FSX Airbus A321 Finnairin tekstuuri ongelma

(1/5) > >>

Jamo:
Olen tässä väsäillyt tuota Finnairin tekstuuria tuolle oletuskoneelle A321, mutta en saa muutamaa tekstuurin paikkaa sovitettua paikoilleen.
Kuva: http://koti.welho.com/jstenval/FSX/Airbus_A321_Finnair.jpg

Kuten tarkkasilmäisemmät huomaavat, on peräsimen sivuttaisvakaimen tekstuurin kanssa sovittamis ongelmia. Sivuttaisvakaimen tekstuuri on leikattu suoraan peräsimen tekstuurista, mutta tuntuu olevan liian suuri.

Sama juttu, vaikkakin hieman pienempi ja huonommin näkyvä ongelma, kohdassa jossa lukee FINNAIR koneen kyljessä, kirjaimet IR jotka on ovessa erillisenä tekstuurina. Ei vain asetu paikoilleen vaikka kuinka nysvää...

Tekstuuri file: http://koti.welho.com/jstenval/FSX/A321_1_T.jpg

Olen käyttänyt Photoshoppia tuon tekstuurin tekoon. Omistan FSX Deluxe version,  onko siinä SDK-kitissä mitään prokkista joka voisi helpottaa työtä?
Kaiken maailman teksuurien teko-oppaita olen kahlannut läpi, eikä niissä ole ollut juttua vastaavasta ongelmasta. Mahtaako kyseessä olla FSX "ominaisuus"? 


Terveisin:  Jarmo


Edit:
Tekstuuri paketti on valmis ja se löytyy täältä: http://files.fsnordic.net/?download=2111

mmniemi:
Quote

Mahtaako kyseessä olla FSX "ominaisuus"? 


Ei, vaan kyseisen modelin ominaisuus. Eli toi peräsimen tekstuuri on ilmeisesti vähän hassusti mapattu. Eipä tuohon muuta lääkettä taida olla, kuin että sun tarvii tuo peräsimessä oleva F:n sakara sovittaa alemmas kyseisellä tekstuuripalasella. Ja voi olla, että sitä joudut myös litistämään, tai venyttämään. Mutta kyllä sen siitä kohdalleen saa, kun jaksaa nysvätä Mutta älä koske tuohon vaaleaan kaareen, sillä sehän näyttää olevan kohdallaan...

OPe:
Itse en tehnyt tekstuureja FS-sarjan koneisiin, mutta IL2:teen kylläkin.

Joskus kun joutuu säätämään, niin käytän eri värejä kohdistamiseen. Eli teen tasalevyisiä väripalkkeja tai ruutuja tilanteen mukaan. Kuvassa raaka esimerkki siitä mitä ajan takaa.

[ Attachment not found - or removed ]

Jamo:
Quote

Eipä tuohon muuta lääkettä taida olla, kuin että sun tarvii tuo peräsimessä oleva F:n sakara sovittaa alemmas kyseisellä tekstuuripalasella. Ja voi olla, että sitä joudut myös litistämään, tai venyttämään.


Totta, eipä kai sitä tarvi kuin noita sakaroita siirtää ja sovittaa. Itse taisin ajatella liian monimutkaisesti tuota asiaa, että koko tekstuuri pitää saada sellaisenaan oikeaan kohtaan.

Kiitokset vinkeistä ja neuvoista! 

T: Jarmo

Jamo:
Se on moro taas! 

Nyt olen saanut nuo tekstuurit oikeille paikoilleen. 

Kuva 1: http://koti.welho.com/jstenval/fsx/a321_finnair_1.jpg
Kuva 2: http://koti.welho.com/jstenval/fsx/a321_finnair_2.jpg
Kuva 3: http://koti.welho.com/jstenval/fsx/a321_finnair_3.jpg
Kuva 4: http://koti.welho.com/jstenval/fsx/a321_finnair_4.jpg

"Blondille", eli rungolle pitäisi vielä saada valkaisukäsittely, à la vetyperoksidi.  Miten tuo mahtaa oikein Photoshopilla onnistua, vai onko koneen runko jo tarpeeksi valkoinen?

Kehtaako tämmöistä tekelettä edes laittaa yleiseen jakeluun???


T:  Jarmo

Navigation

Up one level

Next page