Lentäjä haku.

<< < (29/31) > >>

Kerosiini:
Nyt kun katsoin uteliaisuuttani (tylsyyttäni, ajan kuluksi) VFIN:in kotisivuja, ja huomasin ihanan yllätyksen. Vihdoin otetaan FSX:n puolelle myös ihmisiä! Oudosti rupes kuolavalumaan ja menin ihan rennoksi.  Eli, nyt kiinnostaisi hiukan informoinita, milloin tämä seuraava lentäjähaku on? Tiedän, pari kertaa vuodessa haetaan ja viime syyskuussa oli viime kertainen. Mutta, kiinnostaa mihin aikaan vuodesta tuo lentäjähaku viimeksi oli, jos se antaisi jonkunlaista suuntaa tähän asiaan. Mutta, jos jo joku tietää mihin aikaan tuo on, voi senkin kertoa.

ToniT:
Lentäjälistoja kun katsoo, niin eipä siellä kovin montaa enää koulutuksessa ole. Uskaltaisin veikata siis helmi tai maaliskuuta.

Starchild:
Taas on kaks ja puol kuukautta odotettu PPL:n tuloksia.    Nyt on mennyt PPL koulutuksessa jo ihan luvattoman kauan. Viisi kuukautta, josta runsas kolme on mennyt odotteluun... 

matskupu:
Kova odotus on ollut nyt kuukauden verran päällä että joko se uusi lentäjähaku kohtapuoliin alkaisi..  Alkaa kohta mennä toivo päästä Virtual Finnairin listoille..

Lainaus Virtual Finnairin sivuilta ]
Jokaiseen lentäjäryhmään otetaan kerrallaan noin 20 uutta oppilasta, ja seuraava lentäjäryhmä otetaan vasta kun kaikki edellisen haun oppilaat ovat suorittaneet koulutuksensa ensimmäisen vaiheen. Normaalisti lentäjähakuja pidetään noin 4 kertaa vuodessa.

Noh, ehkä odotus palkitaan 

Starchild:
Quote

Ja muistakaa myös että VF:n henkilökunnalla on elämä myös IRL 

Siihen olen viimeiset kolme kuukautta turvautunut. "Ne on jossain töissä" tai tms.  Alkaa kuitenkin kohta usko pettää. 

Navigation

Up one level

Next page

Previous page