikaisen mittailun jälkeen selvisi, että Hemiin mahtuu kerralla kaksi kivutta. Homma hoidossa jos sää estää 172:lla tulemisen!

//b

Navigation

Up one level

Next page