Harjoittelua

<< < (5/6) > >>

motojuzzi:
Quote

Onkos tuo sitten se surullisen kuuluisen Goosen kuolema sakkaus Top Gunista?


Oon nähny Top Gunin vaan kerran ja siitä on aikaa (tiedän, noloa), joten varma en ole, mutta muistaakseni kyllä.

Miksu:
Kyseessä on ilmeisesti laakakierre.

Bumerangi:
Quote

mikä on muuten minimi hyppykorkeus?


Eikö se ookkaa 200 - 250 m

EDIT: Näin muistaakseni lennonopettaja kertoi.

ckur:
Quote

Eikö se ookkaa 200 - 250 m

EDIT: Näin muistaakseni lennonopettaja kertoi.


Ehkä näin, mutta tosielämä ja Illu on kaksi eri asiaa ja tässä tarkoitettiin tuota jälkimmäistä. Tosin pelastusvarjo (mitä tarkoittanet) vaatinee vähintään 150 metriä auetakseen, mutta kai sitä hyppää matalaltakin kun kone on menossa tonttiin eikä muuta tehtävissä ole. Ja kannattaa huomata että illussakin tuo koneen vauhti vaikuttaa siihen ehtiikö varjo hidastaa vauhtia tarpeeksi ettet kuole hypyssä. Eli jos kone on menossa pystysyöksyssä 700 km/h kohti maata niin korkeutta tarvitaan enempi.

samiv:
Dodiih eilen tuli vähän lenneltyä kunhan tappelun (koneen kanssa) sai Illun asennettua ja vielä Hyberlobbynkin toimimaan/löytymään pelin kun tajusi että IL-2 1946:seen tarvitsee valita peliksi Forgotten Battles (kannattaisi muuten mainita tuo jossain ohjeissa Hyberlobbyn yhteydessä meille nyypille)

Onhan tämä hieman erillainen kuin WWII Onlinen malli jota on pari vuotta tullut tahkottua. Koneen käsittely on aikalailla vaativamaa seos/muuttuvine propellikulmineen/säätöinen ja peräsimelläkin on huomattavasti enemmän vaikutusta. Kuulakin tuntuu pakenevan jalkaa.

Eilen kokeiltiin Airforcewarissa lentoon lähtöäkin. Melkein onnistui mutta päätyi komeaan räjähdykseen. Täytyi nöyrtyä ja harjoitella harjoitustehtävissä 109:n nostoa täydellä realisimilla ja alkoi muutaman harjoituksen jälkeen jo sujua suht.hyvin . Taisi eilen siitä koneestä kuitenkin jäädä kannuspyörä lukitsematta kuitenkin kaikessa jännityksessä. Huomasin kanssa ettei tule tarpeeksi käytettyä peräsintä kun toisessa simussa tottunut hyvinkin kiikkerään peräsimeen) Tässä ei ilmeisesti ole saatavissa erikseen molemmille pyörille jarruja vaan jarru vaikuttaa molempiin pyöriin samaan aikaan?

Navigation

Up one level

Next page

Previous page