FSnordic.net
Home Help Rules Login Register
Welcome, Guest. Please login or register.
11.12.18, 00:54

Login with username, password and session length
+  FSnordic.net Forums
|-+  Finnish Discussion / Lentosimulaattorit
| |-+  Yleinen simulaattorikeskustelu (Moderators: Juha Kalli, Mikko Maliniemi, Janne Sinkkonen, Ilkka Portti, Mikko J Köykkä)
| | |-+  FSX ja fssceen
:  

« previous thread next thread »
Pages: [1] Reply Print
Author Topic: FSX ja fssceen  (Read 664 times)
Esa Sulanko
Offline Offline

Posts: 2338
Date Registered: 28.06.05

FSX ja fssceen
« on: 08.12.06, 20:52 »

Vähän erikonen ilmiö.
Tämä on tapahtunut minulle nyt pari kertaa peräsin:
Olen tykännyt, että olisi ihan kiva ottaa tilanne kuvaksi fssceenillä.
Tuumasta toimeen.
Painan tangenttia jossa on ikkuna. Avautuu kirjoituspöytä. Lataan sen fssceenin ja tökkäsen alariville siirtynyttä FSX:ää.
Mitä tapahtuu? Juu. Koko hoito JÄÄTYY ja pitää taas reboottaa.
Näin ei koskaan muistaakseni tapahtunut 2004:n kanssa vastaavassa manöverissä. Mistä johtuu moinen?
Onko siis "kuvaamiseen" varauduttava jo etukäteen niin, että lataa kaiken varalle sen fssceenin, ennen kun alkaa koko lentohommaa?

M.V.H:                       
Esa    "Emeritus Tribolog"                      

HPE-120sc. Intel(R) Core(TM) i7 CPU 860@2.80GHz. 2048MB DDR-SDRAM(1333MHz) x3=600BG
Tatu Kantomaa
Patu Cantona
Offline Offline

Posts: 9449
Date Registered: 14.02.02

WWW
Re: FSX ja fssceen
« Reply #1 on: 08.12.06, 21:18 »

Miksi turhaan Fsscreen.  Smiley

Paina FSX:ssä nappulaa V niin screenshot tallentuu bmp-formaatissa My Pictures/"FSX kansioon". (En muista ulkoa minkä niminen se "FSX kansio" on, olisko jotain Flight Simulator X pictures tai vastaava, mutta eiköhän se löydy)

'Don't panic'
Esa Sulanko
Offline Offline

Posts: 2338
Date Registered: 28.06.05

Re: FSX ja fssceen
« Reply #2 on: 08.12.06, 21:55 »

Kiitos taas TATU
Ihan uusia asioita sitä taas saa oppia.
Täytyypä tätäkin kokeilla.
Menetkö muuten jouluksi Suomeen, vai vietätkö pyhät Islannissa?

M.V.H:                       
Esa    "Emeritus Tribolog"                      

HPE-120sc. Intel(R) Core(TM) i7 CPU 860@2.80GHz. 2048MB DDR-SDRAM(1333MHz) x3=600BG
Esa Sulanko
Offline Offline

Posts: 2338
Date Registered: 28.06.05

Re: FSX ja fssceen
« Reply #3 on: 08.12.06, 22:28 »

Tuota noin.
Et kai tarkoita mappia nimeltään: FSX_Screensaver  ?

M.V.H:                       
Esa    "Emeritus Tribolog"                      

HPE-120sc. Intel(R) Core(TM) i7 CPU 860@2.80GHz. 2048MB DDR-SDRAM(1333MHz) x3=600BG
akos
Former member
Re: FSX ja fssceen
« Reply #4 on: 08.12.06, 23:48 »

Ainakin demossa kuvat tallentu Omiin Kuvatiedostoihin Flight Simulator X Files-kansioon, katsoppa sieltä...

Oskari.
Petri Koivisto
Offline Offline

Posts: 14466
Date Registered: 21.07.04

Re: FSX ja fssceen
« Reply #5 on: 09.12.06, 10:41 »

Mutta sillä simun omalla ne tallentuu 1024x kokoon?  Huh
Esa Sulanko
Offline Offline

Posts: 2338
Date Registered: 28.06.05

Re: FSX ja fssceen
« Reply #6 on: 09.12.06, 13:03 »

Ainakin demossa kuvat tallentu Omiin Kuvatiedostoihin Flight Simulator X Files-kansioon, katsoppa sieltä...

Oskari.

Heippa
Enpä löytänyt ylläolevaa mappia, vaikka koira haki kovalla touhulla.
Missähän se mahtaisi sijaita?

M.V.H:                       
Esa    "Emeritus Tribolog"                      

HPE-120sc. Intel(R) Core(TM) i7 CPU 860@2.80GHz. 2048MB DDR-SDRAM(1333MHz) x3=600BG
Ilkka Portti
Body Monkey
Moderator
Offline Offline

Posts: 13584
Date Registered: 31.07.01

WWW
Re: FSX ja fssceen
« Reply #7 on: 09.12.06, 13:08 »

Heippa
Enpä löytänyt ylläolevaa mappia, vaikka koira haki kovalla touhulla.
Missähän se mahtaisi sijaita?

Ettei vain olisi piilotettu kansio? Resurssienhallinnasta työkalut -> kansion asetukset -> näytä -> näytä piilotetut tiedostot ja kansiot.



                                       www.flyfinland.fi
Tatu Kantomaa
Patu Cantona
Offline Offline

Posts: 9449
Date Registered: 14.02.02

WWW
Re: FSX ja fssceen
« Reply #8 on: 09.12.06, 13:55 »

Heippa
Enpä löytänyt ylläolevaa mappia, vaikka koira haki kovalla touhulla.
Missähän se mahtaisi sijaita?

Start

[ attachment removed ]

Kuten Oskari sanoi, kansio on nimeltään Flight Simulator X Files.

Kansio ei myöskään ole piilotettu.

'Don't panic'
Esa Sulanko
Offline Offline

Posts: 2338
Date Registered: 28.06.05

Re: FSX ja fssceen
« Reply #9 on: 09.12.06, 16:18 »

Hei Tatu!
Enhän minä osannut kuvitellakaan, että ne kuvat menisivät ihan "ulkopuoliselle" osastolle, Mina bilder. Mappi jolla ei sinänsä ole mitään tekemistä "pelien" kanssa.
No sieltä se kuva kuitenkin löytyi, jonka sillä V-tangentilla olin sinne saanut aikaiseksi.
Kiitos siitä tuhat sanaa säästävästä kuvaesitteestäsi, joka selvensi asian.

M.V.H:                       
Esa    "Emeritus Tribolog"                      

HPE-120sc. Intel(R) Core(TM) i7 CPU 860@2.80GHz. 2048MB DDR-SDRAM(1333MHz) x3=600BG
Tatu Kantomaa
Patu Cantona
Offline Offline

Posts: 9449
Date Registered: 14.02.02

WWW
Re: FSX ja fssceen
« Reply #10 on: 09.12.06, 20:29 »

Hei Tatu!
Enhän minä osannut kuvitellakaan, että ne kuvat menisivät ihan "ulkopuoliselle" osastolle, Mina bilder. Mappi jolla ei sinänsä ole mitään tekemistä "pelien" kanssa.
No sieltä se kuva kuitenkin löytyi, jonka sillä V-tangentilla olin sinne saanut aikaiseksi.
Kiitos siitä tuhat sanaa säästävästä kuvaesitteestäsi, joka selvensi asian.

Niin, minä sanoin My pictures ekassa vastauksessani, en tiedä minkä nimisiä nämä ovat muun kielisessä Windowksissa.  Tongue Mutta hyvä kun löytyi, oikein kätevä systeemi minun mielestä.

'Don't panic'
Esa Sulanko
Offline Offline

Posts: 2338
Date Registered: 28.06.05

Re: FSX ja fssceen
« Reply #11 on: 09.12.06, 22:08 »

oikein kätevä systeemi minun mielestä.

Niin on minustakin. Nyt kun asia on selvinnyt

M.V.H:                       
Esa    "Emeritus Tribolog"                      

HPE-120sc. Intel(R) Core(TM) i7 CPU 860@2.80GHz. 2048MB DDR-SDRAM(1333MHz) x3=600BG
Pages: [1] Reply Print 
« previous thread next thread »
Jump to:  

1