FSnordic.net
Home Help Rules Login Register
Welcome, Guest. Please login or register.
24.10.17, 02:26

Login with username, password and session length
+  FSnordic.net Forums
|-+  Finnish Discussion / Lentosimulaattorit
| |-+  Yleinen simulaattorikeskustelu (Moderators: Juha Kalli, Mikko Maliniemi, Janne Sinkkonen, Ilkka Portti, Mikko J Köykkä)
| | |-+  Default AI
:  

« previous thread next thread »
Pages: [1] Reply Print
Author Topic: Default AI  (Read 659 times)
Pontus Lindroos
Offline Offline

Posts: 1143
Date Registered: 03.08.06

Default AI
« on: 29.01.07, 14:25 »

Jälleen on ongelmaa AI-liikenteen asennuksessa. Undecided Nyt tuli semmoinen ongelma että jostain syystä niin Defu AI tuli minun ensimmäisen manuaalisen AI asennuksen jäljiltä takaisin? Olen nimennyt  traffic030528.bgl:n traffic030528.bak:ksi, niin miksi ihmeessä Defu AI liikenteet voi tulla takaisin vaikka olen poistanut ne? Huh Ratkaisua etsitään.....

//P.L

HJK & Tottenham Hotspur
My Computer: AMD Athlon II X2 240 2.8 GHz - 4GB RAM - ATI Radeon HD 4350 - Windows Vista Home Premium 64bit -- Parempi vielä harkinnassa..
Antton Rintala
Offline Offline

Posts: 2695
Date Registered: 14.12.05

Re: Default AI
« Reply #1 on: 29.01.07, 14:36 »

muistaakseni PAI on tehnyt default AI installereita/removereita...
Pontus Lindroos
Offline Offline

Posts: 1143
Date Registered: 03.08.06

Re: Default AI
« Reply #2 on: 29.01.07, 14:55 »

Vaikka poistin nämä tiedostot niin vieläkin on noita Microsoftin Wanna-Be yhtiöt jäljellä. Huh Pitääkö vielä kokeilla PAI:n removerilla.... Undecided

//P.L

HJK & Tottenham Hotspur
My Computer: AMD Athlon II X2 240 2.8 GHz - 4GB RAM - ATI Radeon HD 4350 - Windows Vista Home Premium 64bit -- Parempi vielä harkinnassa..
Keinkai
Former member
Re: Default AI
« Reply #3 on: 29.01.07, 18:08 »

Minä vaan poistin defu koneet aircraft kansiosta.
Pontus Lindroos
Offline Offline

Posts: 1143
Date Registered: 03.08.06

Re: Default AI
« Reply #4 on: 30.01.07, 13:39 »

Minä vaan poistin defu koneet aircraft kansiosta.
Njoo kyllähän sekin toimii mutta silloin kaikki koneet menee ei vaan AI-koneet, vaikka en lennä Defukoneilla enää.

No, nyt on ainakin korjattu, PAI:n removerilla toimii. thmbup

//P.L

HJK & Tottenham Hotspur
My Computer: AMD Athlon II X2 240 2.8 GHz - 4GB RAM - ATI Radeon HD 4350 - Windows Vista Home Premium 64bit -- Parempi vielä harkinnassa..
Flanker
Former member
Re: Default AI
« Reply #5 on: 12.03.07, 19:57 »

Sori, että nostan vanhan aiheen takasin, mutta tuli mieleen että kuuluuko removerin jälkeen kentällä norkoilla noita wnb-yhtiöitä?
Pontus Lindroos
Offline Offline

Posts: 1143
Date Registered: 03.08.06

Re: Default AI
« Reply #6 on: 13.03.07, 14:45 »

Sori, että nostan vanhan aiheen takasin, mutta tuli mieleen että kuuluuko removerin jälkeen kentällä norkoilla noita wnb-yhtiöitä?
Ei kyllä kuuluisi olla. Huh

//P.L

HJK & Tottenham Hotspur
My Computer: AMD Athlon II X2 240 2.8 GHz - 4GB RAM - ATI Radeon HD 4350 - Windows Vista Home Premium 64bit -- Parempi vielä harkinnassa..
Flanker
Former member
Re: Default AI
« Reply #7 on: 13.03.07, 15:41 »

Sitten en saa sitä AI:ta pois edes removerilla. Jos muuttaa traffic030528.bgl:n traffic030528.bak:ksi katooko multa kaikki defut myös lennettävien listasta?
Pontus Lindroos
Offline Offline

Posts: 1143
Date Registered: 03.08.06

Re: Default AI
« Reply #8 on: 13.03.07, 15:45 »

Sitten en saa sitä AI:ta pois edes removerilla. Jos muuttaa traffic030528.bgl:n traffic030528.bak:ksi katooko multa kaikki defut myös lennettävien listasta?
Ei, silloin poistat vain ja ainoastaan AI-liikenteet. Smiley

//P.L

HJK & Tottenham Hotspur
My Computer: AMD Athlon II X2 240 2.8 GHz - 4GB RAM - ATI Radeon HD 4350 - Windows Vista Home Premium 64bit -- Parempi vielä harkinnassa..
Pages: [1] Reply Print 
« previous thread next thread »
Jump to:  

1