IVAO kuvia

<< < (1261/1631) > >>

Joona:
Quote

Mikäli en taas ihan väärin muista parin vuoden takaisista opiskelusessioistani, MD11 koneessa tietokone vaihtelee automaattisesti AP1 ja AP2 välillä? Eli vaihtuu vuorolennoin?


Väärin. vaihtuu joka kerta kun painat AUTOPILOT. kun 1. kerran painat maassa kun armaat autothrottlen, valitsee se kanavan 1 ja kun ilmassa kytket autopilotin päälle ja painat uudestaan, valitsee se kanavan 2 . Sitä voi sitten vaihtaa vaikka rämppäämällä autopilotnappia.

markku p:
ENGM-EFHK Tyyskän kanssa.Osguu:
Pistetäänpä muutamat ruudut viikonlopun suhailuilta. Oltiin siis tilauslinjurikuskeina, mikä tarkoittaa sitä että lauantaina iltapäivästä poikettiin Innsbruckissa ja tänään heitettiin hellettä kaipaavat Egyptin Sharm El Sheikhiin.

Innsbruckissa suhailtiin LOC-lähestyminen baanalle 26.


Laskettelu kiinnosti näemmä muitakin. Austrianin 321 laskeutui heti mun perään ja Thomsonin kanssa lähdettiin yhtä aikaa lippahivoon.


Ja tänään sitten Sharm El Sheikh. Kentän(eli SHM-vorrin) yli ja siitä VOR-lähestyminen 04R:lle.


SSH:n platalla moikattiin vielä TUIn puttea joka oli lähdössä Dusseliin


Olihan tuolla vielä Helsinkiin tullessa ainakin 4 konetta yhtä aikaa tulossa laskuun vaan eipä sieltä pimeestä erota omia navivalojaankaan niin jäi kuvat ottamatta  Tängjuut kaikille lennonjohtajille jotka matkan varrella reitille osui.

liukkim:
Tänään tulossa Helsinkiin, piti hidastella ettei osunut 5 muun koneen kanssa samaan aikaan lähestymiseen.
Ja sitten jotta lento ei olisi ollut liian helppo, huomasin unohtaneeni asettaa spoilerit laskeutumiseen 200 ft. korkeudessa... 

OH-TDI:
Itse DY5614 Ouluun ja Finski Köpiksestä laskussa 04L

Navigation

Up one level

Next page

Previous page