Identiteettivaras FSFN:n TS-kanavalla?

(1/2) > >>

MarcusaQ:
Terve!

Eilen käydessäni FSFN:n teamspeak-kanavalla huomasin, että kanavalla oli jo 'MarcusaQ' nimimerkki. Nimimerkki häippäsi aika pian sisääntuloni jälkeen. Jäin miettimään, että oliko kyseessä joku tekninen häikkä vai käyttikö joku todella nimimerkkiä keljuihin tarkoitusperiinsä. Eli jos joku on selittänyt levottomia nimimerkkiäni käyttäen, se en siis ollut minä.

Markku
alias MarcusaQ

OPe:
Tervetuloa foorumille MarcusaQ

Mitä lie ollut ajatuksena hemmolla. Voi tietysti olla tekninen härö, mutta eipä ole ennen tullut vastaan moista.
No seuraavaksi kun vp:n TS on alhaalla, niin täytyy jaella rekisteröitymisoikeuksia. Eiköhän rekisteröityminen pidä varkaat loitolla, tai vähintääkin näkee onko oikeasta nickin haltijasta kyse.

T. OPEx

Erkki:
Minulla käy joskus noin veepeen TS:n kanssa, kun TS kaatuu, ja liittyessäni uudelleen saan nimekseni =PT=Erkki(1) ( tjsp. ), ja haamu-erkki häipyy kohta ( has quit )...

FSNSllä kävi taas niin, että kun vaihtelin servuja lähtemättä aikaisemmilla, en hetken aikaa päässyt sisään, koska "user name already exists". Sitten sisälle päästyäni viimeinen tsättiviesti oli "=PT=Erkki has quit".

OPe:
Ok, eli voi siis olla tuollaisestakin kyse.

MarcusaQ:

Ok, kyseessä näyttää olleen sama tekninen ilmiö; edellinen sisäänkirjautumiseni oli jäänyt näkyviin ja häippäsi kun tulin takaisin. Kiitos opastuksesta!

Markku

Navigation

Up one level

Next page