Sukupuolesi?

(1/4) > >>

peltipurkki:
Löysin netistä tälläisen sukupuolitestin, jossa on liuta kuvauksia. Kuvauksista täytyy valita mikä sopii teihin itseenne.
 
    Itse testi: http://www.seta.fi/transtukipiste/pelit/ttp0902.php

Oma kuvaukseni:
 
  SINÄ OLET MIES 
Olet mies. Sinussa on paljon mieheyttä, miehekkäitä persoonallisuuden piirteitä ja toiminnan tyylejä. Sinulla ei ole juuri lainkaan naisellisia persoonallisuuden piirteitä tai toiminnan tyylejä. Miehekkyys on sinulle tärkeää ja osaat nauttia mieheydestäsi.

Haluat liittyä miesten ryhmään sekä erottautua selkeästi naisten ryhmästä. Olet valinnut maskuliinisen ja hyvin epäfeminiinisen kohdan. Olet siis sukupuolisesti äärilaidan ihminen. Mieheytesi ja naiseutesi eivät ole tasapainossa, vaan maskuliinisuus hallitsee persoonaasi. Sinulla saattaa olla feminiinisyyteen liittyviä pelkoja ja huolia. Jos haluat olla sukupuolisesti haluat olla sukupuolisesti harmonisempi ja tasapainoisempi, sinun on syytä kehittää feminiinisiä puoliasi.
 
Naisellisuuspisteet: -22
Miehisyyspisteet: 10

Foorumin väkihän taitaa olla suurimmaksi osaksi miehiä, joten on mielenkiintoista tietää miten asia oikeasti on

Modet voi poistaa topicin jos tämä ei ole sovelias foorumille..

OttoPOI:
Olen sukupuolineutraali 
-------------------------------------
Naisellisuuspisteesi: -28
Miehekkyyspisteesi: -4   

raato:
SINÄ OLET MIES
...
Naisellisuuspisteesi: -20
Miehekkyyspisteesi: 6

missäs on vaihtoehto Hermafrodi??

niko korpela:
Nainen - 2

Mies -2

Taidanpa olla luuseri....?

No, kaikkea tuota testaillaan....

ohjvg:
Hmmm... mä en nyt ihan hiffannut tätä juttua. Siis jos mä olen tasan keskellä noissa kahdessa ääripäässä, niin mä olen silti... just... No kaikkea uutta sitä oppiikin...  :-

Sitä paitsi yksin asuva mies kuitenkin sisustaa ja kokkaa ja siivoo yksinään -vaikka ei niin haluaisikaan mutta toi ohjelma tietysti tuollaisena SETAn propagandana leimaa sen heti naisille kuuluvaksi asiaksi - vaikka parhaat kokit yleisesti ottaen kyllä ovatkin mielestäni miehiä... 

[ attachment removed ]

Navigation

Up one level

Next page