Valjakkala karkasi jälleen "vankilasta"

<< < (21/22) > >>

pho201:
Quote

Juuri täsmälleen tästä laitostumisesta on kyse. Toki vanhan hörhön ei sovi mennä itkemään portinpieleen sisäänpääsyä, vaan homma täytyy hoitaa vähän miehekkäämmällä uhonäytöksellä.

Tai emmä tiiä, ehkä foorumin kriminaalipsykologit tietävät asian paremmin (kuin esim. joku Lauerma tms...)


Samantapaisesta "laitostumisesta" lienee kyse siinä, kun joillakin on suuria vaikeuksia sopeutua eläkkeelle pitkän työrupeaman jälkeen. Tämä on tosin tilapäistä, sillä tulevaisuudessa eläkkeet käyvät harvinaisiksi. Eläkeikä nostetaan niin korkealle, että "luonnollinen kuolema" tai työuupumus korjaa jo sitä ennen.

jamann51:
Quote

Ei suinkaan? Laillistetuilla (todella viisailla) rosvoilla "keikkojen" tuotto lasketaan miljoonissa tai jopa sadoissa miljoonissa ja riskit ovat nollassa, sillä veronmaksaja kuittaa ne omaan piikkiinsä. Tämä laillistettujen rosvojen touhu on kansainvälistä ja nyt mennyt niin pitkälle, että se uhkaa jo koko maailmantaloutta.Siis ketkä esim ? Onkohan heitä kotosuomessakin? (Valjakkala ei tod.yllä tähän sakkiin)

pho201:
Quote

Siis ketkä esim ? Onkohan heitä kotosuomessakin? (Valjakkala ei tod.yllä tähän sakkiin)


Lue lehtiä tai kirjoja (vain harvoissa tosin kerrotaan näistä) ja katsele Yleisradion kanavien ajankohtaisohjelmia puolenyön tienoissa. Uutiset ovat hallituksen propagandaa.

Näitä tyyppejä on joka maassa. Nimet vain tulevat hyvin harvoin esille - varsinkaan parhaaseen katseluaikaan. Niin, tai tuleehan niitä esille joitakin, mutta ihan muissa yhteyksissä.

Nämä herrat (tai rouvat) eivät todellakaan liiku samoissa "piireissä" perinteisten roistojen kuten Valjakkala kanssa. Perinteisen rosvon ura ei ole kadehtittava. Keikan tuotto on usein mitätön, mutta riskit äärimmäisen suuret ja ne on kannattava itse. Me tavalliset veronmaksajat olemme sitten siinä välissä. Pienet tulot ja pienet riskit paitsi, että tämä näiden laillistettujen rosvojen tekemä finanssikupla lopulta jälleen kaatuu meidän maksettavaksemme.

Pekka

yeeman:
Jaa, esim. jonkinlaiset maanviljelystä EU:n tuella harrastavat pankkiiritko?

pho201:
Quote

Jaa, esim. jonkinlaiset maanviljelystä EU:n tuella harrastavat pankkiiritko?


Mahdollisesti, mutta en tunne tapausta sen tarkemmin, joten en mene sanomaan tuosta mitään. Muutenkaan ei ole viisasta mainita nimiä julkisesti  . Antaa toimittajien paljastaa silloin, kun aihetta on. Se kuitenkin on selvää, että ei esimerkiksi Kreikan ongelmien takana ole "Kreikka", vaan ihan lihaa ja verta olevat ihmiset - siis sellaiset niistä, joilla on paljon taloudellista ja muuta valtaa.

Navigation

Up one level

Next page

Previous page