FSnordic.net
Home Help Rules Login Register
Welcome, Guest. Please login or register.
23.09.17, 07:39

Login with username, password and session length
+  FSnordic.net Forums
|-+  Finnish Discussion / Lentosimulaattorit
| |-+  Yleinen simulaattorikeskustelu (Moderators: Juha Kalli, Mikko Maliniemi, Janne Sinkkonen, Ilkka Portti, Mikko J Köykkä)
| | |-+  Quality Wingsiltä 757
:  

« previous thread next thread »
Pages: 1 2 [3] 4 5 ... 8 Reply Print
Author Topic: Quality Wingsiltä 757  (Read 18476 times)
Mikael Leinonen
Offline Offline

Posts: 3890
Date Registered: 19.06.07

Re: Quality Wingsiltä 757
« Reply #40 on: 08.12.09, 18:26 »

Ihan mielenkiinnosta - mitä "pätsejä" QW on julkaissut? Joo, tuo AirSimmer on ilmeisesti täysin beta-luokkaa oleva tekele ja loivasti epäilen, että tuleeko koko advanced-versiota koskaan. Kovaa kädenvääntöä tuosta uppgrade-mahdollisuudesta laugh

QW julkaisi ruudunpäivitystä parantavan pätsin eli uuden version gaugestaan ja tämän lisäksi uuden version Livery Manageristaan..

Itsellä ainakin auttoivat juuri niinkuin pitikin. Päivitystahti on ainakin ripeää, tarttuvat aika hanakasti ongelmiin, toivottavasti pysyy samanlaisena jatkossakin.

Ja mitä Airsimmeriin tulee niin käytin Flight1:sen 30 päivän refund-option ja pyysin rahat takaisin... se siitä
Mikael Leinonen
Offline Offline

Posts: 3890
Date Registered: 19.06.07

Re: Quality Wingsiltä 757
« Reply #41 on: 06.04.10, 05:53 »

Ja nyt pukkasi ulos SP1, parantaa aikalailla  thmbup
Tonih22
Former member
Re: Quality Wingsiltä 757
« Reply #42 on: 06.04.10, 06:40 »

Ja nyt pukkasi ulos SP1, parantaa aikalailla  thmbup
Vielä täytyy kysyä, että onko se FMS yms miten hyvin mallinnettu tuossa. Kieltämättä on kuitenkin kiinnostusta vielä olemassa tätä lisuria kohtaan.
Eli haluan varmaa tietoa hyvästä kokemuksesta ihan täältä foormuilaisilta, että tiedän sijoitanko esim vaikka tänään sen lähes 40€+ tuohon ja heitän suunnitellun legin QW 757, enkä CS757?
Iiro Helminen
Offline Offline

Posts: 965
Date Registered: 04.02.10

Re: Quality Wingsiltä 757
« Reply #43 on: 06.04.10, 09:08 »

Onkos tohon QW minkäänlaista navdataa olemassa?

ASUS P8Z68-V/GEN3 || Core i5 2500K @4,8Ghz || HyperX 1600Mhz 16Gb || ASUS GTX1070 8Gb || Corsair TX650 V2 || Corsair H100i || 120Gb SSD || 1,5 Tb HDD || FD Define R4
Iiro Helminen
Offline Offline

Posts: 965
Date Registered: 04.02.10

Re: Quality Wingsiltä 757
« Reply #44 on: 06.04.10, 10:12 »

Hupsista, kannatais ehkä opetella lukemaan Grin

ASUS P8Z68-V/GEN3 || Core i5 2500K @4,8Ghz || HyperX 1600Mhz 16Gb || ASUS GTX1070 8Gb || Corsair TX650 V2 || Corsair H100i || 120Gb SSD || 1,5 Tb HDD || FD Define R4
Mikael Leinonen
Offline Offline

Posts: 3890
Date Registered: 19.06.07

Re: Quality Wingsiltä 757
« Reply #45 on: 06.04.10, 17:28 »

Vielä täytyy kysyä, että onko se FMS yms miten hyvin mallinnettu tuossa. Kieltämättä on kuitenkin kiinnostusta vielä olemassa tätä lisuria kohtaan.
Eli haluan varmaa tietoa hyvästä kokemuksesta ihan täältä foormuilaisilta, että tiedän sijoitanko esim vaikka tänään sen lähes 40€+ tuohon ja heitän suunnitellun legin QW 757, enkä CS757?

No ei aivan kaikkia FMC:n nappuloita/toimintoja ole mallinnettu. Mitä muihin ominaisuuksiin tulee niin aika hyvinhän tuo pitää sisällään yhtä ja toista. SP1 tuo mukanaan vielä lisää toimintoja vaikkakin tekijät ilmaisivat selvästi sen etteivät aio tehdä lisäosasta mitään LDS:n kaltaista....

Kannattaa ladata manuaali tuolta valmistajan kotisivulta, sieltä löytyvät tarkemmat tiedot  thmbup

Jari Nevasalo
Offline Offline

Posts: 1266
Date Registered: 08.09.07

Re: Quality Wingsiltä 757
« Reply #46 on: 06.04.10, 17:32 »

Ja nyt pukkasi ulos SP1, parantaa aikalailla  thmbup

Joo, paitisi että livery/loadmanager meni mykäksi:

Tämän sanoman lopussa on tietoja siitä, kuinka voit
ottaa käyttöön JIT-virheenkorjauksen tämän valintaikkunan sijasta.

************** Poikkeuksen teksti **************
System.ArgumentNullException: Arvo ei voi olla Null.
Parametrin nimi: path1
   kohteessa System.IO.Path.Combine(String path1, String path2)
   kohteessa QW757RepaintManager.Form1.PopulateList()
   kohteessa QW757RepaintManager.Form1.Form1_Load(Object sender, EventArgs e)
   kohteessa System.Windows.Forms.Form.OnLoad(EventArgs e)
   kohteessa System.Windows.Forms.Form.OnCreateControl()
   kohteessa System.Windows.Forms.Control.CreateControl(Boolean fIgnoreVisible)
   kohteessa System.Windows.Forms.Control.CreateControl()
   kohteessa System.Windows.Forms.Control.WmShowWindow(Message& m)
   kohteessa System.Windows.Forms.Control.WndProc(Message& m)
   kohteessa System.Windows.Forms.ScrollableControl.WndProc(Message& m)
   kohteessa System.Windows.Forms.ContainerControl.WndProc(Message& m)
   kohteessa System.Windows.Forms.Form.WmShowWindow(Message& m)
   kohteessa System.Windows.Forms.Form.WndProc(Message& m)
   kohteessa System.Windows.Forms.Control.ControlNativeWindow.OnMessage(Message& m)
   kohteessa System.Windows.Forms.Control.ControlNativeWindow.WndProc(Message& m)
   kohteessa System.Windows.Forms.NativeWindow.Callback(IntPtr hWnd, Int32 msg, IntPtr wparam, IntPtr lparam)


************** Ladatut kokoonpanot **************
mscorlib
    Kokoonpanon versio: 2.0.0.0
    Win32-versio: 2.0.50727.4200 (NetFxQFE.050727-4200)
    Koodikanta: file:///C:/Windows/Microsoft.NET/Framework/v2.0.50727/mscorlib.dll
----------------------------------------
QW757RepaintManager
    Kokoonpanon versio: 1.5.0.0
    Win32-versio: 1.5.0.0
    Koodikanta: file:///D:/Pelit/Simulaattori/Qualitywings/LiveryManager/QW757RepaintManager.exe
----------------------------------------
System.Windows.Forms
    Kokoonpanon versio: 2.0.0.0
    Win32-versio: 2.0.50727.4016 (NetFxQFE.050727-4000)
    Koodikanta: file:///C:/Windows/assembly/GAC_MSIL/System.Windows.Forms/2.0.0.0__b77a5c561934e089/System.Windows.Forms.dll
----------------------------------------
System
    Kokoonpanon versio: 2.0.0.0
    Win32-versio: 2.0.50727.4016 (NetFxQFE.050727-4000)
    Koodikanta: file:///C:/Windows/assembly/GAC_MSIL/System/2.0.0.0__b77a5c561934e089/System.dll
----------------------------------------
System.Drawing
    Kokoonpanon versio: 2.0.0.0
    Win32-versio: 2.0.50727.4016 (NetFxQFE.050727-4000)
    Koodikanta: file:///C:/Windows/assembly/GAC_MSIL/System.Drawing/2.0.0.0__b03f5f7f11d50a3a/System.Drawing.dll
----------------------------------------
mscorlib.resources
    Kokoonpanon versio: 2.0.0.0
    Win32-versio: 2.0.50727.4200 (NetFxQFE.050727-4200)
    Koodikanta: file:///C:/Windows/Microsoft.NET/Framework/v2.0.50727/mscorlib.dll
----------------------------------------
System.Windows.Forms.resources
    Kokoonpanon versio: 2.0.0.0
    Win32-versio: 2.0.50727.4016 (NetFxQFE.050727-4000)
    Koodikanta: file:///C:/Windows/assembly/GAC_MSIL/System.Windows.Forms.resources/2.0.0.0_fi_b77a5c561934e089/System.Windows.Forms.resources.dll
----------------------------------------

************** JIT-virheenkorjaus **************
JIT-virheenkorjauksen käyttöönotto edellyttää, että tämän
sovelluksen tai koneen kokoonpanon määritystiedostossa (Machine.config)
on jitDebugging-määritys system.windows.forms-osassa.
Virheenkorjaus on myös oltava käytössä sovellusta
käännettäessä.

Esimerkiksi:

<configuration>
    <system.windows.forms jitDebugging="true" />
</configuration>

Kun JIT-virheenkorjaus on käytössä, käsittelemättömät poikkeukset
lähetetään koneessa rekisteröityyn JIT-virheenkorjaustoimintoon
eikä niitä käsitellä tässä valintaikkunassa.

ja sitten kun painaa jatka niin esissä on blanco manager jolla ei voi tehdä mitään.

Simu fsx ja uudelleen on yritetty asentaa muutaman kerran..

jari

Intel Core i7-3770K  3,5 GHZ|GForce GTX680| 32GB 1866 MHz Corsair DDR3| 2 X 128GB SSD| Seagate 7200 2 TB|W7 64 Pro |FSX
Tonih22
Former member
Re: Quality Wingsiltä 757
« Reply #47 on: 06.04.10, 17:39 »

Tuo kyllä haiskahtaa NET Framework ongelmista pitkälti, olethan asentanut vaadittavat versiot/Service Packit niille jne NET Frameworkista?
ALind
Former member
Re: Quality Wingsiltä 757
« Reply #48 on: 06.04.10, 17:40 »

Joo, paitisi että livery/loadmanager meni mykäksi:


Jos käytät Win seiskaa, niin varmista, että ajat ohjelmaa järjestelmänvalvojana. (kuvake --> oikea klik ja sieltä ominaisuuksista raksi ruutuun)

Muutoin ota yhteys esim. Qualitywingsin foorumeilla valmistajaan.
Mikael Leinonen
Offline Offline

Posts: 3890
Date Registered: 19.06.07

Re: Quality Wingsiltä 757
« Reply #49 on: 06.04.10, 18:00 »

No, eiköhän ne QW:n tyypit keksivät tuohon livery manageriin patchin aika nopeasti, varmasti työn alla jo  Smiley

Koskee sitten näemmä vain FSX:n käyttäjiä. Ensiapuna on ladata livery manager 1.4 seuraavasta linkistä

http://forum.qwsim.com/viewtopic.php?f=23&t=1334&start=30

ja asentaa liveryt sen avulla  thmbup
« Last Edit: 06.04.10, 18:23 by Mikael Leinonen »
Mikael Leinonen
Offline Offline

Posts: 3890
Date Registered: 19.06.07

Re: Quality Wingsiltä 757
« Reply #50 on: 07.04.10, 04:29 »

Ja näin on tämä livery manager probleema ratkaistu  Grin

http://forum.qwsim.com/viewtopic.php?f=23&t=1391
Jari Nevasalo
Offline Offline

Posts: 1266
Date Registered: 08.09.07

Re: Quality Wingsiltä 757
« Reply #51 on: 07.04.10, 14:00 »

 Cool

Jep, toimii

jari

Intel Core i7-3770K  3,5 GHZ|GForce GTX680| 32GB 1866 MHz Corsair DDR3| 2 X 128GB SSD| Seagate 7200 2 TB|W7 64 Pro |FSX
Tonih22
Former member
Re: Quality Wingsiltä 757
« Reply #52 on: 23.04.10, 09:31 »

Mikäs tuossa on nyt homman nimi, kun yleensä ennen motien käynnistystä, kytken APU:n päälle ja kun olen syöttänyt reitit yms yleiset hommat, ja alan käynnistämään moottoreita, niin ainakin muilla koneilla olen moottorien käynnistyttyä yleensä APU.n pois päältä, nyt jos otan tuossa moottorien ollessa käynnissä APU:n pois päältä niin menee ruudut pimeäksi, ja lennotkin näyttäisi joutuvan tekevän tällä tavalla että APU on päällä, eikös motien pitäisi tuottaa virtaa siten että APU:a ei tartte pitää päällä lennon aikana? Vai  mitä olen käsittänyt väärin?? Kyse siis juur QW 757
Tonih22
Former member
Re: Quality Wingsiltä 757
« Reply #53 on: 23.04.10, 09:34 »

Onhan koneen omat virtalaitteet (generaattorit yms) kytketty ennen APU:n sammuttamista?
Jup, samalla kaavalla on tullut laitettua hommat kuten LDS 767 kanssa, ja siinä ne hommat on toiminut.
Toinen homma on Airspeed, kun tuo ADI näyttää ihan toista nopeutta mitä tuo Viisarimittari Smiley
Muutenkin ihan ihmeellisesti käyttäytyy tuo kone tuossa ilmassa, ikävää sinällään että joudun ruuvaamaan SPD kohtaan 300knotsia jotta kone nousee siedettävässä kulmassa, vaikka nousukulmakin on määritetty vain 1800ft/min eli kuseeko nyt omat hommat vai koneen ominaisuudet. Tänään ostin tuon konen ja ikäväkseen joutuu jo alkuun pettymään.
Tonih22
Former member
Re: Quality Wingsiltä 757
« Reply #54 on: 23.04.10, 09:39 »

Jännältä vaikuttaa Grin

Tietty jos vielä voit laittaa kuvan overheadista siinä tilanteessa kun moottorit ovat käynnissä mutta ennen APU:n sammutusta niin voin tarkastaa vielä
Juu, pitääpä laittaa kohta kuva. Meni nyt tuo KMCO-TXKF eka yritys harjoituksena. Pääsin jonkun matkaa Kennedy Space Centerin yllä merelle, kun lopahti jo into Cheesy
Tonih22
Former member
Re: Quality Wingsiltä 757
« Reply #55 on: 23.04.10, 09:54 »

Tässpä sitä kuvaa olisi, Moottorit on molemmat päällä jne kuten myös APU.

[ attachment removed / expired ]
Mikael Leinonen
Offline Offline

Posts: 3890
Date Registered: 19.06.07

Re: Quality Wingsiltä 757
« Reply #56 on: 23.04.10, 15:14 »

Kaikista epäkohdista vaan ilmoitus sinne QW:n supporttifoorumille niin korjaavat bugit suht pikaseen jos niitä on thmbup

Edit: Taisit saadakin jo apua probleemiin sieltä QW:n foorumilta  Grin
« Last Edit: 23.04.10, 15:46 by Mikael Leinonen »
Mika Virolainen
Offline Offline

Posts: 3358
Date Registered: 18.12.01

Re: Quality Wingsiltä 757
« Reply #57 on: 12.11.10, 16:55 »

Nostetaanpas aihetta!

Hieman on alkanut kiinnostamaan tämä tuote. Minkälainen tilanne päivitysten myötä on tällä hetkellä? Itse käytän FS2004, eli onko tuo raskaampi, kuin PSS+Posky (kellään kokemusta?). Olen alkanut kyllästymään siihen, että Ivaolennoilla Helsinkiin saavuttaessa FS2004 kaatuu lähes aina, ja framet tippuvat ennen kaatumista tasolle 5. Uskoisin ongelman johtuvan vähäisestä RAM-muististani 1gb, muttei sekään selitä sitä miksi ennen toimi paremmin. Jos Vantaalla (kuten eilen oli kaksi konetta platalla), käy juuri noin. Ilman Ivappia framet ovat jopa 43. On mahdollista myös, että nykyinen taulutelkkarin resoluutio 1360x768 tuottaa ongelmia?

Jos jollakulla olisi tarpeettomana 2x1gb ddr 400mhz (kaksi täysin samanlaista, jotta menee dualina) muistia, niin voisin ostaa pois. Liikkeessä hieman liian kallista.

Mutta aiheeseen palatakseni Embarrassed Onko tuo kone päivitysten myötä päässyt lapsenkengistään? Petri "HIFI" Koivisto Grin ainakin näyttää sillä lentelevän, tosin FSX-versiolla. Toimivatko tärkeimmät järjestelmät nykyään paremmin?

T: Mika
« Last Edit: 02.08.12, 16:42 by Mika Virolainen »

ALind
Former member
Re: Quality Wingsiltä 757
« Reply #58 on: 12.11.10, 17:27 »

Ei ole mikään täysin simuloitu mallinnus, mutta pääkohdat toimivat ihan hyvin. Väittäisin, että FS9 versio on kevyempi kuin PSS vastaava, ja päivityksiäkin tulee ihan sopivaan tahtiin (viimeeksi reilu viikko sitten).

Varmasti ainakin sinä pitäisit.  Smiley
Mika Virolainen
Offline Offline

Posts: 3358
Date Registered: 18.12.01

Re: Quality Wingsiltä 757
« Reply #59 on: 12.11.10, 17:53 »

Eli harkintaan menee... Lisää kommentteja silti kaipaan.

T: Mika

Edit: FSX + LDS757 (sitten joskus) on tietysti ykkösvaihtoehto. Taitaa vain käydä niin, että Finnair on jo luopunut 757-koneistaan ennenkun on varaa ostaa tehokkaampi PC. Toivottavasti Wilco siihen mennessä päivittäisi bussinsa toimiviksi Undecided
« Last Edit: 12.11.10, 17:58 by Mika Virolainen »

Pages: 1 2 [3] 4 5 ... 8 Reply Print 
« previous thread next thread »
Jump to:  

1