FSnordic.net
Home Help Rules Login Register
Welcome, Guest. Please login or register.
22.11.17, 03:44

Login with username, password and session length
+  FSnordic.net Forums
|-+  Finnish Discussion / Lentosimulaattorit
| |-+  Maisema- ja lentokonesuunnittelu (Moderators: Juha Kalli, Mikko Maliniemi, Janne Sinkkonen, Ilkka Portti, Mikko J Köykkä)
| | |-+  Lentokoneen paintin tekeminen.
:  

« previous thread next thread »
Pages: 1 [2] Reply Print
Author Topic: Lentokoneen paintin tekeminen.  (Read 6125 times)
Ilkka Portti
Body Monkey
Moderator
Offline Offline

Posts: 13576
Date Registered: 31.07.01

WWW
Re: Lentokoneen paintin tekeminen.
« Reply #20 on: 25.02.07, 18:36 »

Miten teette esim. Finnairin logon? piirrättekö vain mallista? Huh

Finnairin logopankista saa jonkun kokoisia logoja.


My photos @ Airliners.net                           My photos @ Jetphotos.net
                                       www.flyfinland.fi
TuominenJere
Former member
Re: Lentokoneen paintin tekeminen.
« Reply #21 on: 25.02.07, 19:58 »

Tälläisen sain itse. Eipä hirveän suttuinen ole enään kun eri muotoon tallensin.

(Pakkausmössöä)

[ attachment removed / expired ]


[ attachment removed / expired ]

// Jere
Alto
Former member
Re: Lentokoneen paintin tekeminen.
« Reply #22 on: 09.03.07, 11:53 »

http://www.simviation.com/fs_paintkits1.htm <-- tuolla on nuita valkosia repaint textuureja varmaan kaikille konemalleille..
Osku Leskinen
Offline Offline

Posts: 3937
Date Registered: 08.06.07

Re: Lentokoneen paintin tekeminen.
« Reply #23 on: 08.06.07, 08:47 »

Moi. Tietääkäös kukaan mitenkä Presto! image folio 4.2:lla sais tekstin peilikuvaks koneen toiselle puolelle. Koneena on siis originaali b747-400 ja siihen oon yrittäny Finnair tekstuureja värkkäillä mutta se Finnair teksti tulee sille toiselle puolelle aina väärinpäin  thmbdn



« Last Edit: 08.06.07, 08:58 by Osku Leskinen »

Pontus Lindroos
Offline Offline

Posts: 1143
Date Registered: 03.08.06

Re: Lentokoneen paintin tekeminen.
« Reply #24 on: 08.06.07, 09:26 »

Moi. Tietääkäös kukaan mitenkä Presto! image folio 4.2:lla sais tekstin peilikuvaks koneen toiselle puolelle. Koneena on siis originaali b747-400 ja siihen oon yrittäny Finnair tekstuureja värkkäillä mutta se Finnair teksti tulee sille toiselle puolelle aina väärinpäin  thmbdn
Tota ei taida saada mitenkään muutettua, niin vain on. thmbdn Lataa Project Open Sky:n freeware 747-400 täältä. On paljon hienompia modelleja kuin nuo default modellit! Smiley Niin ja Paint kitin saat tuoltakin (Eli valkoisen "maalauksen").

//P.L

HJK & Tottenham Hotspur
My Computer: AMD Athlon II X2 240 2.8 GHz - 4GB RAM - ATI Radeon HD 4350 - Windows Vista Home Premium 64bit -- Parempi vielä harkinnassa..
Osku Leskinen
Offline Offline

Posts: 3937
Date Registered: 08.06.07

Re: Lentokoneen paintin tekeminen.
« Reply #25 on: 08.06.07, 15:18 »

Niin ja semmoinen tuli kanssa mieleen että voiko ne itse tehdyt paintit laittaa AI koneille?

Mikko Maliniemi
Nik Kammiomieli
Moderator
Offline Offline

Posts: 33498
Date Registered: 05.07.01

WWW
Re: Lentokoneen paintin tekeminen.
« Reply #26 on: 08.06.07, 15:26 »

Niin ja semmoinen tuli kanssa mieleen että voiko ne itse tehdyt paintit laittaa AI koneille?

Siis kyllä voit tehdä itse paintteja AI-koneille, jos sitä tarkoitit.

                                Entinen hiihtäjä, nykyisin raitis

                                 My photos on Airliners.net
Matti Averio
WALL-E
Offline Offline

Posts: 1744
Date Registered: 05.10.06

Re: Lentokoneen paintin tekeminen.
« Reply #27 on: 08.06.07, 15:48 »

Siis kyllä voit tehdä itse paintteja AI-koneille, jos sitä tarkoitit.
Ja voisipa lisätä, että AI koneille painttien tekeminen tapahtuu täysin samalla tavalla, kuin lennettäviinkin. Usein paintkitit on vain vieläkin yksinkertaisempia.

Osku Leskinen
Offline Offline

Posts: 3937
Date Registered: 08.06.07

Re: Lentokoneen paintin tekeminen.
« Reply #28 on: 10.06.07, 12:26 »

MItenkäs noi paintit sitten laitetaan esim. B737 koneelle, kun tuli siihen tehtyä Finnair Paintti. Niin ja ne 747 tekstit tuli sillälailla että piti ottaa toisesta koneesta se B747_400_decal, Poistaa siitä kaikki, tehdä se Finnair teksti siihen ja tallentaa siihen tekstuuriin.

Otto Nieminen
Offline Offline

Posts: 7596
Date Registered: 06.02.06

Re: Lentokoneen paintin tekeminen.
« Reply #29 on: 25.06.07, 13:50 »

MItenkäs noi paintit sitten laitetaan esim. B737 koneelle, kun tuli siihen tehtyä Finnair Paintti. ...
Muokkaamalla sitä aircraft.cfg-tekstitiedostoa, tässä vaikka kaikista yksinkertaisimmillaan selvitettynä sen yhden [fltsim.X] -kohdan sisältö:
Quote
[fltsim.0] <-- tähän aina seuraava numero katsottuna edellisestä [fltsim.X] -kohdasta, jos esimerkiksi tämän [fltsim.0] -kohdan jälkeen laitettaisiin uusi, tulisi siihen kirjoittaa [fltsim.1], seuraava [fltsim.2], jnejne...

title=Boeing 737-400 <-- Tämä on koneen yleinen "nimike" mutta se ei tule koneen malliksi simun aircraft-valikossa, tätä käytetään lähinnä vain koneen lisäämiseen johonkin AI-plaaniin.

sim=Boeing737-400 <-- Tämä tarkoittaa sitä, mitä kone käyttää .air tiedostonaan, esimerkiksi tällä koneella se on Boeing737-400.air.
model= <-- Tähän laitetaan erikseen koneen mallitiedoston kansion nimike, jos se olisi esimerkiksi model.float, laitettaisiin tähän kohtaan float.
panel= <-- Tähän laitetaan paneelikansion nimike, jos vaikka kansion nimi on panel.IFR, tähän laitetaan IFR.
sound= <-- Tähän taasen laitetaan koneen erillinen äänikansion nimike, jos se on esimerkiksi sound.ROTAX, tähän laitetaan ROTAX.
texture= <-- Tähän tekstuurikansion erillinen nimike, vaikkapa kansion ollessa texture.Finnair, tähän laitetaan Finnair
kb_checklists=Boeing737-400_check <-- Tämä tarkoittaa koneen kansiosta löytyvän html-tarkistuslistan nimeä, tätä käytetään mm. tarkistuslistojen luvussa kneeboardin kautta.
kb_reference=Boeing737-400_ref <-- Tämä samanlainen kuin edellinen, kertoo vain koneen reference-tietojen html-tiedoston nimen, jota voidaan lukea lennon aikana kneeboardista.
atc_id=N737Z <-- Tähän laitat lennonjohdon käyttämän rekisteritunnisteen, kuten OH-ARC.
atc_airline=American Pacific <-- Tähän lentoyhtiön nimen, kuten Finnair, ja lennonjohto ottaa sinuun yhteyttä Finnairina.
atc_flight_number=1123 <-- Tähän lennon numeron, jota voit muokata myös simusta käsin.
ui_manufacturer=Boeing <-- Tämä kohta näyttää sen, mikä on koneesi valmistaja simun aircraft-valikossa.
ui_type="737-400" <-- Tähän seuraavan alavalikon nimen simun aircraft-kansiossa.
ui_variation="American Pacific Airways" <-- Ja tähän vielä maalauksen nimen aircraft-kansiossa simussa.
description="One should hardly be surprised that the world's most prolific manufacturer of commercial aircraft is also the producer of the world's most popular jetliner. The 737 became the best-selling commercial jetliner worldwide when orders for it hit 1,831 in June 1987 (surpassing Boeing's own 727 as the previous champ). However, it wasn't always that way\s in the first few years of production, there were so few orders that Boeing considered canceling the program. They didn't, and the airplane has more than proven itself in over three decades of service."<-- Tämä taas on koneen kuvaus, joka näkyy simussa valitessasi lentokonetta, oikeassa yläkulmassa teksin pätkänä.

Toivottavasti tästä oli apua sinulle, tai vähintää jollekin muulle  Grin
Osku Leskinen
Offline Offline

Posts: 3937
Date Registered: 08.06.07

Re: Lentokoneen paintin tekeminen.
« Reply #30 on: 26.06.07, 07:53 »

Hups. Tarkoitin kyllä että mitenkä ne paintit laitetaan niille AI koneille.

Mikko Maliniemi
Nik Kammiomieli
Moderator
Offline Offline

Posts: 33498
Date Registered: 05.07.01

WWW
Re: Lentokoneen paintin tekeminen.
« Reply #31 on: 26.06.07, 08:29 »

Hups. Tarkoitin kyllä että mitenkä ne paintit laitetaan niille AI koneille.

Kerrohan nyt kuitenkin ensin, että mitä olet tehnyt ja mitä yrittänyt tehdä, kenen modeleille jne... Muuten menee ihan hakuammunnaksi...

                                Entinen hiihtäjä, nykyisin raitis

                                 My photos on Airliners.net
Otto Nieminen
Offline Offline

Posts: 7596
Date Registered: 06.02.06

Re: Lentokoneen paintin tekeminen.
« Reply #32 on: 26.06.07, 09:49 »

Niin, siis oletko tehnyt edes koko maalausta, vai tarvitsetko apua maalauksen teossa, vai onko ongelma aircraft.cfghen liittämisessä?
Osku Leskinen
Offline Offline

Posts: 3937
Date Registered: 08.06.07

Re: Lentokoneen paintin tekeminen.
« Reply #33 on: 26.06.07, 10:03 »

Niin, siis oletko tehnyt edes koko maalausta, vai tarvitsetko apua maalauksen teossa, vai onko ongelma aircraft.cfghen liittämisessä?
Kerrohan nyt kuitenkin ensin, että mitä olet tehnyt ja mitä yrittänyt tehdä, kenen modeleille jne... Muuten menee ihan hakuammunnaksi...

Juu elikkä siis maalaus on tehty, ihan sille default 737 modelille ja tarvitsen apua, jotta saisin sen itsetehdyn maalauksen AI koneille, jos se nyt ylipäätään on mahdollista. Peliin olen sen jo saanut ja lentänytkin sillä.

Otto Nieminen
Offline Offline

Posts: 7596
Date Registered: 06.02.06

Re: Lentokoneen paintin tekeminen.
« Reply #34 on: 26.06.07, 10:30 »

Jaaa, siis haluat default 737:lle tehdyn maalauksen AI-koneille. Voit toki käyttää defaultti-Bojoa AI-koneena, mutta netistä löytää todella hyvin erilaisia ilmaisia, ja paljon parempia, AI-koneita. Joku muu saa sitten luvan kertoa, että mikä niistä on 734.
Johannes Kaikkonen
Offline Offline

Posts: 1960
Date Registered: 08.03.03

WWW
Re: Lentokoneen paintin tekeminen.
« Reply #35 on: 26.06.07, 12:00 »

Juu elikkä siis maalaus on tehty, ihan sille default 737 modelille ja tarvitsen apua, jotta saisin sen itsetehdyn maalauksen AI koneille, jos se nyt ylipäätään on mahdollista. Peliin olen sen jo saanut ja lentänytkin sillä.

FS:n omat AI-koneet ovat niistä simun kolmesta vakioyhtiöstä. Riittää, kun korvat jonkin niiden maalauksen omallasi oletus-737:n kansiossa. Tällöin tietyn yhtiön, jonka maalauksen korvasit, koneet lentävät maalauksellasi, mutta lentoyhtiön nimi jne. säilyy edelleen vanhana radioliikenteessä.

Tämäkin oli ihan hakuammuntaa, mutta näin homma minusta toimii. Grin

bemari
Former member
Re: Lentokoneen paintin tekeminen.
« Reply #36 on: 04.07.07, 11:33 »

Vähän tuohon Oton ohjeeseen liittyen, että miten saatte tuon aircraft.cfg:n auki? Jos vain kaksois näpäytän sen auki, sanoopi kone ettei löydä softaa jolla tuon avata. Siis miten sen avaatte, vai käytättekö jotain erillistä softaa?
Ilkka Portti
Body Monkey
Moderator
Offline Offline

Posts: 13576
Date Registered: 31.07.01

WWW
Re: Lentokoneen paintin tekeminen.
« Reply #37 on: 04.07.07, 11:34 »

Vähän tuohon Oton ohjeeseen liittyen, että miten saatte tuon aircraft.cfg:n auki? Jos vain kaksois näpäytän sen auki, sanoopi kone ettei löydä softaa jolla tuon avata. Siis miten sen avaatte, vai käytättekö jotain erillistä softaa?

Ihan notepadilla aukeaa.


My photos @ Airliners.net                           My photos @ Jetphotos.net
                                       www.flyfinland.fi
bemari
Former member
Re: Lentokoneen paintin tekeminen.
« Reply #38 on: 04.07.07, 11:39 »

Ihan notepadilla aukeaa.
Selvä, kiitoksia! Smiley
Pages: 1 [2] Reply Print 
« previous thread next thread »
Jump to:  

1