FSnordic.net
Home Help Rules Login Register
Welcome, Guest. Please login or register.
18.06.18, 11:31

Login with username, password and session length
+  FSnordic.net Forums
|-+  Finnish Discussion / Lentosimulaattorit
| |-+  Yleinen simulaattorikeskustelu (Moderators: Juha Kalli, Mikko Maliniemi, Janne Sinkkonen, Ilkka Portti, Mikko J Köykkä)
| | |-+  FSX?
:  

« previous thread next thread »
Pages: [1] Reply Print
Author Topic: FSX?  (Read 608 times)
Kai Krause
Offline Offline

Posts: 1879
Date Registered: 20.09.04

FSX?
« on: 22.11.06, 09:38 »

Käveleskelin viimeviikolla anttilassa pelihyllyn ohi ja silmiin osui FSX. Olen taas pudonnut totaalisesti kelkasta, luulin, että ko. simu ilmestyy vasta kaukaisessa tulevaisuudessa, mutta siinä se nyt sitten oli. Ja pitihän se ostaa ja ostin tietysti perusversion, kun ei väsyneenä käynyt edes mielessä että siitäkin on pro-versio. Kysyisin onko suuri puute, jos on käytössä vaan perusversio vai pitikö lähteä ostamaan se pro-malli? Toisekseen toimiiko mitkään lisäosakoneet siinä, eli esim. LDS 763 yms.? onko tolle taas ostettava kaikki uudestaan ja haalittava kaikki maisemat, kentät yms. kama ja saako niitä vielä mistään? Onko X parempi kuin FS9? Epätietoinen Cheesy

Kai
Jan Sandholm
Offline Offline

Posts: 956
Date Registered: 05.07.05

Re: FSX?
« Reply #1 on: 22.11.06, 09:57 »

ATR-72:lle tulee näillä näkymin (ilmeisesti ilmainen) FSX päivitys. LDS pätsätään myöskin FSX:lle, mutta aikataulusta ei ole tietoa. Lähteet: http://atr.flight1.net/forum ja http://www.leveldsim.com/forums/ , erinäisiä viestejä löytyy haulla... Muista lisäosista en tiedä, kiinnostaisi kyllä tietää esim. mitä DF:n Baron58XP:lle käy.
Tatu Kantomaa
Patu Cantona
Offline Offline

Posts: 9284
Date Registered: 14.02.02

WWW
Re: FSX?
« Reply #2 on: 22.11.06, 11:17 »

Näyttää siltä että jotkut lisäosat ovat saamassa päivityksen ilmaiseksi, toiset maksullisen ja jotkut eivät ollenkaan. Maisemia jotka on tehty FS2004:lle on vaikea päivittää FSX:lle, joten uskoisin että tällä puolella tulee hiljakseen vain uusia paketteja.

FSX deluxen ja standardin erot varmaan näkee jostain, mutta ainakin se garmin hökötys ja Grumman Goose eivät ole mukana standard versiossa. Ja muistaakseni lennonjohtajana oleminen multiplayerissa ei ole mahdollista standard versiolla. Toisin sanoen ei nämä nyt niin maata kaatavia puutteita ole ja jos minun näistä kolmesta pitäisi valita niin Goosen puuttuminen harmittaisi vähän.

Ah... löysin tällaisen: http://en.wikipedia.org/wiki/Flight_Simulator_X

Eli muutama kenttä, kaupunki ja tehtävä vähemmän standard versiossa.

'Don't panic'
Pages: [1] Reply Print 
« previous thread next thread »
Jump to:  

1