IVAO kuvia

<< < (137/1631) > >>

nordic:
Tuossa parvessa lentäessä lentäjien välillä on pakko olla radioyhteys, muuten ei tule hommasta mitään. Pitää olla selkeät suunitelmat, että mitä tarkalleen ollaan tekemässä, jotta siinä parvessa lentäminen onnistuu edes jotenkinpäin. Välillä on vähän vaikea 2D paneelista erottaa missä kaveri menee ja VC:llä on tuskallisen hidasta alkaa kääntelemään kuvakulmaa.

Joonas ja Juuso ja kaikki muut aloittelevat suosittelen ensin harjoittelemaan koneen käyttäytymistä tarkasti ja sen jälkeen ensin 2:n koneen parvissa USEITA lentoja ennen kuin aletaan siirtymään >2:n koneen parviin. Sen verran haastavaa jo kahdella koneella, että homman pitää sujua kuin vettä vaan ennen kuin siirrytään isompiin parviin. Nastaa hommaa jokatapauksessa ja harjoitteluhan tekee mestarin.

TaiFun:
Joo ollaan me Partasen kanssa käyty muutaman kerran turvaamassa pääsiäissaarten ilmatilaa ,että on ihan haastavaa ja mukavaa puuhaa. Pitäs käydä jokupäivä harjottelemassa, kun viime kerrasta alkaa olla aikaa. Meillä ei ole ollut tuota puhe yhteyttä, mutta se varmaan helpottas asiaa huomattavasti... Eiköhän tästä, kun harjotellaan niin kohta päästä isompiin parvilentoihin.

kapteeni.kapanen:
Nonii! kaikki mukaa hornet ryhmä lentoon saadaan näyttävää katsottavaa! ( se olisi vielä parempaa jos lennettäisiin ryhmässä ulkomaille, IVAO:n lentäjien katteltavaksi )

ALind:
Ensimmäinen vähän pidempi hyppy Finnairin väreissä MD11:lla menossa kohti Japania ja Osaka Kansaita. Kutsuhuutona FIN77. 

Tässä Venäjän ilmatilassa ja tunti lentomatkaa takana. Kahdeksan edessä. 

[ Attachment not found - or removed ]

Oikein kaunis lentosää oli tänään, overcastia matalalla mutta meille paistoi kokoajan kirkas aurinko. Japanissa on kuitenkin jo kello kahdeksan illalla ja aurinko alkaa painumaan mailleen. Lennämme kuitenkin Japanilaisten yön "yli" ja saavumme maahan kun siellä aurinko nousee.
[ Attachment not found - or removed ]

Paperia edessä mukavasti. Eikä tässä sentään kaikki. Tietysti myös kenttäkartat on mukana ja tarkistuslistat tälle ihanalle konetyypille.
[ Attachment not found - or removed ]

Laitan kuvia ehkä lisää kun tulee vähän pimeämpää ja fiilis nousee enemmän.

Nakuttaja:
Offtopic kyssäri, mut miten oot saanu ton finnairin logon tohon flight plaaniis? Ilmeisesti FSBuildilla tehty?

Niko

Navigation

Up one level

Next page

Previous page