FSnordic.net
Home Help Rules Login Register
Welcome, Guest. Please login or register.
24.04.18, 10:42

Login with username, password and session length
+  FSnordic.net Forums
|-+  Finnish Discussion / Lentosimulaattorit
| |-+  FSNSquad (Moderators: Jari Varje, Harri Lonnqvist)
| | |-+  FSNS junnu siipi
:  

« previous thread next thread »
Pages: 1 [2] Reply Print
Author Topic: FSNS junnu siipi  (Read 9927 times)
Bumerangi
Former member
Re: FSNS junnu siipi
« Reply #20 on: 25.07.07, 14:32 »

Jep Pihi!  Grin LeLv17 porukan uusimmat pilotit tulivat ekoihin AW peleihinsä rupesivat höpöttämään juuri näistä koneiden ominaisuuksista esim. 7.7mm KK ei pure tankkeihin (Hurricane tai joku muu kone) kun toiset tarkoittivat että hurrit pommittaa tankkeja.

Onhan ne kiinnostavaa ja kaikki niistä tietää, mutta lennon aikana niitä jaksaisi oikein kuunnella. Tämän jälkeen mainitsinkin henkilöille että "Take it easy" Cheesy ja tämän jälkeen kaikki sujui normaalisti, mutta nämä "ylikierrokset" johtuvat siitä että nuorempia yleensä jännittää tulla mukaan vanhohkojen vai pitäisikö sanoa että kaikki lentäjät ovat aina nuoria tai että jokainen on sen ikäinen kun itsensä tuntee... kanssa.

PS. Herkkähermoisille... kannattaa varmaan ilmoittaa radioissa jos ei halua (tietynlaista keskustelua jne.) esim. saattaa siellä kuulua juttuja vastakkaisista sukupuolista sekä puhetta olueista...  thmbup ei mitään minulla kyseisiä asioita vastaan.

Pihille sen verran kun ollaan tunnettu... varmaan 2 vuotta ja valitettavasti ei olla tavattu kertaakaan (luultavasti), lennellään jatkossakin... olipas muuten mukava tulla tuttuun porukkaan vuoden tauon jälkeen...

PS X2. Cheesy Ei kai kukaan ollut Tikkakoskella ilmailumuseossa Lauantaina 21.7 noin kello 12-14 kun paljon oli porukkaa puhumassa mersusta ja ajattelin jos ketään oli täältä siellä.
Mikko Suomela
Offline Offline

Posts: 3846
Date Registered: 21.04.06

Re: FSNS junnu siipi
« Reply #21 on: 25.07.07, 15:45 »

PT-Erkki ja kumppanit kertoivat aina ennen lentoaa koneen ominaisuuksista joita oli kiva kuunnella sillä ilman niitä en olisi varmaan onnistunut pudottamaan yhtäkään konetta.

Killerhangar
Bumerangi
Former member
Re: FSNS junnu siipi
« Reply #22 on: 25.07.07, 16:16 »

Tottakai tiedot miten ja millä ammutaan mitäkin on kiinnostavia, mutta en tarkoittanut niitä... Erkki on neuvonut minullekkin miten spitillä ammutaan... ei ammuta kaikilla aseilla, pelkästään tykeillä tai KK koska potkii liikaa mikä on totta.
Pages: 1 [2] Reply Print 
« previous thread next thread »
Jump to:  

1