FSnordic.net
Home Help Rules Login Register
Welcome, Guest. Please login or register.
24.10.17, 11:13

Login with username, password and session length
+  FSnordic.net Forums
|-+  Finnish Discussion / Lentosimulaattorit
| |-+  Yleinen simulaattorikeskustelu (Moderators: Juha Kalli, Mikko Maliniemi, Janne Sinkkonen, Ilkka Portti, Mikko J Köykkä)
| | |-+  Fs9 sammuu...
:  

« previous thread next thread »
Pages: [1] Reply Print
Author Topic: Fs9 sammuu...  (Read 333 times)
Antton Rintala
Offline Offline

Posts: 2695
Date Registered: 14.12.05

Fs9 sammuu...
« on: 14.03.07, 15:04 »

asensin tuon vanhan ja tutun FS2004:n jälleen kerran uudestaan, ja ilmeni heti aika typerä ongelma.. latasin muutamia koneita avsimista
mm. mainion Piaggio P-149(?):n ja muutamia muita... jokaista konetta olen meinannut kokeilla, mutta aina kun avaan simun, valitsen koneen, paikan sään, ja ajan ja klikkaan Fly Now vai mitäs siinä ikinä lukeekaan, simu heittää suoraan työpöydälle ilman mitään virhesanomia...

onko kenelläkään mitään ratkaisua ongelmaan?
Tatu Kantomaa
Patu Cantona
Offline Offline

Posts: 9033
Date Registered: 14.02.02

WWW
Re: Fs9 sammuu...
« Reply #1 on: 14.03.07, 15:05 »

Kaatuuko kaikilla koneilla? Myös default koneilla?

'Don't panic'
Antton Rintala
Offline Offline

Posts: 2695
Date Registered: 14.12.05

Re: Fs9 sammuu...
« Reply #2 on: 14.03.07, 15:09 »

kaikilla addon koneilla + default Cessnalla pääsin kentälle asti, mutta en esim defu Mooneylla.. muita en ole kokeillut
Tatu Kantomaa
Patu Cantona
Offline Offline

Posts: 9033
Date Registered: 14.02.02

WWW
Re: Fs9 sammuu...
« Reply #3 on: 14.03.07, 15:18 »

Hmm... ok. Tämä viittaisi johonkin yleisempään vikaan....

Toimiiko jos valitset jonkun valmiista lennoista, default Seattle tai default Meigs?

EDIT

Jaa.... hetkinen. Eihän mikään noista lisäosista vain jyrännyt jonkun gauge filun päälle? GPS tai vastaava?

'Don't panic'
Antton Rintala
Offline Offline

Posts: 2695
Date Registered: 14.12.05

Re: Fs9 sammuu...
« Reply #4 on: 14.03.07, 15:21 »

ei se ainakaan mitää kysyny oo, ja rasti on kohdassa, kysy ennen ylikirjoittamista tms.

kokeilen tuota lentojuttua

EDIT. joo, kyllä se esim default meigsille pääsee, cessnan GPS:ät ja muut näyttävät normaaleilta..
« Last Edit: 14.03.07, 15:30 by Antton Rintala »
Tatu Kantomaa
Patu Cantona
Offline Offline

Posts: 9033
Date Registered: 14.02.02

WWW
Re: Fs9 sammuu...
« Reply #5 on: 14.03.07, 15:31 »

EDIT. joo, kyllä se esim default meigsille pääsee, cessnan GPS:ät ja muut näyttävät normaaleilta..

Joopa joo... en minä kyllä osaa sanoa.

Päivitä nyt alkuun kuitenkin simu versioon 9.1 jos et ole niin jo tehnyt, sekin voi auttaa jos vika on default maisemassa.


'Don't panic'
Antton Rintala
Offline Offline

Posts: 2695
Date Registered: 14.12.05

Re: Fs9 sammuu...
« Reply #6 on: 14.03.07, 15:51 »

joo nyt toimii thmbup kiitos sulle Tatu!
Aki Salmela
Offline Offline

Posts: 863
Date Registered: 04.10.06

Re: Fs9 sammuu...
« Reply #7 on: 14.03.07, 16:09 »

Kannattaisi myös imuroida pölyt pois tietokoneen sisältä, hiljentää kummasti. Itseltäni löytyi muutaman kuukauden siivousvälin jälkeen muhkea kasa pölyä koneen sisältä laugh Muista varoa staattista sähköä
Pages: [1] Reply Print 
« previous thread next thread »
Jump to:  

1