FSnordic.net
Home Help Rules Login Register
Welcome, Guest. Please login or register.
22.10.18, 03:40

Login with username, password and session length
+  FSnordic.net Forums
|-+  Finnish Discussion / Lentosimulaattorit
| |-+  Kuvakaappaukset (Moderators: Juha Kalli, Mikko Maliniemi, Janne Sinkkonen, Ilkka Portti, Mikko J Köykkä)
| | |-+  X-PLANE10 + EFHK + Helsinki-maisema
:  

« previous thread next thread »
Pages: [1] Reply Print
Author Topic: X-PLANE10 + EFHK + Helsinki-maisema  (Read 2058 times)
Markus Mäkelä
Offline Offline

Posts: 1020
Date Registered: 05.07.01

X-PLANE10 + EFHK + Helsinki-maisema
« on: 28.05.16, 10:44 »

Tässä muutama kuva aamun laskeutumisesta RWY15:lle.
















A-Flightin EFHK FSX-versio konvertoituna tässä.  Muuten ok, mutta nimenomaan kiitotien pohja ei toimi kuten asfaltti, ja samoin terminaalin putket ei ole ihan kohdillaan.  Onko joku onnistunut konvertoimaan tuon ihan 100% oikein?  Aika hyvät FPS lukemat näinkin kompleksisella maisemalla.
Mika Virolainen
Offline Offline

Posts: 3843
Date Registered: 18.12.01

Re: X-PLANE10 + EFHK + Helsinki-maisema
« Reply #1 on: 31.05.16, 06:30 »

Kiitos! Kivaa nähdä X-plane + EFHK + Airbus.

   
Intel I7 8700K @ 4700Mhz / 16Gb DDR4 3200Mhz / GF GTS 1080/8Gb / Samsung EVO960 500Gb SSD for simulator & addons (Clean install Win10 + P3Dv4.3 + Aes A318/321 + other addons)
Markus Mäkelä
Offline Offline

Posts: 1020
Date Registered: 05.07.01

Re: X-PLANE10 + EFHK + Helsinki-maisema
« Reply #2 on: 06.06.16, 19:48 »

Pari lisää...






Mika Virolainen
Offline Offline

Posts: 3843
Date Registered: 18.12.01

Re: X-PLANE10 + EFHK + Helsinki-maisema
« Reply #3 on: 08.06.16, 07:30 »

Hyvältähän tuo näyttää...

Laita vaan lisää, itseäni kiinnostaa vaikken koskaan ole X-planea livenä nähnytkään, tai ehkäpä juuri siksi. Vielä kun joku kaupallinen toimija tekisi hyvin mallinnetut liikennelentokoneet ja kentät, niin hommaahan voisi alkaa ottamaan käyttöön. En ole seurannut kehitystä tämän osalta, joten voihan olla että on jo tulossakin?

   
Intel I7 8700K @ 4700Mhz / 16Gb DDR4 3200Mhz / GF GTS 1080/8Gb / Samsung EVO960 500Gb SSD for simulator & addons (Clean install Win10 + P3Dv4.3 + Aes A318/321 + other addons)
Pages: [1] Reply Print 
« previous thread next thread »
Jump to:  

1