Quality Wingsiltä 757

<< < (25/29) > >>

zetair:
Quote

Valmista tuli 

Ladatkoon kuka haluaa tuolta:
kliks

zetair:
Quote

Kyllä toimii, ja jos haluaa (kuten Finnairin aikaisemmassa versiossa) lentää Main HD + VC -paneeleilla, niin seuraavat rivit tulee muuttaa muotoon:

model = PWWL_VC
panel = mainHD_VC

Kiitokset Mikolle


Ööh, siis repaint managerillahan valitaan käytettävä paneeli / paneelit, jos kone on asennettu repaint managerilla. Nythän näin ei olekkaan vaan paintti on asennettu käsin. Näin ollen sitä ei löydy repaint managerista. Kaikki pelittää siihen saakka, kun alkaa lastaamaan konetta Finnair [winglets] tai Finnair VC [winglets] repaint managerilla. Jos näin tekee, niin koko paintti (joulu special) katoaa aircraft.cfg:stä Mikähän taika tässä oikein on?

Pitäisikö Mikon tehdä asennuspaketti, jolla koneen maalauksen saisi asennettua repaint managerilla, ja sitä kautta myös toimimaan oikein? Nyt ei oikein itselläni raksuta, joten pyydän apua teiltä, jotka osaavat ongelman ratkaista

erese:
SP3 julkaistu  http://qwsim.flight1.net/forums/ultimate-757-service-pack-3-released_topic3390.html

mato zxc:
Eipä nyt häppönen päivitys ollut. Olisi edes kilot ottanut yläpaneeliin näkyviin... Nyt täytyy painotella todella että tämä tai antiikkinen mutta erittäin hyvä laitos LVD 757:kan käyttöön/korvaamiseen.

B-7-5-7:
Kyllä minä vannon edelleen LDS:n nimiin

Navigation

Up one level

Next page

Previous page