FSnordic.net
Home Help Rules Login Register
Welcome, Guest. Please login or register.
26.09.17, 14:29

Login with username, password and session length
+  FSnordic.net Forums
|-+  Finnish Discussion / Lentosimulaattorit
| |-+  Yleinen simulaattorikeskustelu (Moderators: Juha Kalli, Mikko Maliniemi, Janne Sinkkonen, Ilkka Portti, Mikko J Köykkä)
| | |-+  g1000 glass cockpit
:  

« previous thread next thread »
Pages: [1] Reply Print
Author Topic: g1000 glass cockpit  (Read 1049 times)
romppanen
Former member
g1000 glass cockpit
« on: 15.11.06, 08:13 »

Oisko kellään tietoa,kun ostin hölmöyksissään halvemman version FSX.Siinähän ei ole garmini 1000 systeemiä,saako sitä lisättyä tai tilattua jälkikäteen.Vai onko niin jos sen haluaa niin pelin vaihto deluxeksi.
Mikko Maliniemi
Nik Kammiomieli
Moderator
Offline Offline

Posts: 33498
Date Registered: 05.07.01

WWW
Re: g1000 glass cockpit
« Reply #1 on: 15.11.06, 08:32 »

Ainoa laillinen keino on ostaa se DeLuxe versio... Enkä tiedä, onko se jotenkin "hardkoodattu" siihen DX:ään, eli että saako sitä edes siirrettyä karsitusta FSX:stä toimivasti...

                                Entinen hiihtäjä, nykyisin raitis

                                 My photos on Airliners.net
Kari Kyheröinen
Offline Offline

Posts: 1463
Date Registered: 04.02.02

WWW
Re: g1000 glass cockpit
« Reply #2 on: 15.11.06, 09:57 »

FSInsider FAQ

Q: If I buy the Standard edition can I upgrade to Deluxe?
A: No, we are not offering an upgrade path from Standard to Deluxe
Tatu Kantomaa
Patu Cantona
Offline Offline

Posts: 9018
Date Registered: 14.02.02

WWW
Re: g1000 glass cockpit
« Reply #3 on: 15.11.06, 10:53 »

Varmaan joku firma tekee oikeata vastaavan Garminin lisäosana... ei se MS versio mikään niin älyttömän hyvä ole että sen puuttumista kannattaisi surra.

'Don't panic'
romppanen
Former member
Re: g1000 glass cockpit
« Reply #4 on: 15.11.06, 13:25 »

Kiitoksia kovasti neuvoista,jäädään oottelee jos jostain ilmestyis lisäosana.
Antton Rintala
Offline Offline

Posts: 2695
Date Registered: 14.12.05

Re: g1000 glass cockpit
« Reply #5 on: 15.11.06, 13:30 »

en viitsinyt uutta aihetta aloittaa, mutta pyöriikö standart kevyemmin kuin deluxe?
romppanen
Former member
Re: g1000 glass cockpit
« Reply #6 on: 15.11.06, 13:32 »

Mitenhän tämmösiin sivuihin kannattaa luottaa,kun kauppaavatte kyseistä tuotetta.   http://www.garmin.com/products/g1000/

edit, mk: linkki korjattu
« Last Edit: 16.11.06, 07:56 by Mikko J Köykkä »
Jukka Siirilä
Offline Offline

Posts: 6018
Date Registered: 17.04.02

Re: g1000 glass cockpit
« Reply #7 on: 15.11.06, 13:34 »

Mitenhän tämmösiin sivuihin kannattaa luottaa,kun kauppaavatte kyseistä tuotetta.   http://www.garmin.com/products/g1000/

Eiköhän Garminin omiin sivuihin voi luottaa ilman huolta. Jos ei valmistajaan ei voi luottaa niin kehen sitten?

-JukSii-
Tatu Kantomaa
Patu Cantona
Offline Offline

Posts: 9018
Date Registered: 14.02.02

WWW
Re: g1000 glass cockpit
« Reply #8 on: 15.11.06, 13:35 »

Mitenhän tämmösiin sivuihin kannattaa luottaa,kun kauppaavatte kyseistä tuotetta.   http://www.garmin.com/products/g1000/

Mitä tarkoitat? Tuossa lukee mitä laite sisältää ja tämä on varmasti ihan totuus.

en viitsinyt uutta aihetta aloittaa, mutta pyöriikö standart kevyemmin kuin deluxe?

No ei varmasti.

'Don't panic'
romppanen
Former member
Re: g1000 glass cockpit
« Reply #9 on: 15.11.06, 13:42 »

Itse olen ainakin tähänasti elämässäni oppinut että kehenkään ei kannata luottaa.Lähinnä tarkotin kun en ole maksanut netinkautta ikinä mitään,varsinkaan kortilla tai lähettänyt etukäteen rahaa kenenkään tileille.En vielä perehtynyt tarkemmin mikä maksupolitiikka heillä on.Mutta tuskin he postiennakolla lähettelevätte. Kiitos kuitenkin kaikille neuvoista.
Tatu Kantomaa
Patu Cantona
Offline Offline

Posts: 9018
Date Registered: 14.02.02

WWW
Re: g1000 glass cockpit
« Reply #10 on: 15.11.06, 13:46 »

Itse olen ainakin tähänasti elämässäni oppinut että kehenkään ei kannata luottaa.Lähinnä tarkotin kun en ole maksanut netinkautta ikinä mitään,varsinkaan kortilla tai lähettänyt etukäteen rahaa kenenkään tileille.En vielä perehtynyt tarkemmin mikä maksupolitiikka heillä on.Mutta tuskin he postiennakolla lähettelevätte. Kiitos kuitenkin kaikille neuvoista.

Tuo linkissäsi oleva laite on oikea Garmin.... älä nyt hyvä mies sitä mene tilaamaan.  Grin Tai mikäs siinä jos ei rahat lopu kesken... Hinta on varmasti tuhansia euroja.

Simulle ei ole vielä lisäosapalikkaa tuosta kyseessä olevasta Garmin laitteesta, FSX:lle siis. FS9:lle taisi jossain lisäosakoneessa olla tuollainen Garmin.

Kyllä elämässä kannattaa luottaa, mutta on hyvä ottaa ensin selvää mihin ja kehen luottaa.  Smiley

'Don't panic'
Tuomas Kuosmanen
Offline Offline

Posts: 10450
Date Registered: 18.06.02

WWW
Re: g1000 glass cockpit
« Reply #11 on: 16.11.06, 07:41 »

Cessna 172 maksaa perusvarustuksessaan 172 tonnia amerikan rahaa, G1000-versio on 210 tonnia. Eli tommoset kolme, neljä  kymppiä saattaa olla. Tosin tossakin hinta varmaan riippuu siitä mitä kilkkeitä sen yhteyteen tulee- säätutkaa ym jne,..

Toistaiseksi noita on saanut vain tehdasasennuksina uusiin koneisiin, ja veikkaan kyllä että.esim Cessnan hinta sisältää jonkun verran tukkualennusta ... Wink
« Last Edit: 16.11.06, 07:59 by Tuomas Kuosmanen »

Sami Virkkula
Offline Offline

Posts: 13963
Date Registered: 19.04.04

Re: g1000 glass cockpit
« Reply #12 on: 16.11.06, 07:56 »

Cessna 172 maksaa perusvarustuksessaan 172 tonnia amerikan rahaa, G1000-versio on 210 tonnia. Eli tommoset kolme, neljä  kymppiä saattaa olla. Tosin tossakin hinta varmaan riippuu siitä mitä kilkkeitä sen yhteyteen tulee- säätutkaa ym jne,..

Toistaiseksi noita on saanut vain tehdasasennuksina uusiin koneisiin. Wink


Perskuta, G1000 trainer puuceelle maksais vain $3.99 Olisipa koodarin vikaa niin...
Mikko Maliniemi
Nik Kammiomieli
Moderator
Offline Offline

Posts: 33498
Date Registered: 05.07.01

WWW
Re: g1000 glass cockpit
« Reply #13 on: 16.11.06, 08:04 »

Perskuta, G1000 trainer puuceelle maksais vain $3.99 Olisipa koodarin vikaa niin...

Vaikka olisikin koodarin vikaa, niin nopeammin luulisi sen lopputuloksen saavan RealityXP:ltä aikanaan. Eiköhän heillä ole ko. verme työn alla ja sehän perinteiseen RXP-tyyliin tulee perustumaan tuon trainerin pohjalle... Smiley

                                Entinen hiihtäjä, nykyisin raitis

                                 My photos on Airliners.net
Mikko Maliniemi
Nik Kammiomieli
Moderator
Offline Offline

Posts: 33498
Date Registered: 05.07.01

WWW
Re: g1000 glass cockpit
« Reply #14 on: 16.11.06, 08:37 »

Eikös Eaglesoft sellaista softaa joskus ainakin vääntänyt?

Voip olla, mutta tietäen muiden ES:n mittareiden "laadun" en hirveästi siltä odottaisi. Valitettavan usein ovat menneet yli aidan matalimmasta kohdasta...

                                Entinen hiihtäjä, nykyisin raitis

                                 My photos on Airliners.net
Sami Virkkula
Offline Offline

Posts: 13963
Date Registered: 19.04.04

Re: g1000 glass cockpit
« Reply #15 on: 16.11.06, 09:49 »

Vaikka olisikin koodarin vikaa, niin nopeammin luulisi sen lopputuloksen saavan RealityXP:ltä aikanaan. Eiköhän heillä ole ko. verme työn alla ja sehän perinteiseen RXP-tyyliin tulee perustumaan tuon trainerin pohjalle... Smiley

Varmasti tulee nopeammin ja laadukkaammin, mutta säästäis sillä kympin.  Grin Toisaalta kympille tulis hyvä hinta satojen työtuntien muodossa.

Voip olla, mutta tietäen muiden ES:n mittareiden "laadun" en hirveästi siltä odottaisi. Valitettavan usein ovat menneet yli aidan matalimmasta kohdasta...

Onhan ne lupaillut vaikka mitä mutta mitään ei ole tapahtunut. Eikös Lonny Payne jokin aika sitten mennyt ES:n leipiin?
Mikko Maliniemi
Nik Kammiomieli
Moderator
Offline Offline

Posts: 33498
Date Registered: 05.07.01

WWW
Re: g1000 glass cockpit
« Reply #16 on: 16.11.06, 09:54 »

Onhan ne lupaillut vaikka mitä mutta mitään ei ole tapahtunut. Eikös Lonny Payne jokin aika sitten mennyt ES:n leipiin?

Eikös Lonny ole ollut ES:n leivissä ko. puljun alusta lähtien? Ainakin ne CitX:n ja Beech 400:n mittarit on Lonnyn surullisen kuuluisia jollain gauge-ohjelmalla (EasyGauge tjsp.) virittelemiä bugikasoja. Käytännössä lähtökohtaisesti tuollaiset mittarit eivät ikinä ole samalla viivalla varta vasten ohjelmoimalla ohjelmoitujen kanssa...

                                Entinen hiihtäjä, nykyisin raitis

                                 My photos on Airliners.net
Johan Löfgren
Offline Offline

Posts: 673
Date Registered: 11.07.03

Re: g1000 glass cockpit
« Reply #17 on: 16.11.06, 17:50 »

Jos hyvän G1000sen haluaa FSX:lle niin voi harkita Project Magentan versiota. Siitä löytyy demo firman sivuilta.

J

PPL (A)
Everybody has the right to be stupid, some people just abuse the privilege
Tero Partanen
Offline Offline

Posts: 3680
Date Registered: 14.11.01

Re: g1000 glass cockpit
« Reply #18 on: 21.11.06, 06:47 »

Moi,

Nykiikö muilla tuo G1000 FSX:ssä? Minulla mittarit nimittäin nykivät niin pahasti, etten kyllä mitenkään vois harkita käyttäväni noita G1000 versioita simussa yhtään vakavamielisemmässä lentämisessä. Onkohan niille olemassa jossain joku perf. slideri, jota säätämällä saa refresh raten paremmaksi ulkoisen FPS:n kustannuksella ? Jos ei ole, niin minusta tuo koko G1000 on aivan turha juttu, tai sitten mun kone on vaan niin hidas.

Tero

PPL(A)
Tatu Kantomaa
Patu Cantona
Offline Offline

Posts: 9018
Date Registered: 14.02.02

WWW
Re: g1000 glass cockpit
« Reply #19 on: 21.11.06, 10:37 »

Nykiikö muilla tuo G1000 FSX:ssä? Minulla mittarit nimittäin nykivät niin pahasti, etten kyllä mitenkään vois harkita käyttäväni noita G1000 versioita simussa yhtään vakavamielisemmässä lentämisessä.

Jep, käyttökelvoton tehosyöppö. Ei minun koneeni tietenkään ole ihan FSX vaatimusten tasolla, mutta muut mittarit eivät nyi samaan tapaan. Säätöjä ei taida olla, mutta totta se 2d ohjaamossa pyörii hiukan paremmin kuin VC:ssä?

'Don't panic'
Pages: [1] Reply Print 
« previous thread next thread »
Jump to:  

1