Groupflight ESSA - EHAM

(1/22) > >>

Gud:
Groupflight ESSA - EHAM
Lördagen den 7:e oktober kommer vi återigen att ha en event mellan Holland och Sverige. Klockan 19:00 lyfter vi ifrån den svenska huvudflygplatsen - Stockholm/Arlanda och styr kosan mot Amsterdam/Schiphol. Vi hoppas på att så många om möjligt deltar, för ju fler vi är, desto roligare blir det! När vi tidigare har flugit mellan länderna har intresset varit mycket stort och trafiken tät, vilket vi såklart hoppas på även denna gång! Dessutom förväntas förstklassig ATC hela vägen från Arlanda Delivery till Schiphol Ground!

En nyhet är att vi denna gång har infört möjligheten att boka en slottid, detta är dock inte obligatoriskt. Anledning till att vi valt att inte ha det som en obligatorisk detalj är helt enkelt för att inte vill förstöra möjligheteten till att flyga när man vill och kan! Fördelen med att boka slot är däremot att ni kommer prioriteras efter det och ni kommer även bli belönade med Aviation Celebration Tours And Events awarden.

Tack vare Jakob Arnell (SE-TAC) så finns nu en enkel hemsida där ni kan boka slot och läsa mer om eventet!

www.jakobarnell.se/event

Har ni frågor så det som vanligt bara att kontakta oss eller skriva här under. Vi ses den 7:e!

Mvh
SE-Staff

Beppe:
Yess.. Äntligen, ett stort event från svenska sidan har man ju väntat på ett tag, kommer bli riktigt kul, knappt så man orkar vänta, den som väntar på något gott väntar alltid för länge. 

badanka:
bokat, för både jag och jonas..

Staaf:
sounds fun! hoppas man hinner orkar och vill

Flygkapten:
ATC som kommer att finnas online är:

ESSA_DELESSA_GNDESSA_TWRESSA_APPESOS_CTRESMM_CTRSamt mycket god täckning hela vägen ner till EHAM_GND
Vi ses alltså den 7:e oktober!

Edit: ESSA_TWR också!

Navigation

Up one level

Next page