FSnordic.net
Home Help Rules Login Register
Welcome, Guest. Please login or register.
24.10.17, 00:25

Login with username, password and session length
+  FSnordic.net Forums
|-+  Finnish Discussion / Lentosimulaattorit
| |-+  Yleinen simulaattorikeskustelu (Moderators: Juha Kalli, Mikko Maliniemi, Janne Sinkkonen, Ilkka Portti, Mikko J Köykkä)
| | |-+  FS9 onkelmaa.
:  

« previous thread next thread »
Pages: [1] Reply Print
Author Topic: FS9 onkelmaa.  (Read 644 times)
Mikko Suomela
Offline Offline

Posts: 3846
Date Registered: 21.04.06

FS9 onkelmaa.
« on: 11.03.07, 16:54 »

MOI!

Mulla on pikku onkelma tuon näppäimistön kanssa. Nimittäin minulla on vanha FLTsim tiedosto joka on yhtäkuin se, että minulla on moottorit valmiiksi käynnissä. Mutta ei ole! Kun yritän kaikkia keinoja moottorin käyntiin saamiseksi, se ei käynnisty. Mitä voisin tehdä? Samaten pikanäppäimet eivät toimi. Sad

Killerhangar
Otto Nieminen
Offline Offline

Posts: 7596
Date Registered: 06.02.06

Re: FS9 onkelmaa.
« Reply #1 on: 11.03.07, 17:15 »

Väännä mixture vipu ja vaihtoehtoisesti propeller RPM vipu täysille, bensapumppu päälle ja väännä avaimesta niin eiköhän pitäisi käynnistyä  Grin
Mikko Suomela
Offline Offline

Posts: 3846
Date Registered: 21.04.06

Re: FS9 onkelmaa.
« Reply #2 on: 11.03.07, 17:33 »

ei onnaa. Sad

Killerhangar
Nixu
Former member
Re: FS9 onkelmaa.
« Reply #3 on: 11.03.07, 17:36 »

Löpöä tankeissa?
Mikko Suomela
Offline Offline

Posts: 3846
Date Registered: 21.04.06

Re: FS9 onkelmaa.
« Reply #4 on: 11.03.07, 17:37 »

aina taäynnä.

Killerhangar
Pontus Lindroos
Offline Offline

Posts: 1143
Date Registered: 03.08.06

Re: FS9 onkelmaa.
« Reply #5 on: 11.03.07, 17:40 »

aina taäynnä.
No en suosittele että lentelet tankit täynnä petrolia Wink Onkos kyseessä Räpistin vai Jetti?

//P.L

HJK & Tottenham Hotspur
My Computer: AMD Athlon II X2 240 2.8 GHz - 4GB RAM - ATI Radeon HD 4350 - Windows Vista Home Premium 64bit -- Parempi vielä harkinnassa..
Mikko Suomela
Offline Offline

Posts: 3846
Date Registered: 21.04.06

Re: FS9 onkelmaa.
« Reply #6 on: 11.03.07, 17:41 »

ihan mikä vaan kone.

Killerhangar
Mikko J Virtanen
Offline Offline

Posts: 1700
Date Registered: 30.03.06

Re: FS9 onkelmaa.
« Reply #7 on: 11.03.07, 17:53 »

- Polttoainesyöttö on varmasti päällä?
- Pienkoneissa mixture on täysillä?
- Esim cessnassa olet myös kokeillut painaa hiirellä siitä virta-avaimesta?
- Ctrl+e on kokeiltu ja varmistettu assignments valikosta että toiminto tekee sen mitä toivot sen tekevän?

Tietty jos epäilet että tuo FLTsim tiedosto on korruptoitunut tai vioittunut jotenkin, kannattaa ottaa cd-levyltä kyseinen tiedosto ulos ja korvata tämä sillä. Tuolla vinkkejä topicissahan on nuo cd-levyjen sisällöt listattuna.

Mikko Suomela
Offline Offline

Posts: 3846
Date Registered: 21.04.06

Re: FS9 onkelmaa.
« Reply #8 on: 11.03.07, 17:54 »

kaikki toimii niinkuin pitääkin.

Killerhangar
Otto Nieminen
Offline Offline

Posts: 7596
Date Registered: 06.02.06

Re: FS9 onkelmaa.
« Reply #9 on: 12.03.07, 13:47 »

kaikki toimii niinkuin pitääkin.
Eli siis saat koneen käyntiin?  Grin
Mikko Suomela
Offline Offline

Posts: 3846
Date Registered: 21.04.06

Re: FS9 onkelmaa.
« Reply #10 on: 12.03.07, 15:06 »

joo. Haluaisin nyt vastauksen siihen alkuperäiseen kysymykseen. Angry

Killerhangar
Tatu Kantomaa
Patu Cantona
Offline Offline

Posts: 9031
Date Registered: 14.02.02

WWW
Re: FS9 onkelmaa.
« Reply #11 on: 12.03.07, 15:09 »

joo. Haluaisin nyt vastauksen siihen alkuperäiseen kysymykseen. Angry

Jospas nyt otettaisiin ihan rauhallisesti ja alusta koko juttu.... minä ainakin tipahdin kärryiltä enkä tiedä mikä sulla toimii ja mikä ei.

Niin että mikä on ongelmasi? Kuvaile sitä niin hyvin kuin osaat ja käytä samalla enemmän kirjaimia kuin tekstiviestiin mahtuisi.  Smiley

'Don't panic'
Mikko Suomela
Offline Offline

Posts: 3846
Date Registered: 21.04.06

Re: FS9 onkelmaa.
« Reply #12 on: 12.03.07, 15:13 »

Okei. Siis, valitsen koneeksi vaikka DC-3, sitten menen Vantaalle ja moottorit eivät ole käynnissä. Enkä saa näppäinkomentoja toimimaan. Siis painan ctrl+E, eikä toimi. Toivottavasti oli tarpeeksi selkeää.

Killerhangar
Tatu Kantomaa
Patu Cantona
Offline Offline

Posts: 9031
Date Registered: 14.02.02

WWW
Re: FS9 onkelmaa.
« Reply #13 on: 12.03.07, 15:18 »

Jees, OK.

Meneppäs nyt sitten simussa Options -> Controls -> Assignments

Engine Commands ja Engine Autostart ja totea että siellä tosiaan lukee CTRL + E
[ attachment removed ]

'Don't panic'
Mikko Suomela
Offline Offline

Posts: 3846
Date Registered: 21.04.06

Re: FS9 onkelmaa.
« Reply #14 on: 12.03.07, 15:20 »

Näppäimistö ei vastaa edes nuolinäppäimiin.

Killerhangar
Tatu Kantomaa
Patu Cantona
Offline Offline

Posts: 9031
Date Registered: 14.02.02

WWW
Re: FS9 onkelmaa.
« Reply #15 on: 12.03.07, 15:22 »

Näppäimistö ei vastaa edes nuolinäppäimiin.

No mitäs tämä nyt sitten tarkoittaa?
Sitä että simussa et voi käyttää näppistä, mutta Windowsissa näppäimistö toimii?
Assignments menuun pääset hiirellä ja sieltä näet mitä näppäinkomentoja millekin toiminnolle on asetettu.

'Don't panic'
Mikko Suomela
Offline Offline

Posts: 3846
Date Registered: 21.04.06

Re: FS9 onkelmaa.
« Reply #16 on: 12.03.07, 15:23 »

niin. Muuten toimii mutta simussa ei.

Killerhangar
Tatu Kantomaa
Patu Cantona
Offline Offline

Posts: 9031
Date Registered: 14.02.02

WWW
Re: FS9 onkelmaa.
« Reply #17 on: 12.03.07, 15:25 »

niin. Muuten toimii mutta simussa ei.

Jassoo.

Suunnista Windows Explorerilla tällaiseen kansioon: (Tatu kohdassa lukee tietysti jotain muuta sinulla, mutta siis Windows käyttäjänimesi)

C:\Documents and Settings\Tatu\Application Data\Microsoft\FS9

ja etsi tuosta em. kansiosta FS9.cfg tiedosto. Nimeä se vaikka FS9.bak ja käynnistä simu uudelleen. Joudut asettelemaan kaikki asetukset nyt uusiksi mutta tämä resetoi myös näppäinkomennot.

'Don't panic'
Pages: [1] Reply Print 
« previous thread next thread »
Jump to:  

1