UFO-havaintoja?

<< < (29/80) > >>

tornadof36:
 

Uuups

Jukka

Ilkka:
Lisää UFO-tarinaa, mihinkäs ne loppuisivat 

http://www.smh.com.au/news/unusual-tales/i-touched-a-ufo-exair-force-pilot/2007/11/13/1194766648633.html

Ilkka:
.. ja se, että UFO-jutut kiinnostavat mediaa ja lukijoita, käy ilmi BBC:n uutisesta ja siinä mainituista linkeistä muihin uutislähteisiin:

http://news.bbc.co.uk/2/hi/americas/7091922.stm

Ilkka:
Englannin kansallisarkisto on julkaissut suuren määrän viranomaisten laatimia kansalaisten UFO-havaintoja koskevia raportteja:

http://news.bbc.co.uk/2/hi/uk_news/7398108.stm

Aineistoon voi tutustua itse täällä:

https://www.nationalarchives.gov.uk/ufos

Pdf-failien latautuminen kestää pitkään, eikä siellä kuitenkaan ole juuri muuta kuin täytettyjä raporttikaavakkeita, missä havaintoja kuvaillaan kirjallisesti - nimet ja osoitteet ylipyyhittyinä - mutta paljon niitä raportteja on, ja mitä itse katsoin, niin havaintoja tehneiden joukossa on myös liikennelentäjiä sekä lennonjohtajia ja RAF:n työntekijöitä.

Esa:
Sehän on ihan luonnollista, että työnsä puolesta taivasta tarkkailevat kokevat nähneensä taivaalla jotain kummallista useammin kuin joku kerran päivässä ylös vilkaiseva pulliainen. Sinänsä lentäjän tai lennonjohtajan ammatti ei luultavasti tee mainittavasti enemmän tai vähemmän alttiiksi ufouskomuksille, siinä vaan todennäköisemmin havaitsee jotain, minkä voi halutessaan tulkita tuohon uskomusgenreen kuuluvaksi ilmiöksi.

Navigation

Up one level

Next page

Previous page