IVAO kuvia

<< < (1517/1631) > >>

Osguu:
Oisko liikaa pyydetty, että hoitaisitte tuon turhanpäiväisen pätemisenne vaikkapa yksityisviesteillä, niin ei ihan kokonaan menis luettavuus näiltä ketjuilta? Tolla toistenne nokittelulla tuskin kovin suurta arvoa kenelläkkään muulle... 

Anyway, pistetään poikien höpöhöpön välissä muutama kuvakin. Transavialla ei homma enää oikein toiminut (mm. "pieni" käsi tietokannan suhteen ja neljän vuoden ajan kerätyt lentäjien tiedot kankkulan kaivoon) ja sitämyöten kiinnostus lafkaa kohtaa laski sen verran, että etsittiin putteoperaatioihin uusi työnantaja. Pienen harkinnan jälkeen valinta oli NAX, ja ensilento firmalla suuntautui Barcelonaan.

Jäänpoistoa Oslossa


Ilmaan 19vasurilta lumisateen säestämänä


Spanairin bussi rullailee.


Paluulennolla pientä kikkailua, kun kakkosmotin generaattori sanoi sopparin irti. Noh, APU tulille, vikaantuneen puolen kisko kiinni ja polttoaineen kulutusta seuraten kohti Osloa.


Qatarin 777-200LR tuli vastaan Saksan päällä


Polttoaineen kulutus pysyi sen verran aisoissa, että päätettiin mennä Osloon. Kurvailua LUNIP3M tuloreitillä illan hämärtyessä.


Ja ilssiä 19raitille.

Pe7e:
Kaveri lähti jumbolla Dallasiin, allekirjoittanut NYCiin.


Ja tassut taas maassa vajaat 8h myöhemmin.

3GM65D:
Gatwickissä taas IVAO:n perus "as real as it gets" Lauri FIN918:
Quote

Gatwickissä taas IVAO:n perus "as real as it gets" 


En tiedä, mitä tuolla on tapahtunut, mutta näin ulkopuolisen silmään näyttäisi siltä, että sinä siinä olet peräpuoleen ajamassa.

Grimberg:
Quote

En tiedä, mitä tuolla on tapahtunut, mutta näin ulkopuolisen silmään näyttäisi siltä, että sinä siinä olet peräpuoleen ajamassa.


Sekä vihreä että punainen valo näkyvät, joten hän on tulossa suoraan kohti. 

Navigation

Up one level

Next page

Previous page