FSnordic.net
Home Help Rules Login Register
Welcome, Guest. Please login or register.
27.09.20, 04:35

Login with username, password and session length
+  FSnordic.net Forums
|-+  Finnish Discussion / Lentosimulaattorit
| |-+  Yleinen simulaattorikeskustelu (Moderators: Mikko Maliniemi, Janne Sinkkonen, Ilkka Portti)
| | |-+  PSS/IFDG A320
:  

« previous thread next thread »
Pages: [1] Reply Print
Author Topic: PSS/IFDG A320  (Read 3324 times)
jake
Former member
PSS/IFDG A320
« on: 06.11.06, 21:17 »

Moi! Yritin asentaa tuota IFDGn Finnairin ulkomallia niin että se toimisi tuon PSSän paneelin kanssa. Ja onnistuinkin, paitsi että siinä  E/WD paneelissa on ne IAE moottoreiden "tehomittarit", eli siis että se EPR on ylimpänä kun taas CFM moottoreilla N1 on ylimpänä. Ja Finnair käyttää airbusseissaan CFM moottoreita?  Huh
Olipahan ainakin sekavasti selitetty..
Petri Koivisto
Offline Offline

Posts: 14544
Date Registered: 21.07.04

Re: PSS/IFDG A320
« Reply #1 on: 06.11.06, 21:26 »

Jos nyt oikein tajusin niin muistaakseni tuossa pitää laittaa siihen aircraft.cfg:hen siihen [fltsim.x] ja title kohtaan se kumman valmistajan(IAE, CFM) moottorit ko. koneessa on..
elikkäs esim näin:

[fltsim.0]
title=Airbus A320-200 Air Berlin CFM


Viisaammat korjatkoon jos olen aivan väärässä.  Huh
jake
Former member
Re: PSS/IFDG A320
« Reply #2 on: 07.11.06, 04:56 »

Kiitos, nyt toimii!  Smiley
Fsnordicista saa kyllä aina vastauksen nopeasti   thmbup
jake
Former member
Re: PSS/IFDG A320
« Reply #3 on: 08.11.06, 17:58 »

Tuo bussi luulee että siirtokorkeus on 18000 jalkaa, joten ainakun vaihdan 5000 jalassa korkeusmittariin standardipaineasetuksen se alkaa vilkuttaa sitä  "STD" tekstiä. Mitäs pitäs muuttaa ja mistä että se tajuaisi että se siirtokorkeus on 5000 jalkaa? (Enpä tuolla oikeen muualla kuin suomessa lentele) Undecided
Toni13
Former member
Re: PSS/IFDG A320
« Reply #4 on: 08.11.06, 18:01 »

Eikös sen sieltä MCDU:sta saa... En muista miltä sivulta, mutta kuitenkin.
jake
Former member
Re: PSS/IFDG A320
« Reply #5 on: 08.11.06, 18:19 »

Joo, nyt löysin. Pitäs ensin lukea ne manuaalit ennen kun tulee tänne kyselemään  Embarrassed
Sitten vielä yksi kysymys (sori kun kokoajan tulee lisää  Angry)
Eli latasin tuolta PSSän sivulta tuon mouse flicker patchin. Se korvaa sen panel.cfgn jota tarvitaan niitten parempien paneeli-bitmappien käyttämiseen. Saiskohan nuo .cfgt jotenkin yhdistettyä? Toisinsanottuna mitä sieltä tiedostosta pitää muuttaa että se hiiri ei välkkyisi?

Edit: Ja mitenkäs saisin tuon EGTn kuntoon? Se menee aina punaiselle lähdössä
« Last Edit: 08.11.06, 18:26 by Jaakko Roima »
Mika Virolainen
Offline Offline

Posts: 4630
Date Registered: 18.12.01

Re: PSS/IFDG A320
« Reply #6 on: 09.11.06, 19:59 »

Lainaus käyttäjältä Riku Westdrop:

Lataa AirED niminen ohjelma,pura ja käynnistä se. Sitten avaat ohjelmalla sen Airbussin air-filun,
jolla lennät (esim. Airbus320-200CFM.air).
Seuraavaksi muutat kohtaa: 540 Engine EGT . Pienennä asteittain noin 10% kerrallaan.

Tämän pitäisi auttaa.

Riku


Olen joskus saanut tuon toimimaan näillä ohjeilla.

T: Mika

Lataa siis Avsim.com:sta seuraava tiedosto: aired152_update806.zip

Pura tiedosto haluamaasi paikkaan / kansioon.

Käynnistä ohjelma klikkaamalla AirEd.exe kuvaketta.

Selaa ohjelmalla IFDG A320 kansioon, ja avaa .air-filu jota haluat muokata.

Selaa kohtaan 540 Engine EGT ja avaa egt temp limit kohta.

Oletusarvo on 1930.000000. Vaihda tähän arvo 1620.000000 ja muista painaa ENTER. Tämän jälkeen tallenna (save) ja homma on tehty.

Kuva1. AirEd ja muutettu kohta.


[ attachment removed ]

Kuva2. Lentoonlähtötehot korjatulla .air -filulla.


[ attachment removed ]

Ja homma siis hanskassa.

T: Mika
« Last Edit: 09.11.06, 20:50 by Mika Virolainen »

Intel I7 8700K @ 5.0Ghz/ 16Gb DDR4 3200Mhz / GF GTS 1080/8Gb / Samsung EVO960 500Gb SSD for simulator & addons.
Mika Virolainen
Offline Offline

Posts: 4630
Date Registered: 18.12.01

Re: PSS/IFDG A320
« Reply #7 on: 09.11.06, 20:46 »

Jos nyt oikein tajusin niin muistaakseni tuossa pitää laittaa siihen aircraft.cfg:hen siihen [fltsim.x] ja title kohtaan se kumman valmistajan(IAE, CFM) moottorit ko. koneessa on..
elikkäs esim näin:

[fltsim.0]
title=Airbus A320-200 Air Berlin CFM


Viisaammat korjatkoon jos olen aivan väärässä.  Huh

Kiitos Petrille! Ohje oli helppo, ja mietin jo vuosi sitten miten mittarit saisivat kuten Finnairillakin on. CFM:ää olen käyttänyt, mutta mittarien järjestys on aina ollut väärin. Taas pääsi modailemaan oikein urakalla, kuten ylläolevasta selviää  Grin

T: Mika

Intel I7 8700K @ 5.0Ghz/ 16Gb DDR4 3200Mhz / GF GTS 1080/8Gb / Samsung EVO960 500Gb SSD for simulator & addons.
jake
Former member
Re: PSS/IFDG A320
« Reply #8 on: 09.11.06, 20:54 »

Kiitos Mika yksityiskohtaisista ohjeista, nyt sain sen toimimaan oikein thmbup Tosin vieläkin N2 menee lähdössä punaiselle, mutta se johtuu varmaan omasta evottamisestani kun opettelen vasta lentämään tuolla..
Mika Virolainen
Offline Offline

Posts: 4630
Date Registered: 18.12.01

Re: PSS/IFDG A320
« Reply #9 on: 09.11.06, 20:57 »

Jatketaan harjoituksia huomenna, nyt unten maille!

T: Mika

Intel I7 8700K @ 5.0Ghz/ 16Gb DDR4 3200Mhz / GF GTS 1080/8Gb / Samsung EVO960 500Gb SSD for simulator & addons.
Mika Virolainen
Offline Offline

Posts: 4630
Date Registered: 18.12.01

Re: PSS/IFDG A320
« Reply #10 on: 10.11.06, 05:28 »

Kiitos Mika yksityiskohtaisista ohjeista, nyt sain sen toimimaan oikein thmbup Tosin vieläkin N2 menee lähdössä punaiselle, mutta se johtuu varmaan omasta evottamisestani kun opettelen vasta lentämään tuolla..

Huomenta. Vika on itse .air -fileessä. Ei sinussa. Tuohonkin on korjaus "N2 overshooting fix" (tai ainakin sinnepäin). En muista miten korjataan tai mistä löytyy apua? Itselläni ei tuota ongelmaa ole, koska siirryin käyttämään Pedron lentomallia tuon Petri Koiviston antaman modausvinkin jälkeen. Nyt sitten on omana ongelmanani purjehdus & strobe -valot jotka täytyy yrittää korjata (pedron lentomallin aircraft.cfg kun ei ota huomioon IFDG:n päivityspakettia) ja näin ollen valot ovat väärässä kohtaa... Mutta eiköhän tämä tästä?

T: Mika

Intel I7 8700K @ 5.0Ghz/ 16Gb DDR4 3200Mhz / GF GTS 1080/8Gb / Samsung EVO960 500Gb SSD for simulator & addons.
Mika Virolainen
Offline Offline

Posts: 4630
Date Registered: 18.12.01

Re: PSS/IFDG A320
« Reply #11 on: 10.11.06, 11:39 »

Valo-ongelma korjattu. Riittää kun kopioi [lights] -osion alkuperäisestä aircraft.cfg -tiedostosta, ja liittää Pedron aircraft.cfg:hen KO. paikalle. (jos joku sattuu tekemään samaa...?)

T: Mika

Intel I7 8700K @ 5.0Ghz/ 16Gb DDR4 3200Mhz / GF GTS 1080/8Gb / Samsung EVO960 500Gb SSD for simulator & addons.
Pages: [1] Reply Print 
« previous thread next thread »
Jump to:  

1