FSnordic.net
Home Help Rules Login Register
Welcome, Guest. Please login or register.
24.06.18, 14:54

Login with username, password and session length
+  FSnordic.net Forums
|-+  Finnish Discussion / Muut aiheet
| |-+  Vapaa keskustelu (Moderators: Juha Kalli, Mikko Maliniemi, Janne Sinkkonen, Ilkka Portti, Mikko J Köykkä)
| | |-+  UFO-havaintoja?
:  

« previous thread next thread »
Pages: 1 ... 15 16 [17] 18 19 20 Reply Print
Author Topic: UFO-havaintoja?  (Read 100958 times)
Jari Ahonen
Offline Offline

Posts: 1697
Date Registered: 14.09.10

Re: UFO-havaintoja?
« Reply #320 on: 19.01.12, 16:09 »

Olisi mielenkiintoista kuulla muidenkin ajatuksia niistä "oudoista äänistä", vai onko se pelkkää kuse huijausta?

Työautoni on Transit, mutta muuten olen suht terve...
Jari Ahonen
Offline Offline

Posts: 1697
Date Registered: 14.09.10

Re: UFO-havaintoja?
« Reply #321 on: 19.01.12, 18:32 »

Juu, tässä Hyrylässä asuessa laskeutuvien koneiden äänet ovat myös aikalailla samanlaisia, kun kippari himmailee tehoja. Nousussa on tietysti nupit kaakossa. Epäilen kyllä, Niki, huijaukseksi koko juttua. Onko asia tällä taputeltu, vai tuleeko muita teorioita?

Työautoni on Transit, mutta muuten olen suht terve...
Suikka
Former member
Re: UFO-havaintoja?
« Reply #322 on: 19.01.12, 20:05 »

Juu, tässä Hyrylässä asuessa laskeutuvien koneiden äänet ovat myös aikalailla samanlaisia, kun kippari himmailee tehoja. Nousussa on tietysti nupit kaakossa. Epäilen kyllä, Niki, huijaukseksi koko juttua. Onko asia tällä taputeltu, vai tuleeko muita teorioita?
Quote from: Pekka Suikka
Re: Hauskat kuulutukset ketjusta lainattua. Vastaus #108 (Yleinen ilmailukeskustelu)
Minusta oli hauskaa ja yllättävää kun Helsinki-Vantaalla tuli odotussaliin tornin kuulutukset: "Finnairin lähtevä liikenne, korkeusrajoitus 600 jalkaa..." Ihan kuin Malmilla.
En tiedä oliko tuo kuulutus todella tarkoitettu noin, jo voiko olla Finnairin lähtevälle todella vain 600 jalkaa...ja mitä se kuulutus tekee matkustajien odotussalissa....mutta niin se vaan tuli (elokuussa 1992 ?).

Lisäksi oli silloin uusinta uutta minulle nämä turvakuulutukset: "Pitäkää huolta laukustanne..." joka toistui vähän väliä. Kyllä ihmetytti.   

Tuo edellinen Helsinki-Vantaan odotussalin kuulutus lienee ollut La tai Su ja mahdollisesti 19. tai 20. päivä syyskuuta vuonna 1992. Jokatapauksessa vuosi oli 1992 ja viikonloppu elo-syyskuun aikana.
 Ajankohta oli melko myöhäinen ilta/keski yö ja olin menossa Kanarialle lomalennolla (sinne en kuitenkaan päässyt, ja menin sitten seuraavan viikon tiistaina Tunisiaan, kun passi löytyi... Smiley )

Mutta siis näihin ääniin liittyen (joita edelläkin on ihmetelty):
Myös silloin syyskuun(?) viikonloppuna 1992 kuului EFHK:n terminaalin edessä ulkona tosi kummallisia ääniä... Ilma oli hyvin erikoinen... taivas oli aivan 
umpipilvessä ja tosi synkän ja uhkaavan näköinen... vettäkin tuli mutta lähinnä tihkuna tai voimakkampana vaakasateena...
... ja tuuli oli kovaa/erittäin kovaa... ei kuitenkaan ollut kovin kylmä, kai pikemminkin ajankohtaan nähden lämmin (yö/syyskuu kun oli)...

... kun tuo edellä mainittu outo kuulutus (korkeusrajoitus 600 jalkaa...Huh) oli tullut jo aiemmin, en silloin voinut pitää ulkona useaan otteeseen kuulemaani outoa ja voimakasta ääntä kuin "suuren Boeing" tai vastaavan 
erikoiskoneen äänenä... joku kone varmaan kiertää Hesan VORia huonossa säässä ja eksyksissä, raukka...? Se meni siitä aina jonkin ajan kuluttua yli kun polttelin siinä ulkona suojan alla tupakkia...

Mikä tässä sitten oikeastaan oli outoa? No se koneen ääni (ja mahdollisesti sen käyttämä korkeus)...
... vaikka mitään ei (matalan pilven tai usvan takia näkynyt enää 100 metrin korkeudessa, niin kyllä kuului kuitenkin...
Tuntui että se kone menee aivan siinä matalalla yli vaikkei näkynyt. Ja sen ääni oli luonnottoman matala ja lähes mörisevä Jetin ääneksi...
Muutoin oli kuin se olisi välillä ottanut kierroksia ja hiukan tehoja ja sitten taas pudottanut tehoja ja kierroksia...
Mutta tämä aivan liian matalalla äänellä 'möristen'... normaaliin moottorinääneen verrattuna… (Doppler ilmiö tuulen johdosta? Mutta että noin suuri…?  Undecided)

On kiinnostanut tarkistaa tuo edellinen, oliko silloin raportoitu jostain oudosta koneesta/äänestä ja mikä se oikein oli... koko Vantaan kentän touhu oli jotenkin silloin sekaisin (ja vielä se korkeusrajoituskin)...
...mutta mistäs sen tarkistaisi?

Ufoko se olikin...?  Tongue
tjh80
Former member
Re: UFO-havaintoja?
« Reply #323 on: 19.01.12, 21:56 »

Fakea joka ikinen äänivideo. ATS väittää näitä BioWaren Mass Effect 3 pelin markkinointi kikoiksi, pelissä on samanlaisia ääniefektejä käytössä.
Markku Koponen
Offline Offline

Posts: 354
Date Registered: 05.04.06

Re: UFO-havaintoja?
« Reply #324 on: 20.01.12, 06:17 »

On kiinnostanut tarkistaa tuo edellinen, oliko silloin raportoitu jostain oudosta koneesta/äänestä ja mikä se oikein oli... koko Vantaan kentän touhu oli jotenkin silloin sekaisin (ja vielä se korkeusrajoituskin)...
...mutta mistäs sen tarkistaisi?

Ufoko se olikin...? 


Oliskohan kuitenkin ollut IFO...

---  ....  ---..  ...-  --.-
Jari Vanhatupa
Offline Offline

Posts: 3656
Date Registered: 27.03.08

Re: UFO-havaintoja?
« Reply #325 on: 20.01.12, 06:43 »

Mikäli esim. nuo Ukrainan äänet on aivan oikeasti kuultu, eikä niitä ole joku poppoo itse väsännyt, niin silloinhan tuhansien ihmisten olisi pitänyt ne kuulla ja asia olisi ollut esillä tiedoitusvälineissä laajemmaltikin. Onko näin sitten ollut, sitä en nyt ehdi tarkistaa.
Väittäisin kyllä saavani vastaavia ääniä aikaan syntikoillani ja varsinkin samplerilla. Sampalataan jonkin härvelin ääni ja soitetaan sitä monta oktaavia alempaa jolloin se hidastuu ja muuttaa luonnettaan. Nyt olisikin mielenkiintoista samplata tuo esitetty ääni ja lähteä soittamaan sitä kosketin kerrallaan edeten oktaaveja ylöspäin. Tuleeko jossainvaiheessa vastaan jokin aiemmin kuultu tuttu ääni.

Esimerkiksi jos murskaan tyhjän jogurttipurkin lyttyyn ja samlpaan siitä kuuluvan äänen ja soitan sitä muutaman oktaavin alempaa, niin silloin on kyllä aikamoinen maanjäristys kuultavissa. Tässä voi olla kyse myös siitä, että Ukrainan äänet olivat aitoja ja sitten ympäri maailmaa näppärä nuoriso rupesi tehtailemaan lisää samanlaisia.

Hmm . . . kuinkas kaukana se aikoinaan tapahtunut "ufon" räjähdys jossa puita lakosi kilometritolkulla onkaan näiden äänien esiintymispaikasta? Undecided

Mikäli äänet sitten ovatkin aitoja ja tulevat esim. jostakin pilviverhon suojista taivaalta niin silloin asia muuttuu kyllä melkoisen huikeaksi. Kyseessähän on "luonnoton" voimakas ääni joka on hyvä merkkisingnaali vaikkapa jollekin maan sisällä piileskelevälle taholle.
Grin

Joni Hares
Offline Offline

Posts: 615
Date Registered: 25.10.02

Re: UFO-havaintoja?
« Reply #326 on: 20.01.12, 11:20 »

Itselle tuli noista äänistä heti mieleen muutaman vuoden takainen "War Of The Worlds" ja ne äänet mitä ne tuhansia vuosia sitten maahan haudatut alukset piti:
http://www.youtube.com/watch?v=BSxBhCMsKOY Grin
Tarmo Kallio
Offline Offline

Posts: 2090
Date Registered: 29.07.09

Re: UFO-havaintoja?
« Reply #327 on: 20.01.12, 13:58 »

Tämä ei liity mitenkään UFO:in . Saturn kantoraketin osia on eri museoissa. Varmaan jopa toimivia F1 moottoreita. Ja vaikka mitä osia.
Eikö kannattaisi tehdä vanhoista osista toimiva alus ?  Vaikka  "Apollo 2012".

Eli paluu kuun kamaralle.  Smiley . Kaksi lentäjää laskeutuu kuuhun ja yksi jää kiertämään kuuta.

Tämä olisi ehkä halvempi tapa, kuin tehdä kokonaan uusi kuulento.

Tietokonesysteemit tietenkin nykyaikaan. Ja Apollo projektissa olleita insinöörejä, suunnittelijoita ym. takaisin töihin eläkkeeltä kovalla palkalla !

Tässä viimeinein lento: Apollo 17: http://dsc.discovery.com/videos/classic-nasa-film-apollo-17.html

http://fi.wikipedia.org/wiki/Apollo_17
« Last Edit: 20.01.12, 16:24 by Tarmo Kallio »
Suikka
Former member
Re: UFO-havaintoja?
« Reply #328 on: 21.01.12, 11:12 »

... Saturn kantoraketin osia on eri museoissa. ...
... Eikö kannattaisi tehdä vanhoista osista toimiva alus ?  Vaikka  "Apollo 2012".
... Tämä olisi ehkä halvempi tapa, kuin tehdä kokonaan uusi kuulento.

Wiki sanoo:
(http://fi.wikipedia.org/wiki/Saturn_V)
"135,5 sekunnin kohdalla keskimmäinen moottoreista sammutettiin kiihtyvyyden vähentämiseksi, sillä ajoaineen vähetessä keventynyt raketti kiihtyi nopeammin.
F-1-moottoria ei voi sammuttaa asteittain, joten tämä oli helpoin tapa.
Loput moottorit paloivat kunnes polttoaine tai hapetin loppui. Miehistö koki suurimman kiihtyvyyden 4 G:tä eli 39 m/s², juuri ennen ensimmäisen vaiheen sammutusta."

Eräiden spekulaatioiden mukaan (mahdollisesti aiemmin) olisi ajettu kaiketi kaikilla viidellä ja vielä ns."raskasrauta (uraani) kiihdykkeellä" ajoaineen seassa.
Tällöin Saturn raketin kiihtyvyys olisi huhujen mukaan ollut huikea, jopa 8,5 - 9 G (UFO..)?  Grin

Fiktiivinen keskustelu maan ja aluksen välillä...:

Alus: "... raketti karkaa käsistä..."
Maa: "... kaikki kunnossa, laskemme kohta kiihtyvyyttä..."
Alus: "... kiihtyvyys laski, mutta olemme halvaantuneita ja emme voi liikuttaa käsiä ja jalkoja..."
Maa: "... se on ihan normaalia. Kiihtyvyyttä on vieläkin 2-3 G ja et edes lentokoneessa voi silloin liikuttaa normaalisti käsiä..."
Alus: "... Selvä, asia ymmärretty..". "Tuntui että kiihtyvyyttä olisi nyt ollut jo vähemmän..."

Mistäs sen sitten tietää että miten on ollut? Ajanjakso oli kilpavarustelua, kilpajuoksua avaruuteen (Kennedyn lupaus:"USA on kuussa ennen kuin 60-luku loppuu..) ja oli GoldWar..."
Ota siitä sitten selvä mikä on totta ja mikä fiktiota...  Undecided

PS.
Saturn raketin runko on muutoinkin kovilla. Se on pyritty tekemään keveäksi (90% raketin painosta  on ajoainetta).
Sillon alus voi lähteä värähtelemään ja nestemäinen polttoaine/happi ottaa sen värähtelystä tulleen energian vastaan molekyyleihinsä (vrt. 'iskukuumennus').
Tämä edellä ollut tuhoisin seurauksin sillä silloin myös sen ajoaineen lämpötila kasvaa sen saaman lisäenergian takia... ja höyrystyy...

EDIT:
...
Eikö kannattaisi tehdä vanhoista osista toimiva alus ? 
Mutta että ihanko Saturn raketti... jos jotain helpompaa kuitenkin ensin...?  Wink
http://www.youtube.com/watch?v=eTkqTlCwAgY   //    Mika Sundqvist - Moottoripyörä on moottoripyörä

EDIT2:
Vakavammin voisi vielä miettiä sen uudelleen rakennetun Saturn raketin mahdollisia  ympäristöuhkia… jos sinne kuuhun meneminen edellyttäisi radioaktiivisten aineiden käyttöä raketin polttoaineen syötön lisänä…
Joidenkin mukaan maapallon taustasäteilystä on osa peräisin näistä avaruudenvalloitus testeistä…
... yleisesti tuota hieman kohonnutta taustasäteilyä on pidetty suoritetuista (yli 2000 kappaletta…) koeydinräjäytyksistä johtuvana…

Tuossa ohessa linkki karttavideoon mistä näkee nämä eri valtioiden suorittamat ydinlataukset eri vuosina…

http://www.youtube.com/watch?v=I9lquok4Pdk  // Nuclear Detonation Timeline "1945-1998"

Mielenkiintoinen ehkä tuohon aiemmin esillä olleeseen on tuo Simi Valleyn alue Kaliforniassa… missä myös noita Saturn raketin moottoreita on mahdollisesti testattu ja kehitetty (ammuttiin raketteja merelle...?)...
Ja suomalaisille tietenkin tuo Kuolan alue aivan Suomen rajan tuntumassa….  Undecided« Last Edit: 21.01.12, 14:19 by Pekka Suikka »
Suikka
Former member
Re: UFO-havaintoja?
« Reply #329 on: 22.01.12, 20:27 »

Tuo Ursa ja muut tahot ovat useaan otteeseen selittäneet noita outoja valoilmiöitä kuusta johtuvaksi valoheijastumaksi ja muuksi sellaiseksi...

Mutta onko kukaan nähnyt sellaista valoilmiötä omakohtaisesti?
Kerran kauan sitten mentiin kavereiden kanssa autolla Lappiin. Se oli joskus myöhään syksyllä/alku talvesta.
Etelässä oli vielä lumetonta, mutta siellä Rovaniemi-Pello välillä jo täysi talvi, pakkasta ja tosi kylmää ja pimeää...
Se tie meni vielä pitkään ihan asumatonta taivalta myöten, ja ajettiin keskellä yötä tai aamuyöstä pimeässä siellä. Taivas kai kuitenkin oli ihan selkeä.

Silloin nähtiin siinä tien oikealla puolella metsän yläpuolella sellainen 'valopallo'.
Se näytti olleen ehkä noin kilometrin päässä ja vähän kuin alas pudonnut suurikokoinen kuu, mutta ei niin selvärajainen.
Ja ei se kovin kirkaskaan ollut, se oli kuin valopilvi, jotain kuin pilven harsoa ainakin sen pallon laidat näytti olleen... Jännä se kuitenkin oli katsella...
Se oli lähes paikallaan, mutta laskeutui hitaasti edeten sitten metsän taakse piiloon.
Ei pelottanut, mutta palelsi kyllä niin pirusti siinä ulkona...
Siellä oli lunta ainakin puolimetriä ja matkaa sinne metsän taakse, mihin se näytti hiljaa pudonneen, kai puolisen kilometriä (tai jotain), joten lämmin auto kutsui meidät sitten sisään...
(onneksi auto ja sen lämmityslaite sentään toimi... Smiley )

Itse ajattelin, että se olisi ollut joku sähköön liittyvä juttu se valopallo, 'pakkaspallosalama' tai jotain... Oli sen pakkasen takia kuivan oloista se ilma silloin, jossa kyllä ehkä joku sähkövaraus voisi säilyä pidempään...
... en muista saattoi siinä olla jotain pakkasusvaakin vähän ilmassa lisäksi...
Sen voi kyllä ihan rehellisesti tähän lisätä, ettei se valoilmiö näyttänyt olevan kovin konkreettinen, 'materiaalia' (metallia tai kryptoniittiä...) vaan pikemminkin vain valo... en sitä sen kummemmin pitänyt UFOna...
Mutta kai se sitten on tuo Ursan kuunvarjo selitys mikä tähänkin puree...

Joku on kertonut, että ne paikalliset siellä pohjoisessa näkee näitä valojuttuja tosi usein, lähes päivittäin... tiedä sitten...  Undecided

EDIT:
http://www.youtube.com/watch?v=LWMMbv24OV8&feature=related  //  SPACE-Magic Fly (1977)
« Last Edit: 22.01.12, 21:04 by Pekka Suikka »
Tarmo Kallio
Offline Offline

Posts: 2090
Date Registered: 29.07.09

Re: UFO-havaintoja?
« Reply #330 on: 23.01.12, 14:04 »

Saturn olisi lähtenyt  helposti neljällä moottorillakin  Wink

Näiltä NASA:n sivuilta löytyy valtavasti tietoja ja kuvia  Wink http://www.nasa.gov/
« Last Edit: 23.01.12, 14:12 by Tarmo Kallio »
tjh80
Former member
Re: UFO-havaintoja?
« Reply #331 on: 23.01.12, 14:22 »

Tarmo Kallio
Offline Offline

Posts: 2090
Date Registered: 29.07.09

Re: UFO-havaintoja?
« Reply #332 on: 23.01.12, 14:23 »

« Last Edit: 23.01.12, 14:43 by Tarmo Kallio »
Jari Vanhatupa
Offline Offline

Posts: 3656
Date Registered: 27.03.08

Re: UFO-havaintoja?
« Reply #333 on: 23.01.12, 18:26 »

37 37'41.7N, 116 50' 55W

Kopioi ylläolevat koordinantit Google Earthin paikkahakuun, niin pääset katselemaan varsin mielenkiintoista maamerkkiä!

Suikka
Former member
Re: UFO-havaintoja?
« Reply #334 on: 23.01.12, 22:17 »

37 37'41.7N, 116 50' 55W
Kopioi ylläolevat koordinantit Google Earthin paikkahakuun, niin pääset katselemaan varsin mielenkiintoista maamerkkiä!

Tässä myös Afrikassa (Libya) kai kasteluun liittyviä(?) ympyröitä. Melko tarkkaa työtä myös nämä. Tietääkö joku tästä Nevadan maamerkistä tai noista Libyan ympyröistä enemmänkin?  Undecided
Libya aavikko N27.7391° E22.0415°
Libya aavikko ympyrä N26.9142° E21.9534°
Libya aavikko N25.455° E21.6013°

EDIT:
http://www.youtube.com/watch?v=y7056aAuz-g  //  Pink Floyd - A saucerful of secrets (Ummagumma version).  Sahara voi kätkeä myös salaisuuksia, vaikkei tässä kerrotakkaan... suuri kun on se Sahara...
« Last Edit: 23.01.12, 22:40 by Pekka Suikka »
Jari Vanhatupa
Offline Offline

Posts: 3656
Date Registered: 27.03.08

Re: UFO-havaintoja?
« Reply #335 on: 24.01.12, 06:35 »

Mielenkiintoisia! Saattavat myös olla ihmistenkin tekemiä. Noin periaatteessa kylläkin voisi olla mahdollista, että avaruuden matkalaiset olisivat merkinneet tuhansia vuosia sitten tiettyjä paikkoja maassa jollaintavoin. Semmoinen merkitseminen auttaisi löytämään saman paikan helposti uudelleen kun tullaan takaisin maata kohti kaukaa avaruuden tähtitarhoista.
Myös maan pinnalla asuvat ihmiset osaisivat tulla sovittuun kohtaamispaikkaan kun avaruuden matkalaiset tulisivat takaisin tietyn ajan kuluttua.

Mikäli tälläisiä merkittyjä paikkoja haluaisi etsiä, niin silloin olisi kuvattava maan pintaa korkealta yläilmoista käsin jopa aivan sateliittien korkeuksista saakka. Tämmöiset kuvaukset on itseasiassa jo tehtykin, tosin ei em. tarkoituksessa mutta tulokset ovat nähtävänä Google Earthissa. Paljon mielenkiintoista löytyykin asian tiimoilta ja ovatpa jotkut väittäneet löytäneensä kuvista jopa Ufoja!
Kun katselee noita ufoiksi väitettyjä kohteita, niin useimmista tulee mieleen jonkin pienen lammikon veden heijastus, vesitornin katto jne. Tosin muutamat kohteet saattavat hyvinkin olla aitoja avaruuden matkalaisten aluksia jotka ovat sattumalta tarttuneet sateliitin ottamaan kuvaan.

Ihmiset eivät ole tarvinneet lentotoiminnassaan tuollaisia avaruudesta näkyviä merkkejä. Asia onkin aivan toisin jos ajatellaan, että maan pinnalta pitäisi löytää tarkasti jokin tietty paikka useammankin eri planeetan alusten toimesta. Vaikka suunnistusvälineet heillä olisivatkin hyvin pitkälle kehittyneitä, niin silti suunnistus-standardit voivat olla erilaisia ja olisi hyvä saada vielä tuollainen visuaalinen varmistus oikeasta paikasta.
Vaikka avaruuden muukalaiset ovatkin teknisesti meitä tavattomasti edellä, niin eivät he silti välttämatta ole mitään "selvännäkijöitä" jotka löytäisivät minne tahansa silmät kiinni lentäen!
Smiley

Suikka
Former member
Re: UFO-havaintoja?
« Reply #336 on: 24.01.12, 10:49 »

... Noin periaatteessa kylläkin voisi olla mahdollista, että avaruuden matkalaiset olisivat merkinneet tuhansia vuosia sitten tiettyjä paikkoja maassa jollaintavoin. Semmoinen merkitseminen auttaisi löytämään saman paikan helposti uudelleen kun tullaan takaisin maata kohti kaukaa avaruuden tähtitarhoista.
...
Vaikka avaruuden muukalaiset ovatkin teknisesti meitä tavattomasti edellä, niin eivät he silti välttämatta ole mitään "selvännäkijöitä" jotka löytäisivät minne tahansa silmät kiinni lentäen!

Joo, mutta nyt nää vanhat navigointimerkit voivat olla jo reliksiä ja siis vanhentunutta tekniikkaa... Näitä merkkejä oli muinoin pyramidit (huom. niiden sijainti toisiinsa nähden, Kairo, Meksiko ja muut...)
sekä mm. "suuri mikkihiiri" metsän maastoon raivattuna (oli kymmeniä kilometrejä suuri sen kuvan ala...?). ja sitten oli vielä nuo vuorien huippujen tasoittamiset (Chilessä vai Perussa, no jossain siellä kuitenkin...).
Joidenkin mukaan paljon olisi myös jäänyt valtameriin veden alle maaston muutoksien takia... meren pohjassa olisi 'kiviteitä' ja muuta sellaista...

Selvännäkemistä ei todellakaan ole varmaan lentämisessä paljoa harrastettu... Evoluutio siinä sen suhteen on varmaan aika armoton ja karsii sellaisen toiminnan pikaisesti....  Smiley

Mutta ihmisethän nekin merkit ja pyramidit ovat muinoin tehneet... se on/oli niiden 'jobi'... soveltuu vartalolle paremmin se rakentaminen heille...  Grin
(vrt. "...kun pimeyden hetkellä henget niin oli sanoneet...' ...niin ihmiset kaivoivat kaivoksia ja muuta... )

http://www.youtube.com/watch?v=IBV9cUZyzog  //  Pink Floyd Division Bell  (what do You want ... until I can't sing anymore...)
« Last Edit: 24.01.12, 11:03 by Pekka Suikka »
Jari Vanhatupa
Offline Offline

Posts: 3656
Date Registered: 27.03.08

Re: UFO-havaintoja?
« Reply #337 on: 24.01.12, 16:05 »

Quote
(vrt. "...kun pimeyden hetkellä henget niin oli sanoneet...' ...niin ihmiset kaivoivat kaivoksia ja muuta... )

Aivan . . nyt tullankin mielenkiintoiseen aiheeseen, nimittäin maan alla risteileviin tunneleihin. Euroopan alta on  löydetty kohtalaisen äskettäin valtava tuhansia tunneleita sisältävä tutkimaton verkosto. Eikä se todellakaan ole ainut. On olemassa jopa niin hienosti ja tasaisesti tehtyjä ikivanhoja tunneleita, että on turha puhua kivikauden ihmisten naputelleen niitä satoja, jopa tuhansia kilometrejä valmiiksi kivitaltoilla ja kivikirveillään. Maan alle on mennyt aivan eri "poppoo" ja heillä oli siihen oma syynsä.
 Undecided

Suikka
Former member
Re: UFO-havaintoja?
« Reply #338 on: 24.01.12, 22:20 »

Aivan . . nyt tullankin mielenkiintoiseen aiheeseen, nimittäin maan alla risteileviin tunneleihin. Euroopan alta on  löydetty kohtalaisen äskettäin valtava tuhansia tunneleita sisältävä tutkimaton verkosto. Eikä se todellakaan ole ainut. On olemassa jopa niin hienosti ja tasaisesti tehtyjä ikivanhoja tunneleita, että on turha puhua kivikauden ihmisten naputelleen niitä satoja, jopa tuhansia kilometrejä valmiiksi kivitaltoilla ja kivikirveillään...

Luolat ovat mielenkiintoisia. Monella tapaa. Joskus ennen ajanlaskua niitä on jo käytetty suojapaikkoina (asuntona) vihollisten hyökkäyksiä vastaan.
Ja sitten mielenkiintoisina rakennelmina muutoin. Vaikka Intian suunnan mahdolliset (tosi)vanhat luolat. Jossain sillä suunnalla kai väitettiin (taas niiden kertomuksien pohjalta) olleen jopa kultasia eläimien valutöitä... 
Niissä siis rutosti kultaa. (Ja luolissa kai ne lasitetut seinät, laser? Undecided ).
 
Yksi kiinalainen heimo kai hävisi kuninkaineen päivineen väijytyksessä... Jäännösilmentymä tästä väijytyksestä oli kai kymmenentuhatta sotilasta kaikkine hevosineen ja vaunuineen päivineen jossain (myöhemmin?) luolaksi 
muodostuneessa paikassa...
Tiedä sitten näistä...

Mielenkiintoinen oli tuo Persianlahden sodan aikana sieltä Pohjois-Irakista kantautunut tieto... Amerikkalaiset sanoivat löytäneensä 'valtavan terroristien fasiliteetin'... siis jonkin luolaston..(?)
... Kunhan eivät olisi vaan löytäneet omia esihistoriallisia jäännöksiään, kun alueelta joskus kansojen hajaannuksen aikoihin lähtivät...? 
... Ja toivat sitten takaisin sinne(kin) myöhemmin sitä 'uutta tietoa' ... maantieltä taloon ...  Grin
http://www.youtube.com/watch?v=rhtIB2azeg4  // Maantieltä taloon

Kyllähän noita suuria luolaverkkoja kai löytyy paljon sitten myöhemmin rakennettuna... koko Moskovan alusta on kai yhtä suurta 'väestösuojaa'...
... heillä kai on myös idempänä (lähempänä Kiinaa) joku valtava rakennettu luola...
Se oli tehty kai ’työllistämistöillä’ vuosikymmenten aikana... Siitä ei muuta tietoa ehkä ole, mutta joku on ihmetellyt kun he ovat kymmenien kilometrien matkalta (?) pengertäneet jonkun joen reunuskivillä...
Jostain se valtava kivimäärä siihen joen pengerrykseen täytyy olla lähtöisin, kukaan ei vaan oikein kai tiennyt sitten että mistä...(?)  Undecided
Aikoinaan heillä oli ajatuksia avata kaivoksia ja jopa hävittää jätteitä atomipommeilla... tiedä ovatko toteuttaneetkin näitä ajatuksia näin...  Cry

Sitten on tietysti olleet nuo kastelukanavat, vaikka maya-kansan ja Angkorin sivilisaation... (....Cambodia... Phnom Penh... johon myös tuotiin 'uuttatietoa' Amerikkalaisten (ja kai Neukkujenkin) taholta...)
Nämä kastelukanavat ovat usein kai täyttyneet maalla myöhemmin ja tavallaan luolittuneet siten...

Iso luola on ollut kai Borneossa (Brunei?). Siitä ei kai kuitenkaan ole tietoa?
 
Ja tässä nyt kai kuitenkin kaivattaisiin niitä UFO luolia... ehkä joku osaa kertoa niistä... ?

http://www.youtube.com/watch?v=mrojrDCI02k  //  Pink Floyd - Breathe (...Dig that hole, forget the sun, And when at last the work is done Don't sit down it's time to dig another one...)

Asiaan voidaan palata muita osin...
« Last Edit: 24.01.12, 22:29 by Pekka Suikka »
Jouko Holopainen
Offline Offline

Posts: 692
Date Registered: 04.10.11

WWW
Re: UFO-havaintoja?
« Reply #339 on: 25.01.12, 17:27 »


@jhol

En kaipaa kielioppi- enkä oikeinkirjoitusohjeita, enkä henkilökohtaisuuksia. Pitäkää ne omana tietonanne, kiitos.
Pages: 1 ... 15 16 [17] 18 19 20 Reply Print 
« previous thread next thread »
Jump to:  

1