Virtuaali-ilmailun mainostaminen

(1/1)

Heska:
Sain pari päivää sitten mailin - kuten ehkä kaikki Vatsimin jäsenet - jossa tiedusteltiin mahdollisuuttani harrastuksemme levittämiseen. Omalta osaltani aika on ajanut ohitse, mutta koska tarkoitukseni on kertoa klubimme kokouksessa lentoturvallisuudesta ja siinä yhteydessä esitellä toimintaamme, kysyn: onko esittely suotavaa? Jos on aion jatkaa demonstrointia laajemmissa yhteyksissä Rauman seudulla.

Happy landings

drdoom:
Mielestäni tuo PR ja asiasta puhuminen positiivisessa hengessä on _aina_ suotavaa. En voi siis muuta kuin suositella ja jos tarvitset jonkinlaista supporttia, kannattaa asiaa ainakin kysyä, en tiedä onko Svil:llä Rauman suunnalla aktiiveja mutta kysyminen ei maksa mitään... 

-Tommi-

Miksu:
Ite oon varmaan onnistunut tartumaan yhteen henkilöön virtuaali-ilmailua. Ja voisin yrittää levittää sitä enemmän turun seudulla mutta oon alaikäne.

VMa:
Jo aikojen alusta eli vuodesta 2002 SVIL:n ajatuksena on olla nimenomaan se taho, joka vie virtuaali-ilmailua potentiaalisten harrastajien tietoisuuteen ja koittaa yhdistää eri toimijoita. SVIL siis tukee juurikin tällaista mainostamista kaikin puolin! Tarvittaessa tukea, aktiivijäsenten yhteystietoja ja materiaalia on mahdollista saada yhdistykseltä, kuten Tommi sanoikin.

Mainostamisenhan ei tarvitse olla aktiivista, eli se ei tarkoita että pitäisi olla jokaisessa tapahtumassa mukana mitä omalla kulmakunnalla tapahtuu. Jo se, että kertoo kavereille ja pyytää vaikka jotain ilmailukärpäsen puremaa ystävää visiitille katsomaan tätä komeaa harrastusta, on jo mainostamista ja parasta sellaista (puskaradio markkinointikeinona on tehokkain).

Ville

Navigation

Up one level