UFO-havaintoja?

<< < (53/80) > >>

Wanhis:
                                                                  Mistä näissä Ufojen vierailussa oikein on kysymys?

Jotta asian voisi ymmärtää, niin tässä ensin pieni pätkä maa-planeetan ja ihmiskunnan historiaa:

Kauan sitten . . mutta ei niin kaun mitä yleensä luullaan, maa oli autio ja tyhjä ihmisrodun edustajista. Avaruus kyllä kuhisi mitä moninaisinta elämää mutta elämälle otolliselta maa-planeettalta puuttui vielä älylliset asukkaat.

Ihmisrotu oli kyllä jo levittäytynyt ympäri galaksia. Oli todella paljon erilaisia planeettoja joilla asui ihmisiä. Joillakin planeetoilla oli vain "mustia" ihmisiä ja oli planeettoja joilla asusti "vaaleita" ihmisiä. Kaikilla oli hieman erilainen ulkonäkö ja tavat. Mustat ihmiset asuivat kuumemmilla planeetoilla kuin valkoiset. Oli myös ihmisiä jotka asuivat hyvin kylmillä planeetoilla.

Maa oli sikäli mielenkiintoinen planeetta, että siellä oli hyvin vaihteleva ilmasto, oli kylmiä ja kuumia alueita jne. Aivan ilmeisesti siellä olisi useimpien ihmisrodun edustajien hyvä asua. Eikä aikaakaan, kun jo tehtiin päätöksiä istuttaa maa-planeetalle eri rotuisia ihmisiä sitä asuttamaan. Tarkoitus oli katsoa kuinka he tulevat toimeen keskenään ja kuinka yhteiselämä planeetalla alkaa sujumaan.

Operaatiolla oli toki johtaja, voit kutsua häntä vaikkapa Jumalaksi tai kaiken luojaksi tai vaikka vain pomoksi.

Aiemmin maahan oli jo istutettu (luotu) mitä moninaisin eläin ja kasvikunta joka näytti olevan kaikin puolin hyvässä hapessa ja melko hyvin tasapainossa.
Puuttui vain ihmisrodun edustajat. Vapaaehtoisista maahan lähtijöistä ei ollut pulaa ja hyvin nopeasti saatiin kerättyä eri planeetoilta kustakin rodusta hyviä lajinsa edustajia, jotka sitten kuljetettiin maahan. Kukin rotu sijoitettiin sille parhaaksi sopivalle alueelle.

Avaruudessa oli mm. planeetta jolla oli vain puhdasrotuisia Ruotsalaisia. Heidän edustajiaan sijoitettiin pohjoiselle aluelle. Kuumille alueille sijoitettiin "mustia" ihmisiä kutakin lajiensa mukaan jne. Jokaisella rodulla oli oma "paikallisjohtaja" joka huolehti ihmisten siirroista maahan ja auttoi oman ryhmänsä/rotunsa alkuun. Tätä johtajaa kunnioitettiin ja hänen lähtöjä ja saapumisia maahan seurattiin ja kirjattiin tarkasti ylös. Johtajat olivat odotettuja vieraita jokaisen ryhmän keskuudessa ja oli itsestään selvää tuhansien vuosien ajan, että koko avaruus on asuttu ja matkat galaksissa planeetalta toiselle ovat mahdollisia.

Maahan siirretyillä ihmisillä ei ollut mukanaan huipputeknologiaa eikä sen tuottamiseen tarvittavaa teollisuutta, vaan kaikki ikäänkuin aloitettiin alusta. Nämä ihmiset olivat valinneet tälläisen tien ja olivat siihen hyvin tyytyväisiä. Oltiinhan ikäänkuin paratiisissa.
Kunkin ihmisrotu-ryhmän johtajat kävivät säännöllisin väliajoin maassa kysymässä kuulumiset ja katsomassa voiko rotu hyvin ja onko se päässyt lisääntymään menestyksekkäästi.
Oli tietyt paikat, joihin johtajat tulivat avaruus-aluksella ja jonne myös kansa kokoontui häntä katsomaan ja tuli muutenkin näytille.
Paikalle rakennettiin ilmasta helposti löydettävät isommat maamerkit, joiden rakentamisessa käytettiin apuna aluksisien mukanaan tuomaaa huipputeknologiaa.

Kaikki meni hyvin ja hyvässä järjestyksessä, niin maassa kuin muuallakin galaksissa, kunnes . . . . jätän nyt kertomatta pitkän pätkän, ettei tämä sepustus paisuisi aivan hurjaksi mutta lyhyest: Tapahtui paljon ikäviä asioita joiden lopputulos oli se, että maa-planeetta on nykyään asetettu poikkeustilaan, eikä se ole aktiivisessa yhteydessä galaksin muihin planeettoihin.
Nykytilanne on se, että ihmiskuntaa kyllä tarkkaillaan mutta heidän asioihinsa ei puututa. Miksi ei puututa? Eikö olisi parempi kerätä eripurainen porukka pois ja viedä takaisin omille planeetoilleen?
Näin ei kuitenkaan toistaiseksi tehdä, koska tilanne on se että nykyinen ihmisrotu on jo niin vieraantunut galaksin planeettojen kesken vallitsevasta moraalista ja järjestyksestä, että on viisaampaa yrittää ikäänkuin "jalostaa" maan asukkeja kelvollisiksi yhteistyöhön.
Maassahan on sikäli poikkeuksellinen tilanne, että täällä ihmisille tuli tarjolle myös ns. "Paha" vaihtoehto, joka saikin yllättävän suuren ja pelottavan laajan suosion. Tätä "Paha" vaihtoehtoa ei suinkaan ole tarjolla muualla, vaan se on yksin maa-planeetan erikoisuus. On päivänselvää, että maan asukkien suhteen on oltava hyvin varovaisia mitä tulee yhteydenpitoon heidän kanssaan.

moosefouga:
Kyllä, kyllä. Nyt Jari laitoit aika "pahan". Tuntuu kuin olisit väittelemässä Darvinismin ja luomiskertomuksen uusiksi. Ufot kiehtovat meitä kaikkia, tai ainakin heitä joilla on mielikuvitusta. Pelkästään se, ettei tähän ole vastattu nopeammin, osoittaa sen, että annoit enemmän kuin ajattelemisen aihetta. Molekyylibiologia ei sittenkään ole ufomaisen yksinkertaista. Evoluutio on, mielenkiintoista kuin tämäkin, vitsipalstalta,lukemaani herkkua. Kumpi oli ensin, muna vai kana jne… Nauratti aidosti. Aikoinaan olisin halunnut hyväksyttää sanan "oveluutio" kielenhuoltolautakunnan opastuksella. Se ei ollut sopiva sana, koska evoluutiota ja ovulaatiota ei saa sotkea keskenään kielessämme. Täällä Karjalassa ei vielä pahankaan karkotuksen takia polteta kokkoja. Vellikelloja silloin tällöin paukutellaan, karhujen vuoksi. Kokkoterveisiä Vaasan suunnalle, se noitajuttukin oli tosi hyvä. Kuten sanottu, minulle uusi. Kiitos Jarille.

Wanhis:
Mars planeetalta on löytynyt rakennus tai rakennusryhmä? Eli Marsissa on käyty jo ajat sitten, kenties aktiivista toimintaa löytyy nykyäänkin?

http://www.youtube.com/watch?v=sTJt0LJZG2k

Edit:  Pitipä käydä oikein itsekin katsomassa ja kuvaamassa samassa paikassa. Todellakin, siellähän ne ovat. Eri kokoisa taloja tai mitälie varastoja.
Yksi näyttäisi olevan hieman korkeampi, liekö oikein kerrostalo?
 

[ Attachment not found - or removed ]

kopernikus:
Ainiin... tuolta allaolevasta linkistä löytyy Stephen Bassettin haastatteluja. Bassett on jo monia vuosia yrittänyt saada USAn hallitusta luopumaan UFO-asioiden salailusta, eli yrittänyt murtaa ns. "truth embargo". Itse olen pitänyt herran haastatteluista/luennoista.

http://www.vimeo.com/user3640953/videos

ja tuolla muuta ufo-juttua : http://www.kopernikus.biz/ufonurkka.html

Wanhis:
Kiitokset Matti mielenkiintoisista linkeistä. Itse en tosin kaipaa näissä ufo-asioissa "uskonvahvistusta" mutta kiva noita on lukea. Mitenkähän muuten lienee nuo Marsin rakennukset jääneet Nasan kuvasensuurilta huomaamatta ja sitten päätyneet Google Earthin karttaan.


Vaikka en jaksakaan kantaa koko maailmankaikkeuden murheita, niin silti haluaisin joskus päästä keskustelemaan avaruuden muukalaisten kanssa kahdenkesken, edes pieneksi hetkeksi. Olisi myös kiva päästä ajelulle ufolla. Haluaisin käydä kuussa hakemassa siitä astronauttien jättämästä kuuautosta ne Hassellbladet kamerat. Tehtaan mukaan ne saa kuulemma hakea sieltä kuka vain ensin kerkeää. Myisin ne sitten täällä maassa, niistä saisin hyvän hinnan. Rahat pistäisin sitten lottoon ja kenoon.

Navigation

Up one level

Next page

Previous page