FSnordic.net
Home Help Rules Login Register
Welcome, Guest. Please login or register.
22.10.17, 06:23

Login with username, password and session length
+  FSnordic.net Forums
|-+  Finnish Discussion / Lentosimulaattorit
| |-+  Yleinen simulaattorikeskustelu (Moderators: Juha Kalli, Mikko Maliniemi, Janne Sinkkonen, Ilkka Portti, Mikko J Köykkä)
| | |-+  Laskut pitkäksi
:  

« previous thread next thread »
Pages: [1] Reply Print
Author Topic: Laskut pitkäksi  (Read 556 times)
Jari Tissari
Offline Offline

Posts: 388
Date Registered: 04.05.04

Laskut pitkäksi
« on: 08.12.06, 10:22 »

Onks kellään sattunut tulemaan tämmöstä ongelmaa että, laskeutuessa AP.tä käyttäen mille tahansa kentälle, kosketus tapahtuu vasta kiitotien puolessa välissä? Tätä rupes tapahtumaan kun asensin Scandinavian Airports 1-2, Spanish Airports sekä mega Frankfurt lisäosat  Undecided
Koneena oon käyttäny iFDG:n MD11 ja paneelina Alain Capt.
Sami Vesala
Offline Offline

Posts: 2330
Date Registered: 05.10.05

Re: Laskut pitkäksi
« Reply #1 on: 08.12.06, 12:39 »

Ota vaan AP pois päältä, ja sorvaa käsin lasku loppuun. Näin teen itse aina. Viimeistään minimeissä AP/AT pois päältä, ja tuodaan kone maahan käsin.  Smiley
Jari Tissari
Offline Offline

Posts: 388
Date Registered: 04.05.04

Re: Laskut pitkäksi
« Reply #2 on: 08.12.06, 13:58 »

No niinhän olenkin joutunut/tehnytkin, mutta taisin kylläkin kysyä jotain muuta  Roll Eyes
Jukka Mäcklin
Offline Offline

Posts: 1681
Date Registered: 29.11.02

Re: Laskut pitkäksi
« Reply #3 on: 08.12.06, 14:06 »

Moro!

Pieni selvennys tarkoitatko Autolanding vai AP:lla ILS lähestymistä sillä AP tarkoittaa vain Autopilottia?

jukka
Jari Tissari
Offline Offline

Posts: 388
Date Registered: 04.05.04

Re: Laskut pitkäksi
« Reply #4 on: 08.12.06, 14:09 »

Totta......tarkoitan Autolanding  Cheesy
Jukka Mäcklin
Offline Offline

Posts: 1681
Date Registered: 29.11.02

Re: Laskut pitkäksi
« Reply #5 on: 08.12.06, 15:14 »

Moro!

Autolandingistä en paljoa tiedä lentelin joitakin vuosia sitten kyseisellä Alan Capt paneelilla FS2002:lla ja tein muutaman laskun se siitä. Joten jos ongelma ilmenee vain uusien scenery:ien kentillä niin ilmeisesti vika on niissä mutta jos se on koko homman kentillä niin vika on paneelissa ehkä uudelleen asennus auttaa? Tämä on tällaista pohdintaa eli eksaktia neuvoa en osaa antaa, toivottavasti homma selviää näihin simuihin tulee välillä aivan ihmeellisiä "vikoja" jotka sitten itsestään häviävät.

jukka
Pages: [1] Reply Print 
« previous thread next thread »
Jump to:  

1