IVAO kuvia

<< < (1269/1631) > >>

Stumppi:
Quote

Jos osaat niin krtoisitko sitten että kuinka tallennetaan alle 200kt. Skaalata osaan sentään

Kuten tuossa aikaisemmin pistin tämän linkin. Siinä olisi täysin omalla äidinkielellä ohjeet...
http://www.fsnordic.net/discussion/index.php/topic,74139.0.html

Pade:
Triplaa liikuttamassa......Kunnes simu kaatui

pho201:
Axulle tiedoksi (ja miksei muillekin, jotka eivät satu tätä ennestään tietämään) . Png on häviötön kuvanpakkausmuoto, jossa kuvan laatu ei heikkene lainkaan. Sen takia suurempien png-kuvatiedostojen pakkaaminen riittävästi voi olla hankalaa tai mahdotonta kuvakokoa pienentämättä. Jpg on häviöllinen ja hyvin tehokkaasti pakkaava kuvamuoto. Sillä voi pienentää suurenkin kuvatiedoston riittävästi ilman, että kuvaa tarvitsee pienentää. Vaikka kuvan laatu heikkeneekin jpg-pakkauksessa, ei muutaman kummenen prosentin pakkaus vielä kohtuuttomasti laatua huononna, mutta usein riittää tekemään suurestakin kuvatiedoston koosta riittävän pienen.

Niin ja tuo Mikko Köykän ohje tosiaan kannattaa lukea. Siinä käytetään netistä saatavaa ilmaista ja kätevää työkalua IrfanView, jolla homma käy muutamalla hiiren klikkauksella.

Pekka

Teemuxs:
Transponderi on hyvä olla päällä, kun on ilmassa...

Juhozzz:
Rikulle ja muillekin tiedoksi, että meikäläiseen voi ottaa yhteyttä (mielellään mahd. paljon etukäteen) USA:n lentoja suunnitellessa, niin mahdollisuudet saada piuhaa paikalle kasvavat huomattavasti. 

Navigation

Up one level

Next page

Previous page