FSnordic.net
Home Help Rules Login Register
Welcome, Guest. Please login or register.
08.08.20, 14:40

Login with username, password and session length
+  FSnordic.net Forums
|-+  Finnish Discussion / Muut aiheet
| |-+  Vapaa keskustelu (Moderators: Mikko Maliniemi, Janne Sinkkonen, Ilkka Portti)
| | |-+  UFO-havaintoja?
:  

« previous thread next thread »
Pages: 1 ... 12 13 [14] 15 16 ... 20 Reply Print
Author Topic: UFO-havaintoja?  (Read 105713 times)
Jari Vanhatupa
Offline Offline

Posts: 3664
Date Registered: 27.03.08

Re: UFO-havaintoja?
« Reply #260 on: 24.04.11, 04:56 »

                                                                  Mistä näissä Ufojen vierailussa oikein on kysymys?

Jotta asian voisi ymmärtää, niin tässä ensin pieni pätkä maa-planeetan ja ihmiskunnan historiaa:

Kauan sitten . . mutta ei niin kaun mitä yleensä luullaan, maa oli autio ja tyhjä ihmisrodun edustajista. Avaruus kyllä kuhisi mitä moninaisinta elämää mutta elämälle otolliselta maa-planeettalta puuttui vielä älylliset asukkaat.

Ihmisrotu oli kyllä jo levittäytynyt ympäri galaksia. Oli todella paljon erilaisia planeettoja joilla asui ihmisiä. Joillakin planeetoilla oli vain "mustia" ihmisiä ja oli planeettoja joilla asusti "vaaleita" ihmisiä. Kaikilla oli hieman erilainen ulkonäkö ja tavat. Mustat ihmiset asuivat kuumemmilla planeetoilla kuin valkoiset. Oli myös ihmisiä jotka asuivat hyvin kylmillä planeetoilla.

Maa oli sikäli mielenkiintoinen planeetta, että siellä oli hyvin vaihteleva ilmasto, oli kylmiä ja kuumia alueita jne. Aivan ilmeisesti siellä olisi useimpien ihmisrodun edustajien hyvä asua. Eikä aikaakaan, kun jo tehtiin päätöksiä istuttaa maa-planeetalle eri rotuisia ihmisiä sitä asuttamaan. Tarkoitus oli katsoa kuinka he tulevat toimeen keskenään ja kuinka yhteiselämä planeetalla alkaa sujumaan.

Operaatiolla oli toki johtaja, voit kutsua häntä vaikkapa Jumalaksi tai kaiken luojaksi tai vaikka vain pomoksi.

Aiemmin maahan oli jo istutettu (luotu) mitä moninaisin eläin ja kasvikunta joka näytti olevan kaikin puolin hyvässä hapessa ja melko hyvin tasapainossa.
Puuttui vain ihmisrodun edustajat. Vapaaehtoisista maahan lähtijöistä ei ollut pulaa ja hyvin nopeasti saatiin kerättyä eri planeetoilta kustakin rodusta hyviä lajinsa edustajia, jotka sitten kuljetettiin maahan. Kukin rotu sijoitettiin sille parhaaksi sopivalle alueelle.

Avaruudessa oli mm. planeetta jolla oli vain puhdasrotuisia Ruotsalaisia. Heidän edustajiaan sijoitettiin pohjoiselle aluelle. Kuumille alueille sijoitettiin "mustia" ihmisiä kutakin lajiensa mukaan jne. Jokaisella rodulla oli oma "paikallisjohtaja" joka huolehti ihmisten siirroista maahan ja auttoi oman ryhmänsä/rotunsa alkuun. Tätä johtajaa kunnioitettiin ja hänen lähtöjä ja saapumisia maahan seurattiin ja kirjattiin tarkasti ylös. Johtajat olivat odotettuja vieraita jokaisen ryhmän keskuudessa ja oli itsestään selvää tuhansien vuosien ajan, että koko avaruus on asuttu ja matkat galaksissa planeetalta toiselle ovat mahdollisia.

Maahan siirretyillä ihmisillä ei ollut mukanaan huipputeknologiaa eikä sen tuottamiseen tarvittavaa teollisuutta, vaan kaikki ikäänkuin aloitettiin alusta. Nämä ihmiset olivat valinneet tälläisen tien ja olivat siihen hyvin tyytyväisiä. Oltiinhan ikäänkuin paratiisissa.
Kunkin ihmisrotu-ryhmän johtajat kävivät säännöllisin väliajoin maassa kysymässä kuulumiset ja katsomassa voiko rotu hyvin ja onko se päässyt lisääntymään menestyksekkäästi.
Oli tietyt paikat, joihin johtajat tulivat avaruus-aluksella ja jonne myös kansa kokoontui häntä katsomaan ja tuli muutenkin näytille.
Paikalle rakennettiin ilmasta helposti löydettävät isommat maamerkit, joiden rakentamisessa käytettiin apuna aluksisien mukanaan tuomaaa huipputeknologiaa.

Kaikki meni hyvin ja hyvässä järjestyksessä, niin maassa kuin muuallakin galaksissa, kunnes . . . . jätän nyt kertomatta pitkän pätkän, ettei tämä sepustus paisuisi aivan hurjaksi mutta lyhyest: Tapahtui paljon ikäviä asioita joiden lopputulos oli se, että maa-planeetta on nykyään asetettu poikkeustilaan, eikä se ole aktiivisessa yhteydessä galaksin muihin planeettoihin.
Nykytilanne on se, että ihmiskuntaa kyllä tarkkaillaan mutta heidän asioihinsa ei puututa. Miksi ei puututa? Eikö olisi parempi kerätä eripurainen porukka pois ja viedä takaisin omille planeetoilleen?
Näin ei kuitenkaan toistaiseksi tehdä, koska tilanne on se että nykyinen ihmisrotu on jo niin vieraantunut galaksin planeettojen kesken vallitsevasta moraalista ja järjestyksestä, että on viisaampaa yrittää ikäänkuin "jalostaa" maan asukkeja kelvollisiksi yhteistyöhön.
Maassahan on sikäli poikkeuksellinen tilanne, että täällä ihmisille tuli tarjolle myös ns. "Paha" vaihtoehto, joka saikin yllättävän suuren ja pelottavan laajan suosion. Tätä "Paha" vaihtoehtoa ei suinkaan ole tarjolla muualla, vaan se on yksin maa-planeetan erikoisuus. On päivänselvää, että maan asukkien suhteen on oltava hyvin varovaisia mitä tulee yhteydenpitoon heidän kanssaan.
Grin

Seppo Kalkas
Offline Offline

Posts: 183
Date Registered: 29.10.06

Re: UFO-havaintoja?
« Reply #261 on: 25.04.11, 15:47 »

Kyllä, kyllä. Nyt Jari laitoit aika "pahan". Tuntuu kuin olisit väittelemässä Darvinismin ja luomiskertomuksen uusiksi. Ufot kiehtovat meitä kaikkia, tai ainakin heitä joilla on mielikuvitusta. Pelkästään se, ettei tähän ole vastattu nopeammin, osoittaa sen, että annoit enemmän kuin ajattelemisen aihetta. Molekyylibiologia ei sittenkään ole ufomaisen yksinkertaista. Evoluutio on, mielenkiintoista kuin tämäkin, vitsipalstalta,lukemaani herkkua. Kumpi oli ensin, muna vai kana jne… Nauratti aidosti. Aikoinaan olisin halunnut hyväksyttää sanan "oveluutio" kielenhuoltolautakunnan opastuksella. Se ei ollut sopiva sana, koska evoluutiota ja ovulaatiota ei saa sotkea keskenään kielessämme. Täällä Karjalassa ei vielä pahankaan karkotuksen takia polteta kokkoja. Vellikelloja silloin tällöin paukutellaan, karhujen vuoksi. Kokkoterveisiä Vaasan suunnalle, se noitajuttukin oli tosi hyvä. Kuten sanottu, minulle uusi. Kiitos Jarille. thmbup

Jari Vanhatupa
Offline Offline

Posts: 3664
Date Registered: 27.03.08

Re: UFO-havaintoja?
« Reply #262 on: 06.06.11, 12:04 »

Mars planeetalta on löytynyt rakennus tai rakennusryhmä? Eli Marsissa on käyty jo ajat sitten, kenties aktiivista toimintaa löytyy nykyäänkin? Smiley

http://www.youtube.com/watch?v=sTJt0LJZG2k

Edit:  Pitipä käydä oikein itsekin katsomassa ja kuvaamassa samassa paikassa. Todellakin, siellähän ne ovat. Eri kokoisa taloja tai mitälie varastoja.
Yksi näyttäisi olevan hieman korkeampi, liekö oikein kerrostalo?
 Smiley

[ attachment removed / expired ]
« Last Edit: 06.06.11, 13:27 by Jari Vanhatupa »

Matti Ollikainen
Offline Offline

Posts: 448
Date Registered: 20.06.05

WWW
Re: UFO-havaintoja?
« Reply #263 on: 07.06.11, 04:28 »

Ainiin... tuolta allaolevasta linkistä löytyy Stephen Bassettin haastatteluja. Bassett on jo monia vuosia yrittänyt saada USAn hallitusta luopumaan UFO-asioiden salailusta, eli yrittänyt murtaa ns. "truth embargo". Itse olen pitänyt herran haastatteluista/luennoista.

http://www.vimeo.com/user3640953/videos

ja tuolla muuta ufo-juttua : http://www.kopernikus.biz/ufonurkka.html

mattiollikainen.fi
Jari Vanhatupa
Offline Offline

Posts: 3664
Date Registered: 27.03.08

Re: UFO-havaintoja?
« Reply #264 on: 07.06.11, 05:43 »

Kiitokset Matti mielenkiintoisista linkeistä. Itse en tosin kaipaa näissä ufo-asioissa "uskonvahvistusta" mutta kiva noita on lukea. Mitenkähän muuten lienee nuo Marsin rakennukset jääneet Nasan kuvasensuurilta huomaamatta ja sitten päätyneet Google Earthin karttaan.
Undecided

Vaikka en jaksakaan kantaa koko maailmankaikkeuden murheita, niin silti haluaisin joskus päästä keskustelemaan avaruuden muukalaisten kanssa kahdenkesken, edes pieneksi hetkeksi. Olisi myös kiva päästä ajelulle ufolla. Haluaisin käydä kuussa hakemassa siitä astronauttien jättämästä kuuautosta ne Hassellbladet kamerat. Tehtaan mukaan ne saa kuulemma hakea sieltä kuka vain ensin kerkeää. Myisin ne sitten täällä maassa, niistä saisin hyvän hinnan. Rahat pistäisin sitten lottoon ja kenoon.
thmbup

Arne Wallen
Offline Offline

Posts: 7635
Date Registered: 23.08.06

Re: UFO-havaintoja?
« Reply #265 on: 07.06.11, 15:29 »

Alfred McEwen Arizonan yliopistosta väittää taasen että tuo olisi kosmisen sätelyn aiheuttama kohina kameran kennolla?

2f.1  Muistattehan Sir Thomas Sopwith.Olen lihaa syövä hetero, ja ylpeä siitä.
Rangerit kunniaan.
Jari Vanhatupa
Offline Offline

Posts: 3664
Date Registered: 27.03.08

Re: UFO-havaintoja?
« Reply #266 on: 08.06.11, 05:28 »

Alfred McEwen Arizonan yliopistosta väittää taasen että tuo olisi kosmisen sätelyn aiheuttama kohina kameran kennolla?

Aivan ... Toisaalta voi olla myös niin, että tuo on Nasan oma mars-tukikohta ja ollut siellä jo pitkään. Saattaa olla, että he ovat ottaneet yhteyden avaruuden muihin siviilisaatioihin jo ajat sitten. Ehkäpä heillä on ollut käytössään pitkät avaruusmatkat mahdollistava tekniikka jo kymmeniä vuosia. Hämäysmielessä vaan vetävät sukkulaprojekteja ym.
Kenties heillä on sopimus vieraiden siviilisaatioden kanssa, että "tästä ei hiiskuta toistaiseksi mitään" Kuinkahan monet noista kaikista havaituista ufoista on Nasan omia ufoja. Eipä siinä mitään, jos näin sattuisi olemaan. Olisihan se hienoa vaikka tuollainen pieni "valittujen" piirikin olisi yhteydessä avaruuden kansoihin. Ehkäpä asia pikkuhiljaa kerrotaan tälle "sotahullulle" valtaväestöllekin.
 Grin

Arne Wallen
Offline Offline

Posts: 7635
Date Registered: 23.08.06

Re: UFO-havaintoja?
« Reply #267 on: 08.06.11, 13:10 »

Tosiaan, muistan että -60 luvulla sanottiin minullekkin Mars,mars, olisi tietty tuonne pitänny mennä eikä poteroa kaivaa. Cool

2f.1  Muistattehan Sir Thomas Sopwith.Olen lihaa syövä hetero, ja ylpeä siitä.
Rangerit kunniaan.
Jari Vanhatupa
Offline Offline

Posts: 3664
Date Registered: 27.03.08

Re: UFO-havaintoja?
« Reply #268 on: 08.06.11, 16:34 »

Tosiaan, muistan että -60 luvulla sanottiin minullekkin Mars,mars, olisi tietty tuonne pitänny mennä eikä poteroa kaivaa. Cool

Niin . . aivan väärään suuntaan lähdit menemään. Mars on ylhäälläpäin. Mutta se ei näy paljaalla silmällä, kuin vain joskus. Yleensä pitää olla linssit joilla katsoo. Muutenkin sinne on paha lähteä menemään, pitäisi olla hyvät suhteet, että onnistuisi.
Tässä takavuosina muuten näkyi upeasti tuo mars paljaalla silmälläkin, jonkin aikaa. Tapasin sitä aina aamuöisin ihailla kun olin töissä.
Yritin myös nähdä ufoja, niinkuin yleensäkin yritän. Pitäisi nimittäin saada jonkinlainen painovoiman kumoava vyö tms. Painoa minulle tulee jatkuvasti lisää ja on raskasta liikkua. Voisivat aivan hyvin tuoda minulle sellaisen vyön kun olen täälläkin niin myönteisesti avaruuden muukalaisista kirjoitellut.
 Undecided

Tarmo Lindroos
Offline Offline

Posts: 2505
Date Registered: 17.11.06

Re: UFO-havaintoja?
« Reply #269 on: 09.06.11, 17:07 »

Kuvan oikeassa yläkulmassa.
[ attachment removed / expired ]

Ja rajusti gropattuna.
[ attachment removed / expired ]

Tuo UFO saattaa kyllä olla myös radio-ohjattava lennokki. Ainakin gropatussa kuvassa olisi siihen viittavia muotoja.
Kuva otettu tänään Malmin kentällä.

MIK - Malmi, Lennuklubi, DC-3 Yhdistys, Pelastamalmi.org,
Tarmo Lindroos
Offline Offline

Posts: 2505
Date Registered: 17.11.06

Re: UFO-havaintoja?
« Reply #270 on: 26.06.11, 21:21 »

http://www.iltasanomat.fi/ulkomaat/telegraph-oudot-leijuvat-valot-ihmetyttivat-lontoon-ylla--videolinkki/art-1288397881605.html?ref=tf-promoimg
Julkaistu: 26.06.2011 19:29  Tunnistamattomat lentävät – tai leijuvat – valot näkyvät videolla varsin selvästi.

Telegraph: Oudot leijuvat valot ihmetyttivät Lontoon yllä – videolinkki
http://www.telegraph.co.uk/news/newstopics/howaboutthat/ufo/8599547/UFOs-spotted-over-London.html

MIK - Malmi, Lennuklubi, DC-3 Yhdistys, Pelastamalmi.org,
Jukka Nisula
Offline Offline

Posts: 4468
Date Registered: 01.12.04

Re: UFO-havaintoja?
« Reply #271 on: 10.07.11, 19:33 »


-Enthusiast of Aviation History-
airliner pilot
Former member
Re: UFO-havaintoja?
« Reply #272 on: 10.07.11, 19:46 »

Jukka Nisula
Offline Offline

Posts: 4468
Date Registered: 01.12.04

Re: UFO-havaintoja?
« Reply #273 on: 12.07.11, 14:34 »

Niin, mitä lie ovatkaan, spekulaatiota lentokoneista myös täällä:

"I find this orb looks like a stealth bomber or a TR-3B, very wide bodies, round and without a tail..."

http://jetsetnews.com/ufo-news/ufo-news-cnn-ufos-from-arizona-sandstorm-06-july-2011-in-zoom-version

Jukka

-Enthusiast of Aviation History-
Matti Ollikainen
Offline Offline

Posts: 448
Date Registered: 20.06.05

WWW
Re: UFO-havaintoja?
« Reply #274 on: 12.07.11, 20:45 »

Stanton Friedman interview: http://vimeo.com/26327729

mattiollikainen.fi
Seppo Kyllönen
Offline Offline

Posts: 1302
Date Registered: 18.09.04

Re: UFO-havaintoja?
« Reply #275 on: 13.07.11, 15:22 »

Stanton Friedman interview: http://vimeo.com/26327729
Mikähän ***tun video tääkin oli olevinaan, mitään ei tapahtunut missään vaiheessa. Angry thmbdn

S Kyllönen MIK-Malmi
Ilkka Portti
Body Monkey
Moderator
Offline Offline

Posts: 13595
Date Registered: 31.07.01

WWW
Re: UFO-havaintoja?
« Reply #276 on: 13.07.11, 17:12 »

Mikähän ***tun video tääkin oli olevinaan, mitään ei tapahtunut missään vaiheessa. Angry thmbdn

Kaiuttimet päälle koneesta, niin jo rupeaa tapahtumaan. Joku haastattelu tuo kuuluu olevan..                                       www.flyfinland.fi
Matti Ollikainen
Offline Offline

Posts: 448
Date Registered: 20.06.05

WWW
Re: UFO-havaintoja?
« Reply #277 on: 13.07.11, 17:52 »

Mikähän ***tun video tääkin oli olevinaan, mitään ei tapahtunut missään vaiheessa. Angry thmbdn

Ongelma?

mattiollikainen.fi
Ari Viitajylhä
Offline Offline

Posts: 1568
Date Registered: 14.11.02

Re: UFO-havaintoja?
« Reply #278 on: 03.12.11, 07:18 »


On parempi olla optimisti vaikka olisi aina väärässä
kuin pessimisti joka on aina oikeassa.
Jari Vanhatupa
Offline Offline

Posts: 3664
Date Registered: 27.03.08

Re: UFO-havaintoja?
« Reply #279 on: 03.12.11, 16:21 »


Varsin mielenkiintoinen paperi, liekö aito? No sitähän voi tietysti vatvoa loputtomiin mutta lähdetään siitä, että olisi aito. Ilmeisesti siellä kuussa on ollut kaikenlaista säpinää 70-luvulla ja varmaan on edelleenkin. Eivätpä vain kansalaisille kaikkea kerrokaan mitä ovat nähneet.
 Undecided

Pages: 1 ... 12 13 [14] 15 16 ... 20 Reply Print 
« previous thread next thread »
Jump to:  

1